Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w imieniu swoim i całego teamu Laneris, chciałbym was przeprosić za zaistniała sytuacje i poinformować, że każda postać która wbiła powyżej 95 lvl na bugu zostanie zresetowana do 80 lvl a w ramach rekompensaty dodamy wam  500 sm Dziękujemy wam rownież za tak bardzo liczne przybycie na serwer i wspólna grę, jesteście najlepsza społecznością metina jaką można sobie wymarzyc.Mamy nadzieje ze wybaczynie nam te drobne niedociagniecia, jestesmy tylko ludzmi czyli istotami omylnymi i tez popelniamy błedy . W razie jakichkolwiek pytan zapraszamy do gry gdzie staramy sie w miare mozliwosci odpisywac na wasze pytania.
Podoba sytuacja już się nie powtórzy znaleźliśmy problem.

819101403622356474195.jpg

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten Admin ma z 14 lat?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ok. A kiedy nie bedzie wylogowywac z serwera co 30sek?

Spróbuj na ch6

Ogarneli lvle i dali kazdemu 500sm polecam serwer ;]

Przynajmniej przyznajemy się do błedu i poprawiamy wszystko w jak najszybszym czasie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przyznajemy się do błędu no k***a XDDD SAM napisałeś, że to specjalnie 120 lvl wbijesz w 10 min xD Wbije jak ogarniecie wszystko :v

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Przyznajemy się do błędu no k***a XDDD SAM napisałeś, że to specjalnie 120 lvl wbijesz w 10 min xD Wbije jak ogarniecie wszystko :v

Już ogarneliśmy, teraz została nam strona bo ataki nieziemske ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już ogarneliśmy, teraz została nam strona bo ataki nieziemske ;)

To zauważyłem :D Poczekam jednak z dzień, dużo osób przestanie grać to się uspokoi wszystko ^^

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Spróbuj na ch6

Przynajmniej przyznajemy się do błedu i poprawiamy wszystko w jak najszybszym czasie.

Przyznajemy do błędu? Sam gimbusie pisałeś, że to specjalnie, że wcale nie ma błędów :) Jak zobaczyłeś, że ludzie już się nie dają robić w c**j... to zmieniłeś piosenkę.

A te 500 SM wsadź sobie w młody tyłek. Przy cenach w item shop to nie ma żadnej wartości.

Opublikowano

Przyznajemy do błędu? Sam gimbusie pisałeś, że to specjalnie, że wcale nie ma błędów :) Jak zobaczyłeś, że ludzie już się nie dają robić w c**j... to zmieniłeś piosenkę.

A te 500 SM wsadź sobie w młody tyłek. Przy cenach w item shop to nie ma żadnej wartości.

Tak, ale tamto było zamierzone ale nie mam czasu narazie tłumaczyć potem wszystko opowiem w filmiku, ale jesteśmy dumni tak czy siak z takiej aktywności, unormujemy sytuacje spokojnie. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak, ale tamto było zamierzone ale nie mam czasu narazie tłumaczyć potem wszystko opowiem w filmiku, ale jesteśmy dumni tak czy siak z takiej aktywności, unormujemy sytuacje spokojnie. :)

To nagraj mi filmik jak w 3 sekundy z 1 wbić 115 jak to robili oni i masz to na screenach. I Ci, którzy korzystali z buga powinni być zbanowani a jeżeli już cofnięci, to do 1 lvl.

Opublikowano

Naprawiliśmy to :)

Nie rozumiem. Najpierw twierdziłeś, że to 1-115 w czasie 3 sekund to normalna sprawa i taki był Wasz zamiar i że dopiero od bodajże 120 lvl idzie ciężej. Nagle koleś w godzinę od startu serwera wbija 190 i sporo innych osób ma lekko ponad 150 lvl. Nawet wklejałem screeny jak w sekundę z wysokiego lvla awansowali o kilka. Teraz nagle robisz cofkę postaci powyżej któregoś poziomu. Skoro było to zamierzone i tak miało być to czemu robisz cofkę?

Plus jaki sens jest grania teraz, skoro oni sobie powbijali lvl wysoki i nawet nie dostali bana, bo zniżysz im do wysokiego poziomu. Ja sam może i jestem słabym graczem, ale przez 1:30 wbiłem zaledwie 50 lvl.

Opublikowano

Naprawiliśmy to :)

Co z tego że to naprawiliście jak niby to miało byś zrobione przed startem serwer to gówn*** które padnie tak jak inne twoje serwery dałeś po 500sm i myślisz że jest ok nic nie jest okej skoro już takie błędy były na starcie :) + twierdziłeś tak jak inni piszą że lv 140 można wbić w 10min w czym tu jest sens !!

Opublikowano

Nie rozumiem. Najpierw twierdziłeś, że to 1-115 w czasie 3 sekund to normalna sprawa i taki był Wasz zamiar i że dopiero od bodajże 120 lvl idzie ciężej. Nagle koleś w godzinę od startu serwera wbija 190 i sporo innych osób ma lekko ponad 150 lvl. Nawet wklejałem screeny jak w sekundę z wysokiego lvla awansowali o kilka. Teraz nagle robisz cofkę postaci powyżej któregoś poziomu. Skoro było to zamierzone i tak miało być to czemu robisz cofkę?

Plus jaki sens jest grania teraz, skoro oni sobie powbijali lvl wysoki i nawet nie dostali bana, bo zniżysz im do wysokiego poziomu. Ja sam może i jestem słabym graczem, ale przez 1:30 wbiłem zaledwie 50 lvl.

Tak, ale to jest skomplikowana sprawa bład wynikł po stronie source, poprawiliśmy to w bardzo szybkim tempie, generalnie powinien lecieć szybko exp ale nie aż tak, ale już wszystko ogarneliśmy, PS: pisze chaotycznie ale mam kilka spraw do ogarniecia :)

Co z tego że to naprawiliście jak niby to miało byś zrobione przed startem serwer to gówn*** które padnie tak jak inne twoje serwery dałeś po 500sm i myślisz że jest ok nic nie jest okej skoro już takie błędy były na starcie  :) + twierdziłeś tak jak inni piszą że lv 140 można wbić w 10min w czym tu jest sens !!

Były błędy każdemu się zdarzaja, ale już poprawiliśmy ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

na 95 na mapce 95 za spota nie wpada lvl.... To pewno dopiero w nocy zostanie zrobione?

Już zostało zrobione czytaj fanpage.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W takim wypadku gdzie bić lvl na 42 , na ograch przez 20 minut wbiłem ze 2 lvl tylko. To nie jest "szybko".

Opublikowano

W takim wypadku gdzie bić lvl na 42 , na ograch przez 20 minut wbiłem ze 2 lvl tylko. To nie jest "szybko".

Loch Pająków :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...