Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mounty 20zl na 10dni hahaahhhahahah

Array yeblo cie cos ? =.=

Czas leci tylko gdy masz go założonego.

Uwierz mi, wystarczy Ci ten wierzchowiec jeżeli nie będziesz nim się chwalił w m1 przez całe dnie.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz mi, wystarczy Ci ten wierzchowiec jeżeli nie będziesz nim się chwalił w m1 przez całe dnie.

10 dni to dużo, obstawiam jeszcze że czas leci tylko jak na nim siedzisz :v 

Stay Trippin.

Opublikowano

Jeżeli 100zł dla Ciebie to dużo to współczuję.

Dla mnie nie... Ale dla twojej rodziny to ostatnia deska ratunku.

Opublikowano

ale latwo jest zdobyc sm w grze i nie  trzeba wydwac nic w isa...

dokladnie wystarczy troche czasu i pomyslec co jest wartosciowe i co mozna sprzedac za sm :)

Opublikowano

Prezentacja serwera a Wy się ku*wa kłócicie czy 100zł to dla Was dużo,poje*ało Was o reszty?

Czekajcie na łatkę i nie spamujcie gównami typu 'gdzie to wrzucić'. Pozdrawiam ozięble.

Polecam serwerek,rozkurwi nam wszystkim bambosze.

#rein

Opublikowano

moglibyscie sie spinac o is gdyby nie bylo kuponow sm ale one sa ... i zeby zarobic na nie nie trzeba az tak sie wysilic..

Opublikowano

Jaka maszyna z biedronki ? Jak ich DDOSy nie ruszaja imbecyle .... maja wolny internet i sstaraja sie wrzucic łatke ... f**k logic polaczki

Opublikowano

@suiyko, zgadzam się z Tobą w zupełności, jak zobaczyłem te ceny to myślałem że padnę ;D 

Jak umiesz grać i "wiesz co sie z czym je" to po paru dniach nie bedziesz tutaj wiedział co zrobić ze sm kupionymi za yangi od tych wszystkich dzieci ^^

Zwłaszcza na invorii, gdzie występuje pewien świetny sposób na zarobek i w dodatku bez żadnego ryzyka, wystarczy tylko sprawny auto clicker na mysz i klawe ^^

Opublikowano

@OficerPL

Atak jest przeprowadzony na maszynę, której jedynie część wynajmuje klient. Atak nie jest przeprowadzony na Pirackiego Klienta Metin2. Gdybyś dokładnie przeczytał fragmenty Kodeksu Karnego które wkleiłem, a nie kopiował tego, co mówią Twoi koledzy, to byś mógł sam dojść do wniosku, że w tej sprawie podmiotem jest maszyna, bo to ona jest atakowana. Zgłoszenie dotyczy ataków DDOS na maszynę providera. Co więcej, na takiej maszynie nie znajduje się wyłącznie jedna partycja, jest ich więcej. Nawet, jeżeli ataki prowadzone są na dane ip, przydzielone akurat Właścicielowi tego serwera Metin2, to on obciąża zarazem procesor całej maszyny, co jest już stratą dla Providera. Lepszze hostingi same monitorują takie występki oraz automatycznie zgłaszają one policji poprzez podanie w mailu adresu ip i innych logów.

Nie jest to istotny szczegół i dlatego takie myślenie powoduje coraz większą liczbę dzieciaków bawiących się w DDOS. Co więcej, nie zdziwiłbym się, gdyby osoby tak odpowiadające jak Ty były w to zamieszane.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Exp jest przybliżony do starego s1 czy s2?

Ok! powiedzmy zgłasza na policje ddosy, policja dowiaduje się co to za serwer, patrzy że nie ma licencji na serwer który stoi na danym dedyku (wiadomo metin2 serwer potrzebuje licencji) i co wtedy? 5 tysięcy złotych kary za brak licencji  czy kara dla osoby atakującej 3 lata w zawszeniu?

gówno prawda.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pierścionki co dropią ze szkat bossów z dungów, to mógł sobie darować. Od razu zmniejszył ich wartość...

Na s2 jak taki pierścionek poleciał to, ktoś był zarobiony w uj...

Opublikowano

Działa, możecie się już jarać ;D

Nie działa tak jak Twój mózg najwyraźniej.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...