Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Umiecie przewijać do tyłu?.Tyle tego pisane było wcześniej a wy się jeszcze pytacie.Macie forum idźcie tam i dowiecie się wszystkiego. Tak wogóle jak już nie wiecie.To czekaja na odlokowanie portu do strony.

Portu do strony jeblem ale on wam bajki debile wciska buhahah

Opublikowano

To moze jakas stosowna godzina planowanego startu?

Zmieniają stronę.Wiec 13 będzie start

xD.Bo ty wiesz :D

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

E tam Dajmien, wały wciskasz, masz problemy z głową już nieraz Ci to pisałem.

Jaka szansa na wbicie bonów? Ile przewidujecie ludzi na starcie? Macie jakieś poważne reklamy??

R3spect za chwile wrzuci swoją. 

Opublikowano

PO CHUUJA ROBIA STRONE ZASTEPCZA SKORO ITAK SERVER NIE BEDZIE DZIALAL BO NIE MA PORTOW DO NIEGO...

Boże twój mózg jest wypełnione orzeszkami?.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Boże twój mózg jest wypełnione orzeszkami?.

NIEDOJEEBIE CHUUJA CI TO ZE SIE ZAREJESTRUJESZ JAK NA SERVA NIE WEJDZIESZ BO STRONA JEST NA TYM DEDYKU CO SERVER WIEC MI TU NIE PIEERDOL DO POKI PORTY NIE DOJDA TO CHUUJA CI ZE STRONY

Opublikowano

NIEDOJEEBIE CHUUJA CI TO ZE SIE ZAREJESTRUJESZ JAK NA SERVA NIE WEJDZIESZ BO STRONA JEST NA TYM DEDYKU CO SERVER WIEC MI TU NIE PIEERDOL DO POKI PORTY NIE DOJDA TO CHUUJA CI ZE STRONY

Nie jest na tym samym.

Opublikowano

Mama wie że ćpiesz? 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Czasami się zastanawiam w jak pięknym kraju żyje.

Nie ma co narzekać, wystarczy czekać.

Mam nadzieję, że po starcie żadnych problemów nie będzie.

Zapraszam ;)

­

­

Opublikowano

ja tylko pije i mam zjeebana watrobe

Przegląda jakiś admin temat?.Jeżeli tak to poproszę  o bana dla tego Pana

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

rozbrajacie mnie panowie postawic strone to kwestia 10 min a wy sie jebiecie  tym juz ponad godzine <beczka> wystartuje ten serwerek kiedys >?

A Ty masz zamiar grac czy hejtowc? Jak poczekasz nic Ci sie nie stanie :)

Opublikowano

rozbrajacie mnie panowie postawic strone to kwestia 10 min a wy sie jebiecie  tym juz ponad godzine <beczka> wystartuje ten serwerek kiedys >?

A co ty sie tym martwisz? Przecież jesteś zerem. Nie interesuje Cie serwer to nie interesuj się jego losem, dla mnie jesteś już dawno stracony, szkoda też, że każdy na ciebie leje hakjerku z ciechocinka.

Radiówki k***a zgasić nie umiesz a za serwery się bierzesz, ogólnie to masz ciekawe życie muszę ci powiedzieć.

Opublikowano

Smieszny jesteś hejterku jesteś słaby jak te twoje servery :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...