Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory parlamentarne

Immoral

WYbory parlamentarne  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
    • Platforma Obywatelska
    • Zjednoczona Lewica
    • Nowoczesna PL
    • KORWIN
    • Ruch Kukiza
    • Stonoga Partia Polska
    • Ruch Narodowy
    • Nie mam 18lat.
    • Nie zagłosuję mimo prawa wyborczego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę przeżyć rok, czy dwa rozpierdolu totalnego, ale żeby potem było dobrze.

o ile przeżyjesz ten rozpierdol... "podobno Hitler chciał dobrze" - anonimowy autor.

­

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysoko postawieni oficerowie, którzy powinni troszkę ukrócić tych "polityków" najczęściej z nimi współpracują, w latach 40'tych, Tusk czy Kopaczowa usłyszeliby przed strzałem "W imieniu Rzeczpospolitej polskiej zostajesz skazany na kare śmierci za zdradę ojczyzny".

To nie są generałowie, to są cioty i zdrajcy, nie mają nic wspólnego z żołnierzami, oficerami.

Coś Ty. Nie każdy ma takie jaja aby rzucić się na zamach stanu = złamaniu konstytucji = co formalnie równa się zdradą kraju. Taka sytuacja już była i to nie byle kto, a Piłsudski. Jakby się takie coś nie udało to wiesz co to by było? Pozbawienie wszystkich stopni wojskowych o które walczyło się całe życie + więzienie. To cała armia Rzeczpospolitej musi się sprzeciwić, ale szczerze mówiąc to wątpię w taki scenariusz. To jest prawie nie możliwe. 

o ile przeżyjesz ten rozpierdol... "podobno Hitler chciał dobrze" - anonimowy autor.

­

Hitler mógł wygrać wojnę gdyby nie popełnił kilku błędów, a dokładnie 3. Nie zlekceważył Afryki, wygrał bitwę o Anglię i dać swoim generałom wolną rękę podczas ataku na ZSRR. W sumie to nawet nie musiał wygrywać bitwy o Anglię, wystarczyło nie walczyć na 2 fronty - co jak sam uważał było przyczyną porażki Niemców podczas I Wojny Światowej. 

Opublikowano

Wczoraj odbyła się ogólnopolska manifestacja przeciwko uchodźcom, na której zebrał się ogrom ludzi - w mediach ani słowa. Zgodnie z nową dyrektywą UE banki będą mogły przejąć nasze pieniądze w sytuacji kiedy będzie im grozić upadłość. Źródło: 

http://expresselblag.pl/2015/10/banki-bezkarnie-przejma-nasze-oszczednosci/

Kopacz przyjmie dodatkowe 100 tyś. uchodźców? Robi się ciekawie :v

Jesteśmy cały czas pod okupacją Niemiec tylko, że pod przykrywką Unii Europejskiej. 

Opublikowano

Wczoraj odbyła się ogólnopolska manifestacja przeciwko uchodźcom, na której zebrał się ogrom ludzi - w mediach ani słowa. Zgodnie z nową dyrektywą UE banki będą mogły przejąć nasze pieniądze w sytuacji kiedy będzie im grozić upadłość. Źródło: 

http://expresselblag.pl/2015/10/banki-bezkarnie-przejma-nasze-oszczednosci/

Kopacz przyjmie dodatkowe 100 tyś. uchodźców? Robi się ciekawie :v

Jesteśmy cały czas pod okupacją Niemiec tylko, że pod przykrywką Unii Europejskiej. 

Przekopiuję komentarz z twojego linku bo ora całego tego twojego "niusa" :)

1. Rząd na Cyprze ratował SWOJE banki, a nie - jak to w Polsce - zagraniczne i prywatne

2. Do ubiegłego roku na Cyprze nie było możliwości windykacji kredytobiorców, także było całkiem sporo młodych osób (ok 25 roku życia), którzy mieli dom i dwa samochody na kredyt i tego nie spłacali.

3. W takim przypadku zdecydowanie ma sens ściąganie pieniędzy od TAKICH ludzi. 

4. Nie rozumiem, jakie zastosowanie by tego było w polskim społeczeństwie.

Pieniądze podatników mogą ratować co najwyżej banki krajowe, nie ma mowy o bankach prywatnych. To środek bezpieczeństwa, żeby nie doszło do powtórki z Grecji.    

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Przekopiuję komentarz z twojego linku bo ora całego tego twojego "niusa" :)

Pieniądze podatników mogą ratować co najwyżej banki krajowe, nie ma mowy o bankach prywatnych. To środek bezpieczeństwa, żeby nie doszło do powtórki z Grecji.    

