Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Land Of Freedom 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

akurat rychu tyle dostal tylko ze Ty nie masz o niczym pojecia to inna bajka kazdy cos dostal jak nie od tomka to od reszty ;D a tomus to totalnie skorumpowana istota za 10 zlotych  kazal by marioli robic nam dobrze ;D

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

akurat rychu tyle dostal tylko ze Ty nie masz o niczym pojecia to inna bajka kazdy cos dostal jak nie od tomka to od reszty ;D a tomus to totalnie skorumpowana istota za 10 zlotych  kazal by marioli robic nam dobrze ;D

kompromitujesz sie wiesz o tym ?

Nie wiem co chciales pokazac tym postem ale brawo dla cb .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

kompromitujesz sie wiesz o tym ?

Nie wiem co chciales pokazac tym postem ale brawo dla cb .

Człowieku, poprostu zrozum, niechcemy poprostu Damiana z jakimkolwiek dostępem do serwera. Nic do Was niemam, poprostu ten człowiek niszczy Wam reputacje, 14 latek co rządzi starszymi osobami jak pionkami od szachów. Naprawde, przypuśmy - Wszedłem dzisiaj tam do blondiego na zjawe, też mi o Nim co nie co powiedzieli. Pogadałem sobie z Hersenem - Z nim dogadać się jak ze słupem, uspokajasz go, dalej się rzuca.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Człowieku, poprostu zrozum, niechcemy poprostu Damiana z jakimkolwiek dostępem do serwera. Nic do Was niemam, poprostu ten człowiek niszczy Wam reputacje, 14 latek co rządzi starszymi osobami jak pionkami od szachów. Naprawde, przypuśmy - Wszedłem dzisiaj tam do blondiego na zjawe, też mi o Nim co nie co powiedzieli. Pogadałem sobie z Hersenem - Z nim dogadać się jak ze słupem, uspokajasz go, dalej się rzuca.

Nie obchodzi mnie to, że ty nie chcesz żebym nie miał dostępu :D Każdy w tym teamie coś robi :D Jak Ci się nie podoba to nie graj na twoje miejsce przyjdzie ktoś inny :D

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Ludzie po co ta spina ;D wyluzujcie polecam wyjść na dwór zmienić grafikę wczytać nową mapę, zapoznać nowe NPC'ty ;P pozdrawiam i życzę jak najlepiej serwerowi ;D

Opublikowano

Ludzie po co ta spina ;D wyluzujcie polecam wyjść na dwór zmienić grafikę wczytać nową mapę, zapoznać nowe NPC'ty ;P pozdrawiam i życzę jak najlepiej serwerowi ;D

1145923781_hagay_answer_2_xlarge.jpeg :P

Opublikowano

Dostaliśmy po 400 śnieżek i sami wyszliśmy do Seby z chęcią kupienia sb kusz, bo lamenty nam się ni c**j nie podobały.  Od Tomka nic nie dostaliśmy za tamtych czasów. Seba też jakoś nic nam nie dawał. Ale co ja tam wiem  siedzieliśmy z Rychem tylko cały czas na ts3 z Seba i Damianem, masz rację gówno wiem. 

Niesamowite mów dalej. 

Pozdro Wujas, leże i płaczę. 

Zagram ale chcę moje śnieżki <3

Opublikowano

serverek zapowiada sie pozytywnie tylko szkoda ze juz ponad miesiac z nim robicie bo kur** jest tyle osob co by juz napierda**** ze masakra... tylko wlasnie... kiedy on bedzie dostepny... naprawde zajebiscie sie prezentuje tylko po co napalac skoro jeszcze nawet w bete nie mozna sobie zagrac... 

ps. na tych zjebo** genetycznych co chejtuja poprtostu miejcie wyjeb*** jaja i tyle kazdy ma do dojeb**** swoje 5groszy a robic nie ma komu....

mordy SZYBKO WSZYSTKO ROBCIE bo mi grafika stygnie ;)

pozdro dla Tomusia a z Damianem racje ludzie maja.... nie kazdemu dawal ale jak ktos mu "zrobil dobrze" to dawal praktycznie wszystko....

delikanie moglibyscie mu zrobic ograniczenie co do dostepu do kodow itm...

no chyba ze stworzycie bramke adminowa tak jak jest na powazniejszych privach gdzie kazdy admin jest notowany za obecnosc i tez z tego co robi w danym czasie...

PS2. acz kolwiek z naszego punktu widzenia lepiej dla niego by bylo zostac wspolzalozycielem Honorowym... a wiec tym ktory zrzeknie sie praw Admina i zostanie zwyklym graczem.... 

Dziekuje i licze na jak najszybsze otwarcie servera :)

pozdrawiam. MrMlody

Opublikowano

serverek zapowiada sie pozytywnie tylko szkoda ze juz ponad miesiac z nim robicie bo kur** jest tyle osob co by juz napierda**** ze masakra... tylko wlasnie... kiedy on bedzie dostepny... naprawde zajebiscie sie prezentuje tylko po co napalac skoro jeszcze nawet w bete nie mozna sobie zagrac... 

ps. na tych zjebo** genetycznych co chejtuja poprtostu miejcie wyjeb*** jaja i tyle kazdy ma do dojeb**** swoje 5groszy a robic nie ma komu....

mordy SZYBKO WSZYSTKO ROBCIE bo mi grafika stygnie ;)

pozdro dla Tomusia a z Damianem racje ludzie maja.... nie kazdemu dawal ale jak ktos mu "zrobil dobrze" to dawal praktycznie wszystko....

delikanie moglibyscie mu zrobic ograniczenie co do dostepu do kodow itm...

no chyba ze stworzycie bramke adminowa tak jak jest na powazniejszych privach gdzie kazdy admin jest notowany za obecnosc i tez z tego co robi w danym czasie...

