Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniemy to 

Powiem ci dziecko jedno bo dla mnie dzieciak jesteś bez doświadczenia miałem 2 serwery swoje więc wiem swoje :) , natomiast mam zasadę skoro planuje i chce stawiać serwer MT2 to trzeba liczyć się z konkurencją tzn że mogą być ataki DDOS z konkurencji i wiadomą rzeczą będzie że tak łatwo nie odpuszczą ponieważ serwer być może jest świetny i w takim przypadku skoro wiesz że stawiasz bardzo dobry serwer to kupuję się dedyka z super zabezpieczeniami a nie na odpierdol maszynę bez zabezpieczeń że nawet dzieciak puści dosa z cmd i serwer leży na łopatki bo szkoda było wydać więcej złoty, Chłopie jeśli nie stać cię na porządne zabezpieczenia to nie bierz się na serwer bo stracisz pieniądze ty i czas a my nadzieje na lepsze jutro . Pisząc teksty ogarniemy to ? Tak naprawdę nic nie ogarniesz a grasz na zwlokę wiesz siedzi tutaj 200 ludzi i oni w to uwierzą bo to dzieci nie mające p[pojęcia o serwerach mtr2 i ich stawianiu ale ataki ddos nie ogarniesz szczególnie jak nie masz ochrony wykupionej. Szczerze widzę to słabo tutaj większość ludzi stawia serwery ale nie myśląc o zabezpieczeniach bo szkoda im, więcej kasy wydać i myślą a może wypali będzie pompa ale to tylko złudzenie i iluzja . Tyle w temacie powodzenia z serwerem :**** <3 <3 <3

Opublikowano

Powiem ci dziecko jedno bo dla mnie dzieciak jesteś bez doświadczenia miałem 2 serwery swoje więc wiem swoje :) , natomiast mam zasadę skoro planuje i chce stawiać serwer MT2 to trzeba liczyć się z konkurencją tzn że mogą być ataki DDOS z konkurencji i wiadomą rzeczą będzie że tak łatwo nie odpuszczą ponieważ serwer być może jest świetny i w takim przypadku skoro wiesz że stawiasz bardzo dobry serwer to kupuję się dedyka z super zabezpieczeniami a nie na odpierdol maszynę bez zabezpieczeń że nawet dzieciak puści dosa z cmd i serwer leży na łopatki bo szkoda było wydać więcej złoty, Chłopie jeśli nie stać cię na porządne zabezpieczenia to nie bierz się na serwer bo stracisz pieniądze ty i czas a my nadzieje na lepsze jutro . Pisząc teksty ogarniemy to ? Tak naprawdę nic nie ogarniesz a grasz na zwlokę wiesz siedzi tutaj 200 ludzi i oni w to uwierzą bo to dzieci nie mające p[pojęcia o serwerach mtr2 i ich stawianiu ale ataki ddos nie ogarniesz szczególnie jak nie masz ochrony wykupionej. Szczerze widzę to słabo tutaj większość ludzi stawia serwery ale nie myśląc o zabezpieczeniach bo szkoda im, więcej kasy wydać i myślą a może wypali będzie pompa ale to tylko złudzenie i iluzja . Tyle w temacie powodzenia z serwerem :**** <3 <3 <3

Nie wiesz co mam wykupione, nie wiesz co robie, nie znasz mnie = nie wypowiadaj się.

Opublikowano

130 online xD myslalem ze bedzie chociaz 300 

Zajmij się tanticalem gdzie banujecie za pisanie o bugu tarczy ;*

A i castiosem też :lol:

Powoli wszystko się stabilizuje. :)

Zapraszam do składania podań na moderatora forum, brania udziału w konkursie, i OCZYWIŚCIE GRY NA SERWERZE! :-)

Opublikowano

Zajmij się tanticalem gdzie banujecie za pisanie o bugu tarczy ;*

A i castiosem też :lol:

Powoli wszystko się stabilizuje. :)

Zapraszam do składania podań na moderatora forum, brania udziału w konkursie, i OCZYWIŚCIE GRY NA SERWERZE! :-)

O jakim bugu? xD nie ma żadnego dziewczynko xD

Opublikowano

Nie wiesz co mam wykupione, nie wiesz co robie, nie znasz mnie = nie wypowiadaj się.

Na nic innego cię nie stać ? Tak dzieci się wypowiadają z gimnazjum pewnie masz 16 lat . Nie znam cię i nie zamierzam takiego oszusta i lamusa poznawać który robi stronę internetową 10h szkoda mi cię naprawdę i nie potrzebnie pieniądze w błoto wywaliłeś bo pewnie dalej będą cię ddosować i będą lagi a ty jako administrator rzekomego serwera będzie grał na zwłokę i wciskał dzieciom kity pozdro 600

Opublikowano

Bugi takie jak:

KD +5 - FMS

Brak 3ręki

Opis czerwonego peta

będą naprawione w trakcie konserwacji. Od 1 do 2 w nocy.

Bug z misją od Siwego, w której nie dało się oddać kawałków zbroi już jest poprawiony.

Opublikowano

Administracja stara się jak może jednak to chyba na nic skoro co 30min wywala stronę i wszystkich z serwera.

Tak naprawdę to ten start można potraktować jak betę.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...