Tak czy siak jakiekolwiek narzucanie Unii czegokolwiek jest żałosne i nie powinno mieć miejsca. A Kopacz to pies i sługa Merkel.

Opublikowano

Tak czy siak jakiekolwiek narzucanie Unii czegokolwiek jest żałosne i nie powinno mieć miejsca. A Kopacz to pies i sługa Merkel.

Nie wszystko co narzucane jest koniecznie złe. Gdyby narzucono obowiązek mycia zębów co rano to owszem, stracilibyśmy trochę wolności ale by nam nie śmierdziało z ust. Przykład trywialny ale obrazowy :)

Opublikowano

Nie wszystko co narzucane jest koniecznie złe. Gdyby narzucono obowiązek mycia zębów co rano to owszem, stracilibyśmy trochę wolności ale by nam nie śmierdziało z ust. Przykład trywialny ale obrazowy :)

Moje zęby i to moja sprawa czy je będę mył czy nie. Nawet jakby zniesiono nakaz mycia zębów to i tak 99,99% by te zęby myła. Tak samo było by ze szczepionkami i szkolnictwem.

Opublikowano

Moje zęby i to moja sprawa czy je będę mył czy nie. Nawet jakby zniesiono nakaz mycia zębów to i tak 99,99% by te zęby myła. Tak samo było by ze szczepionkami i szkolnictwem.

Ale jeśli chodzi o tak poważne rzeczy jak szkolnictwo (Funkcjonowanie społeczeństwa) czy szczepionki (Zdrowie społeczeństwa) to wg. mnie lepiej wprowadzić nakaz i obligować społeczeństwo do pełnych norm w imię jego poprawnego funkcjonowania.

Opublikowano

Ale jeśli chodzi o tak poważne rzeczy jak szkolnictwo (Funkcjonowanie społeczeństwa) czy szczepionki (Zdrowie społeczeństwa) to wg. mnie lepiej wprowadzić nakaz i obligować społeczeństwo do pełnych norm w imię jego poprawnego funkcjonowania.

Zmieńcie szkolnictwo, żeby uczyło tego co człowieka interesuje to nie będzie problemu z chodzeniem do niego. 

Deus vult

Opublikowano

Debata troszku nudna, Korwin z Kukizem jedynie mnie zaciekawili i troszkę zirytowała ta babka ze ZLEWu. 

Nic nowego tam nie było, a Kopacz jak zwykle męczy ;_;

przegapiłem debatę, gdzie będę mógł obejrzeć powtórkę? to jest lepsze od meczu piłki nożnej

Zapewne Cepervolk wrzuci.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

przegapiłem debatę, gdzie będę mógł obejrzeć powtórkę? to jest lepsze od meczu piłki nożnej

zapewne zaraz pojawi się na yt tak kopacz-szydło 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Przecież nawet te gówniane TeleExpressy podają, ze według sond debatę wygrała Szydlo xDD. Śmiech na sali bo to Korwin, Kukiz i Adrian Zandberg dużo lepiej wypadli niz te popisy.

Na wyborach prezydenckich byłem tylko w 1 turze. Jak zobaczyłem, że ludzie mają g****o w głowie i nadal glosują na popisy to nawet nie poszedłem na druga turę, bo nie chciałbym żeby mną kiedyś moje dzieci gardziły.

Teraz zdecydowanie pójdę, bo Korwin ma szansę wygrać a jak nie to w czołówce na pewno bedzie.

Nawet na wp.pl zawsze jechali po Korwinie, że wariat.. a teraz jak Korwin przestał hitlerować to przekonali się do niego i każdy go tam w komentarzach chwali i że na niego idą głosować.

Opublikowano

Adrian Zandberg 

Przez chwilę wydawał się sensowny, a potem zaczął swoją przemowę o imigrantach, że jak można ich tak nazywać, trzeba im pomóc i wgl :/

W taki sposób, to on ludzi do siebie nie przekona.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Co do debaty, to pomijając na kogo będę głosował itp. myślę, że 3 osoby wypadły tylko dobrze - Korwin, Kukiz i Zandberg, a Korwin wygrał. Reszta...powiedzmy, że ta sama paplanina co zwykle.

Oczywiście Zandberg(podejrzanie żydowsko brzmi) z partią razem i ich lewackie(nie mylić z lewicowymi) poglądy mnie nie przekonują(biedni "uchodźcy, pro-gender, LGBT itp.).

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Przez chwilę wydawał się sensowny, a potem zaczął swoją przemowę o imigrantach, że jak można ich tak nazywać, trzeba im pomóc i wgl :/

W taki sposób, to on ludzi do siebie nie przekona.

12108718_1001141459937178_27311253736462

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...