Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Land Of Freedom 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z bossow w " Jaskini Wiecznego Lodu "

post-1290858-0-93156900-1437817135_thumb.png

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mów, że wszyscy bo dark mnie normalnie bił :D i wgl tego nie czaje bo tu mnie hejtujesz a na fb pytasz mnie jak coś D czy zmienić :

Bo jesteś moim murzynkiem i zawsze będę cię hejtował piczko ;* <3

A tak w ogóle to jakie raty serwa będą takie jak na UR czy ciężej będzie expic i ogólnie?

Opublikowano

Bo jesteś moim murzynkiem i zawsze będę cię hejtował piczko ;* <3

A tak w ogóle to jakie raty serwa będą takie jak na UR czy ciężej będzie expic i ogólnie?

exp x15

Gold x5

co do uppgrad'u jeszcze nie wiem ale napewno im wiekszy plus tym bedzie mniejszy % na wbicie .

Opublikowano

exp x15

Gold x5

co do uppgrad'u jeszcze nie wiem ale napewno im wiekszy plus tym bedzie mniejszy % na wbicie .

Ehh.. Szkoda, że Wy robicie to tak długo, że... :) Najlepsze jest to, ze tam Jiri Wam pomaga z gorylami, innymi duperali - Dlaczego się nie spytacie Glossego albo Nazulora o pomoc? Oni za darmo chętnie pomogą, bo Ich serwer upada już. Chętnie Wam dadzą pliki ze sprawną Wojną o ogród, systemem tytułow, petów, nowymi mapami, itemami z wyglądem itp.

Co do serwera, jeśli powstanie to i tak padnie po max 3 dniach. Znowu będziecie okłamywać ludzi,że przerwa na 1 dzień a tak naprawde na miesiąc. Zdecydujcie sie. Mam lepszy pomysł dla Was! Zamknijcie ten temat, otwórzcie go dopiero, kiedy powstanie serwer.

Pozdrawiam.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Mamy to wszystko .

Powiem tak irytujesz mnie juz tymi komentarzami ;)

Z tego co widze nie potrafisz czytac .

Nie potrzebuje pomocy Glossiego czy Nazulora .

Bylem pierwsza osoba ktora dodala nowe skiny + Itemy 44 LvL .

Nowe mapy mam juz od dawna .

Tytuly wojny etc to takze mam + Marduk ktory dziala nie tak jak u Glossiego .

Jedyny prywatny serwer ktory posiada system petow to P4s .

Nie potrzebuje plikow od innych serwerow ,

W kazdym komentarzu spamisz ze serwer utrzyma sie max 3 dni a nie masz zielonego pojecia o tym co robimy .

btw . sprawdz date udostepnienia ss'ow z nowymi skinami w poprzednich tematach ktore pisalem tu na forum .

Opublikowano

Miej wy***ne Seba! Robicie dobrą rzecz i staracie się to nie przejmujcie się jakimiś "koksami", którym zależy tylko na wyśmianiu waszej pracy. Sam wiesz ile razy narzekałem na Twój serwer a i tak chcialem zawsze Ci pomóc i grać na nim. Nie było i nie będzie drugiej takiej ekipy która by próbowała i starała się dla polaków postawić dobry serwer mimo tylu przeciwności. Wiesz jakie jest moje zdanie nt niektórych osób w TEAM'ie i wiesz dobrze, że lepszych nie ma. Żadne herseny czy inne nie zrobiły tyle co wy jeśli chodzi o prywatne serwery 4story w Polsce.

A teraz coś nt serwa. Pamiętaj jak się umawialiśmy. Jak wróce z wakacji to ma być serwer miałbyć ON :D Masz jeszcze 3 tygodnie :D

A teraz lece odpoczywać :D
Seba przywioze Ci żubra :D Ale nie takiego do picia xD

PS

Ludzie, którzy mają problemy z tym że LoF stoi więcej off niż on sugeruje zajęcie się opalaniem na dworku ^^ najlepiej nad morzem :D Może ubędzie troche głupich komentarzy.

Opublikowano

Witam... Wracam aby zapytac ile czasu to jeszcze potrwa mianowicie chodzi mi o to kiedy Wlaczycie serwer bo to juz sie nudne robi takie kurw... czekanie i ch... wie do kiedy bd tak czekac.... ile to jeszcze potrwa....?

Opublikowano

Serwer wystartuje za okolo 4 dni .

#Update :

Max LvL : 95

Dodano Colosus z nowym spawnem mobow .

Z bossow w " Jaskini Wiecznego Lodu " mozna wydropic specjalne skrzynki z ktorych leca ciekawe nagrody .

Z orkow z Crypty mozna wydropic specjalne skrzynki z ktorych leca Cash Itemy .

Opublikowano

200% , 300% ,  specjalny zwoj , skladniki do tworzenia koni etc

post-1290858-0-65721700-1438112375.png

Opublikowano

W tym momencie interfejs bedzie stary .

#Update 

" Lzy Boginii " mozna otworzyc podwojnym kliknieciem 

post-1290858-0-60433400-1438118441.png

Opublikowano

po polsku ja pikole przecież angielskiego uzywa sie teraz wszedzie  tylko tępa dzida nie  zrozumie podstaw tego jeżyka  ;x a w dodoatku wyglad itemow jest praktycznie niezmienny ;x

Opublikowano

Najlepsze 4Story to było za czasów champions of Iberia, każdy się ze mną raczej zgodzi. Stary pasek interfejsu jak najbardziej.

Otóż to będzie mój pierwszy prywatny server 4Story, więc nie oczekuje cudu, chociaz że o adminie servera i jego ekipie widziałem wiele negatywnych tematów.

Zaryzykuje najwyżej później zminusuje albo zaplusuje.

Oby za szybko się nie expiło, tak jak na Plu. Ale za to exp ułatwiony typu, że zrobi się więcej bez tynktury do +11 :D

Pamiętam te czasy jak 1g to było dużo. A eq +11,+16,  a +18 to w ogóle. :D

Czekam.

Opublikowano

Te czasy niestety nie wrócą. Ale fakt, trzeba przyznać Ci rację. Najlepszy okres Pl-u to Champions of Iberia. 

Pamiętam jeszcze jak był straszny popyt na błyszczące zioła, zwłaszcza zielone, które schodziły po 20s bodajże za sztukę. 

Panowie, czekam na serwer. 

Opublikowano

Na ziołach też można było sporo zarobić. Na pl teraz na start ma się wszystkie skille co mnie bardzo zdenerwowało.

tak ci sie tylko wydaje bo jezeli powrocilby normalny status bez skilli na start to zapewne juz od 1 lvl by ci sie odechcialo grac a tak wogole czekam na server i mysle ze za niedlugo bedzie on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...