Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak przez pierwsze dni trutka - 500 sm

Więc only dt i macie full is :v

Kiedy szkaty ripa i smierci w IS sa, to kto sie bedzie wymienial kuponami za trute?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
­

Kiedy szkaty ripa i smierci w IS sa, to kto sie bedzie wymienial kuponami za trute?

15 szkat ripa w IS = 750SM. Ale no tak, lepiej jednak wydać 750SM, zamiast 500.

tenor.gif

Opublikowano

No widzę, że zje*** po całości z tymi szkatami ripa i nieb śmierci

Opublikowano

no i co ? na s2 tez byly szkaty w is  a truta byla bardzo cenna..

Opublikowano

@D4vidoff najwyraźniej jesteś upośledzony ;) Nie wiem kto Cię wyczarował bo takiego głąba raczej nie da się urodzić :D Ktoś taki jak Ty powinien mówić do mnie na Pan, chyba że Twój czarodziej zapomniał w czarze o kulturze ;) 

Opublikowano

Exp jest przybliżony do starego s1 czy s2?

gówno prawda.

gówno prawda? :D że za brak licencji możesz dostać kare? xD 

@ps ja mówie cały czas o ddosach na rzecz prywatną a co do serwera to po części należy do Ciebie ponieważ Ty go wynajmujesz, czyli rozumiem że ktoś włamie wam się do domu wynajmowanego  to nie zgłaszacie tego na policje  tylko do osoby która wam to 'wypożycza"?  taka jest wasza logika ;') 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To za mniej / wiecej ile to ruszy ?

Nie bylo mnie przy kompie teraz i nwm co sie dzieje.

Rozumiem ze jakąś łatke teraz dadza tak ?

O ku rde juz dali xD

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Linki do plików bez skanu powinny być przez moderatora kasowane.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

No głupi uwierzą że oni wrzucają łatkę. 50min coś wrzucać co waży max 150mb to neta trzeba mieć 5mb . 

Poprostu na 100% im coś sie zepsuło i jakieś błedy wkradły , no ale admin tego nie powie wprost żeby nie spłoszyć ludzi ŻAŁOSNE !

f63m.jpg

Opublikowano

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE   :D 

i tak i tak truta bedzie bardzo cenna bo moze 2 osoby ja trafia na kazdej invori dalo sie zarobic na tej tez sie da :) 

POZDROOOOOOOOOOOO

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

No widzę, że zje*** po całości z tymi szkatami ripa i nieb śmierci

Niestety... a bylem nastawiony na 12 godzinne DT... zeby tylko wykupic tego IS'a..

Array wyjeb te szkaty... We Francji nie macie kryzysu dasz sb rade nie zarabiajac hajsu na tych szkatach...

Opublikowano

hahahahahahaha pobieraj nowego clienta !!! hahahahahahaha

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...