Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie event swiateczny ?

iurKLfS.png

Czyli chyba dziś :DxD

No i gdzie info o evencie świątecznym?

iurKLfS.png

Daj like im na fanpagu to będziesz więcej wiedział:D

VTlxIll.png

Opublikowano

Dam coś ciekawego na serwerze osobie, która pierwsza napisze na pw swój lvl i profesje. 

Serwer polecam, tylko coś mi client nie pyka. :D

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer stawia na IS ... pvp (lv < lv) nie mają mnejszego sensu ktoś kto ma eq 200 a ktos eq 180 to jest niebo a piekło nie mówię już o pvp 200 a 220 lub wyzej bo to tez sensu nie ma .... z perf eq na 180 majac 195lv woj jechał mnie na skilla (220) bez sensu serwer. Aczkowlek zrobiony dobrze znalazłem parę błedów stylistycznych lub w misjach . Serwer oceniam na mocne 6/10. Jakby pvp bylo zbalansowane to dałbym spokojnie 9/10.

Serwer stawia na IS ... pvp (lv < lv) nie mają mnejszego sensu ktoś kto ma eq 200 a ktos eq 180 to jest niebo a piekło nie mówię już o pvp 200 a 220 lub wyzej bo to tez sensu nie ma .... z perf eq na 180 majac 195lv woj jechał mnie na skilla (220) bez sensu serwer. Aczkowlek zrobiony dobrze znalazłem parę błedów stylistycznych lub w misjach . Serwer oceniam na mocne 6/10. Jakby pvp bylo zbalansowane to dałbym spokojnie 9/10.

Opublikowano

logo.png

laneris.gif

Na samym wstępie chcemy Was zaprosić do wspólnego przeżycia świąt z serwerem Laneris, my jako team przygotowaliśmy dla Was kilka ciekawych nowości jak i eventów!

5.png

kolo.jpg

Postanowiliśmy nie dodawać ŻADNYCH przedmiotów świątecznych do itemshopa tylko do koła losu, a także do dropu w grze!

1.png

Każdy pet ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

2.png

Każdy kostium ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

3.png

Każda fryzura ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

4.png

Każdy mount ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

quest-laneris-nieb.png

Zmieniliśmy także wygląd questa na bardziej świąteczny

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Skarpetki dropią z każdego moba, można wymieniać u mikolaja oraz otwierać, ale to nie wszystko z bossów oraz metinów dropią prezenty które można otwierać dropią z nich ciekawsze nagrody.

Dodatkowo zwiększyliśmy exp na mapie 185.

Oprócz przedstawionego eventu powyżej będą eventy zuo/ox oraz raty, ale o tym będziemy informować na bieżąco na fanpage!

Event będzie trwać od 2015-12-21 do 2016-01-01

ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA PATCHEREM!

Update odbył się dnia 2015-12-20  o godzinie 20:20

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szkoda, że tylko exp zwiększyliście tylko na mapie 185. Od 215 exp również leci jak krew z nosa. Połowa sukcesu

1691f8m.jpg

Opublikowano

logo.png

Na samym wstępie chcemy Was zaprosić do wspólnego przeżycia świąt z serwerem Laneris, my jako team przygotowaliśmy dla Was kilka ciekawych nowości jak i eventów!

5.png

kolo.jpg

Postanowiliśmy nie dodawać ŻADNYCH przedmiotów świątecznych do itemshopa tylko do koła losu, a także do dropu w grze!

1.png

Każdy pet ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

2.png

Każdy kostium ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

3.png

Każda fryzura ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

4.png

Każdy mount ma przypisany bonus! Jaki sami odkryjecie w grze.

quest-laneris-nieb.png

Zmieniliśmy także wygląd questa na bardziej świąteczny

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Skarpetki dropią z każdego moba, można wymieniać u mikolaja oraz otwierać, ale to nie wszystko z bossów oraz metinów dropią prezenty które można otwierać dropią z nich ciekawsze nagrody.

Dodatkowo zwiększyliśmy exp na mapie 185.

Oprócz przedstawionego eventu powyżej będą eventy zuo/ox oraz raty, ale o tym będziemy informować na bieżąco na fanpage!

Event będzie trwać od 2015-12-21 do 2016-01-01
ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA PATCHEREM!
Update odbył się dnia 2015-12-20  o godzinie 20:20

pety,kostioumy,mounty tylko is? czy z czegos dropia??

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Co dokładnie leci z prezentów ?

Bo otworzyłem ich 100 sztuk i dużo perełek i innych, oddałem 200x skarpet i poleciały mi 2x pet wróżka taki co z IS...

Oby nie odbiło się to na rynku, bo event troche będzie trwał a jak dalej tak ludzie będą zdobywać przedmioty które są w IS to nie bedzie wesoło..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba zrobić coś z tym dropem.

Oddałem 500 skarpetek i dropłem 1x. kawałek kamienia, 3x strój świąteczny do pvp ( 2x dla M i 1x K ) i peta wróżkę.

Moim zdaniem do 1 stycznia będzie tyle tego, ze kostiumy itp będą warte do 150-200b. Ja bym trochę obniżył szansę na drop tych itemów, bo to również na IS się odbiję i ceny na rynku będą masakryczne. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba zrobić coś z tym dropem.

Oddałem 500 skarpetek i dropłem 1x. kawałek kamienia, 3x strój świąteczny do pvp ( 2x dla M i 1x K ) i peta wróżkę.

Moim zdaniem do 1 stycznia będzie tyle tego, ze kostiumy itp będą warte do 150-200b. Ja bym trochę obniżył szansę na drop tych itemów, bo to również na IS się odbiję i ceny na rynku będą masakryczne. 

To zależy od farta uwierz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Teraz by chcieli obniżać szanse bo juz maja pety,niech bedzie jak jest a nie ktos sie juz dorobił z eventu i teraz by chciał mniejsza szanse

Ale kto pisał ze chce obniżać szanse :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Teraz by chcieli obniżać szanse bo juz maja pety,niech bedzie jak jest a nie ktos sie juz dorobił z eventu i teraz by chciał mniejsza szanse

Niektórzy to zachowują się naprawdę jak pazerni dzieci.

Wspomnicie moje słowa w styczniu, gdzie tych wszystkich itemów będzie masa a ceny tak spadną z rynku, że wnet nie będzie na czym zarabiać. Będzie tak jak na serwerze Dreikon, na niczym nie będzie można zarobić.

Oj wspomnicie moje słowa.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Niektórzy to zachowują się naprawdę jak pazerni dzieci.

Wspomnicie moje słowa w styczniu, gdzie tych wszystkich itemów będzie masa a ceny tak spadną z rynku, że wnet nie będzie na czym zarabiać. Będzie tak jak na serwerze Dreikon, na niczym nie będzie można zarobić.

Oj wspomnicie moje słowa.

Nie sądzę za kilka dni sie przekonasz, ale okej szanuje Twoje zdanie:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie sądzę za kilka dni sie przekonasz, ale okej szanuje Twoje zdanie:)

Uwierz mi, nie urodziłem się wczoraj i nie gram na jednym serwerze. Wiem jak jak potrafi wpłynąć taki event na gospodarkę serwera. 

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...