Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Qarth

Gdzieś czytałem, że macie w planach wprowadzić ograniczenie na ilość sklepów offline na danej mapce.

Nie lepiej zrobić tak, że w m1 będą wystawiane zwykłe shopy, a zrobić specjalną mapę handlową z Shopami Offline (shopy jako npc) bez żadnego limitu?

Będzie to trochę nie fair, bo wg aktualnego pomysłu kto wystawi pierwszy ten zarobi, a każdy powinien mieć chyba równe szanse.

Nie wiem czy to celowo czy przypadkowo, ale podczas ulepszania itemów wszędzie jest, od +1 do +4 sto procent na ulepszenie, a na zbroje (135 chyba) jest tak, że na +1 nie ma setki, ale jest od +2 do +5. 

Przypadek czy sprawdzacie spostrzegawczość graczy? xD

Jesteście wstanie wprowadzić auto odświeżanie spotów? Była przerwa techniczna o 3, a o 4:30 potwory już respiły się w ścianach podczas expa (nie expiłem przy ścianie, a na środku spotu), więc to nie wina graczy, że spoty się rozwalają, a mobki mają za duży zasięg respu, przez co znajdują się w ścianach.

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Qarth

Gdzieś czytałem, że macie w planach wprowadzić ograniczenie na ilość sklepów offline na danej mapce.

Nie lepiej zrobić tak, że w m1 będą wystawiane zwykłe shopy, a zrobić specjalną mapę handlową z Shopami Offline (shopy jako npc) bez żadnego limitu?

Będzie to trochę nie fair, bo wg aktualnego pomysłu kto wystawi pierwszy ten zarobi, a każdy powinien mieć chyba równe szanse.

Nie wiem czy to celowo czy przypadkowo, ale podczas ulepszania itemów wszędzie jest, od +1 do +4 sto procent na ulepszenie, a na zbroje (135 chyba) jest tak, że na +1 nie ma setki, ale jest od +2 do +5. 

Przypadek czy sprawdzacie spostrzegawczość graczy? xD

Jesteście wstanie wprowadzić auto odświeżanie spotów? Była przerwa techniczna o 3, a o 4:30 potwory już respiły się w ścianach podczas expa (nie expiłem przy ścianie, a na środku spotu), więc to nie wina graczy, że spoty się rozwalają, a mobki mają za duży zasięg respu, przez co znajdują się w ścianach.

Przecież w m1 bedzie limit shopow offline + bedzie mozna poza tym limitem wystawić normalne. Limit tak czy tak musi byc i nie dlatego ze moze byc ich za dużo tylko dlatego ze zbyt duza ilość moze powodować problemy z serwerem.

Opublikowano

­Ten update został wprowadzony? Mam 175lvl i żadnej misji, w opcjach gry też nie mam opcji wyłączenia PZ.

Chyba dziś w nocy mają go dodać na serwer.
Opublikowano

Witam.

Jak serwer według was prosperuję ? 
Ciężko się wybić od zera ? Grając po 2 godzinki dziennie ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Witam.

Jak serwer według was prosperuję ? 

Ciężko się wybić od zera ? Grając po 2 godzinki dziennie ?

Po 2h do niczego nie dojdziesz raczej. 

100lvl spokojnie w 2h wbijesz ale na eq nie zarobisz = nie dasz rady później grać i po prostu stracisz czas.

Opublikowano

Prosiłbym administrację o dodanie księgi metinologii albo zielarstwa do metinów z mapy 130.

Jak dla mnie niepotrzebne by to było, dobrze dropi i tak te księgi

Opublikowano

Czyli odpalam Wiedźmina 3 od nowa :/

No cóż dzięki za info .

Nie sluchaj go, bo pieprzy glupoty :)

W 2h dziennie spokojnie sobie poradzisz, bo i czemu nie?

Po prostu wolniej wszystko osiagniesz niz osoby grajace non-stop, ale to chyba logiczne, nie?

Jak serer Ci sie podoba to wbijaj smialo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Qarth ja ciebie nie rozumiem piszesz o aktualizacji na forum żeby spatchować ... a tu wchodzę do gry rano i nie było aktualizacji....... nie widzę przynajmniej nic z niej .. więc kur cze...

Opublikowano

wystarczy wejść na forum, gdzie informacje są podawane na bieżąco

Z powodu jednego błędu który znaleźliśmy podczas ostatnich testów aktualizacji niestety musimy przesunąć ją na jutro (02:00). Przepraszamy za problem ale niestety nie możemy na aktualną chwile nic z tym zrobić. Dodatkowo w ramach rekompenstaty za problem odpalimy jutro raty Doświadczenia oraz Dropu Yang od 16:30 do 22:00

Przedłużymy również event z książkami do jutra.

Przepraszamy za problem i życzymy miłej Gry.

Opublikowano

Obniżycie trochę dmg Grih'a na dungu 170? Mam ok 60k hp a wali na strzał po ok 70k, z dobrym eq nie da się ustać.

Opublikowano

Zapdejtowałem sobie wczoraj clienta i to mi się stało z kamieniami mroku.

w1pDmyO.png

Pewnie było zgłaszane, ale nie widziałem.

Opublikowano

Z tego co można zaobserwować, to wszystkie mapy oprócz m1 i kopalni są zbugowane. Postacie tam się wieszają i trzeba odbugowywać na stronie. Do naprawy NATYCHMIASTOWEJ

Postać mi się zbugowała w m1 ;)

Odbugowywałam 3 razy i dalej nie mogę się na nią zalogować xD

edit : po paru odbugowaniach w końcu zaskoczyło. Przy zmienie ch i teleportacji gdziekolwiek postać znowu zbugowana xD

Także nie ma co grać dopóki tego nie ogarną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...