Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komedia, zresetuj wszystko i wystartuj od nowa choc raz o okreslonej godzinie, nie pograzaj serwera bardziej, sam widziales ile chetnych, a sam to spierdoliles

Opublikowano

Dajcie spokój.. niech ogarną serwer i bez resetu.. 

5-10  startów będzie?  Po czym 2/4 serwera odejdzie, myślcie ;)

kmr3.gif

Opublikowano

miałem tu nie grać ale nudziło mi sie i zagrałem i polecam serwer  jedyne co bym zmienił to zmniejszył czas oddawania przedmiotów do biologa bo na 50lvl jeszcze zęby orka oddaje co 20 minut zmniejszył bym połowę bo dość szybko się tu expi i na 70lvl będę oddawał pamiątki po demonie a expie bez PD no i ta kasa lol na 30lvl ponad 250kk miałem ja bym usuną te sztabki bo sama kasa leci zaj*****e na 30lvl bez sztabek z samych mobów miałem prawie 50kk i niema co robić z tą kasą na dropie mam ponad 300kk z bicia samych metków przez 4h to co mówić na 80/90lvl jaki tam jest drop kasy samej to tam pewnie z 1kkk w 1 h nabije na samym biciu mobów podczas expienia.

zxc

Opublikowano

Slyszalem o ich pracach nad serwerem, takze mozna tylko marzyc o stabilnosci

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Slyszalem o ich pracach nad serwerem, takze mozna tylko marzyc o stabilnosci

Dokladnie można tylko marzyc bo za marzenia nie karaja xD

Czekam do 16 bo chce grac :D

Ciekawi mnie ta nowa maszyna Anty DDoS Proooo

Oby obyła lepsza od tego vpsa za 29zł xD

Opublikowano

Oglądałem u R3specta i mi się serwer spodobał ale jak tu założyć konto ? :)

serwer jest przenoszony na dedyka podobno i strona off piszą że o 16 wszystko będzie on.

zxc

Opublikowano

Dokladnie można tylko marzyc bo za marzenia nie karaja xD

Czekam do 16 bo chce grac :D

Ciekawi mnie ta nowa maszyna Anty DDoS Proooo

Oby obyła lepsza od tego vpsa za 29zł xD

Gangster tylko się nie zapowietrz bo znowu apache ci się w mózgu zetną

Opublikowano

Jak już ogarniecie serwer to załadujcie klienta którego wystarczy rozpakować i będzie można grać bez żadnych binek etc. Bo jak mam patrzeć znowu na kilo spamu dzieci "nie moge się poruszać" to chyba mnie coś trafi..

kmr3.gif

Opublikowano

podobno wrzucaja patchera i za 10 min start, zapraszam na ich forum, link na stronie glownej wszystko pisza na SHOUTBOXIE;)

Opublikowano

Jak już ogarniecie serwer to załadujcie klienta którego wystarczy rozpakować i będzie można grać bez żadnych binek etc. Bo jak mam patrzeć znowu na kilo spamu dzieci "nie moge się poruszać" to chyba mnie coś trafi..

Wiem, wiem. Wrzucimy patcher, później od razu podmienimy clienta na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...