Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ty sie tym martwisz? Przecież jesteś zerem. Nie interesuje Cie serwer to nie interesuj się jego losem, dla mnie jesteś już dawno stracony, szkoda też, że każdy na ciebie leje hakjerku z ciechocinka.

Radiówki k***a zgasić nie umiesz a za serwery się bierzesz, ogólnie to masz ciekawe życie muszę ci powiedzieć.

odezwał się ten co ludzi okrade, nadal nie rozumiem jak mogłeś na 12zł poleciec

Długo to zejdzie? 

jak widac to pewnie VPS za 29zł więc około 3h

Opublikowano

odezwał się ten co ludzi okrade, nadal nie rozumiem jak mogłeś na 12zł poleciec

jak widac to pewnie VPS za 29zł więc około 3h

Kogo okradłem, dowody? Jakieś info? nic?

Opublikowano

Kogo okradłem, dowody? Jakieś info? nic?

Ty lepiej odpalaj ten serwer bo czas na odpisywanie masz a serwera jak nie było tak dalej nie ma ;)

Opublikowano

Dobra ja rezygnuje z servera , jestescie niekompetentni , sami nawet nie wiecie kiedy server wystartuje . Zapowiadalo sie ciekawie no ale okazalo sie ze nie mozecie ogarnąc prostej rzeczy ...

Powodzenia z serverem :)

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Dobra ja rezygnuje z servera , jestescie niekompetentni , sami nawet nie wiecie kiedy server wystartuje . Zapowiadalo sie ciekawie no ale okazalo sie ze nie mozecie ogarnąc prostej rzeczy ...

Powodzenia z serverem :)

nie rezygnuj poczekaj bo warto :)

Opublikowano

Dobra, przepraszam wszystkich za zwłokę, nie mieliśmy wpływu na działanie strony. Dzisiaj na pewno startujemy, proszę poczekać jeszcze, wynagrodzimy Wam to!

Opublikowano

Dobra, przepraszam wszystkich za zwłokę, nie mieliśmy wpływu na działanie strony. Dzisiaj na pewno startujemy, proszę poczekać jeszcze, wynagrodzimy Wam to!

Przepraszasz od 3 dni.Nie dzięki.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Przepraszamy wszystkich.

Serwer wystartuje na 100% o 20:00, na start raty 50% na exp na godzinę i nagrody za wbicie max lv!

Przepraszamy :<

Opublikowano

o 20 wczoraj to samo 100% ze o 20/21  potem ze dzisiaj 100% o 12 a teraz ze 100% o 20 nq zwątpiłem jak tu z startem nie wypał to i na serwie pewnie pełno bugów nq nie gram  tu

zxc

Opublikowano

o 20 wczoraj to samo 100% ze o 20/21  potem ze dzisiaj 100% o 12 a teraz ze 100% o 20 nq zwątpiłem jak tu z startem nie wypał to i na serwie pewnie pełno bugów nq nie gram  tu

jeszcze wczoraj zrobili ankiete: o ktorej gracze chca start servera , wiekszosc graczy glosowala za sobota godz. 22:00 , mimo tego zdecydowali ze server wystartuje w niedziele o 12:00 . Godzina 12:00 "porty" , problem z rejestracja . Jeszcze w ramach rekompensaty gracze maja dostac mierne 50%+ doś tylko na 1H :DDD smiech na sali XDDD

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Ostatnia szansa bo to już jest trochę śmieszne nie wystartujecie o 20 dziś nie zagram nie przyjmuje kolejny wymówek.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...