PS2. acz kolwiek z naszego punktu widzenia lepiej dla niego by bylo zostac wspolzalozycielem Honorowym... a wiec tym ktory zrzeknie sie praw Admina i zostanie zwyklym graczem.... 

Dziekuje i licze na jak najszybsze otwarcie servera :)

pozdrawiam. MrMlody

Ale nawet jak nie będę miał admin i na normalnej postaci grał to i tak spina napewno będzie, że nie sam robiłem eq itp..

Opublikowano

mordo widzisz... przejeba*** sobie... a by to naprawic musisz sam tego chciec...musisz udowodnic ze nie jestes kur** dzbanem... kazdy cos sobie zaj**** w zyciu ale liczy sie to jak to kur** naprawisz... 

jestes kur** lbem bo nie kazdy jest w stanie pomagac w tworzeniu servera a wiec mozesz skoro taki kumaty to bedziesz w stanie grac jak normalny czlowiek... a nie jako typek ktory stworzyl sobie eq na Adminie.... 

tyle z mojej strony...

Opublikowano

mordo widzisz... przejeba*** sobie... a by to naprawic musisz sam tego chciec...musisz udowodnic ze nie jestes kur** dzbanem... kazdy cos sobie zaj**** w zyciu ale liczy sie to jak to kur** naprawisz... 

jestes kur** lbem bo nie kazdy jest w stanie pomagac w tworzeniu servera a wiec mozesz skoro taki kumaty to bedziesz w stanie grac jak normalny czlowiek... a nie jako typek ktory stworzyl sobie eq na Adminie.... 

tyle z mojej strony...

Ale po co tyle przeklinasz człowieku. Damian nie umie grać ani nic robić uczciwie, zawsze, gdy niema nikogo z wyższych adminow online, to sobie daje różne pro itemy i koksi.

Opublikowano

tak naprawdę na każdym privie tak jest i będzie tylko że na większych privach dają sobie itemy z rozwagą a nie całe plecaki gemów, w ***** kasy ulep-szajki itp   nie wspominając o itemach z all gemami 

Opublikowano

tak naprawdę na każdym privie tak jest i będzie tylko że na większych privach dają sobie itemy z rozwagą a nie całe plecaki gemów, w ***** kasy ulep-szajki itp   nie wspominając o itemach z all gemami 

Zgadzam się z tym i do tego jest zazwyczaj więcej ludzi online i to nie jest aż tak zauważalne. A nie jak zrobił sobie damianek ze go się bilo po 6

Opublikowano

Nie mów, że wszyscy bo dark mnie normalnie bił :D i wgl tego nie czaje bo tu mnie hejtujesz a na fb pytasz mnie jak coś D czy zmienić :

chłopie widziałem twoje konto co ty tam miałeś a że dark miał najlepszą kusze na valo to inna sprawa ale i tak cię nie bił normalnie   

Opublikowano

chłopie widziałem twoje konto co ty tam miałeś a że dark miał najlepszą kusze na valo to inna sprawa ale i tak cię nie bił normalnie   

Prawda jest taka, nidzie nie ma równości, ten ma gorsze, ten ma lepsze. Spójrzmy na takiego Damiana, inni grają dzień w dzień, aby mieć coś - ten zrobi sobie postać, niecała godzina i ma itemy jakby miał grać z 2 tygodnie. Cebula, cebula panowie. 13 latek, który dostał dostęp do serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prawda jest taka, nidzie nie ma równości, ten ma gorsze, ten ma lepsze. Spójrzmy na takiego Damiana, inni grają dzień w dzień, aby mieć coś - ten zrobi sobie postać, niecała godzina i ma itemy jakby miał grać z 2 tygodnie. Cebula, cebula panowie. 13 latek, który dostał dostęp do serwera.

Pozdrawiam.

ty chyba dalej nie rozumiesz problemu nie chodzi o to że ma 13 lat i że ma dostęp tylko o to że większość ludzi nie zaufa mu po takiej akcji z itemami co zrobił 

Opublikowano

ty chyba dalej nie rozumiesz problemu nie chodzi o to że ma 13 lat i że ma dostęp tylko o to że większość ludzi nie zaufa mu po takiej akcji z itemami co zrobił 

Postanowilismy ze osoby z Team'u nie beda graly na serwerze na prywatnej postaci .

Itemy na serwerze beda kontrolowane .

Update : Nowy loch " Jaskinia Wiecznego Lodu "

post-1290858-0-33527900-1437815718_thumb.png

Opublikowano

nowy  loch   hahah ^^ zmienione tylko  miejsce teleportu  ;D czaso 79 wita xD

Rozwaliles mnie tym komentarzem jest to nowy Loch ktory zostal dodany w Patchu 5.01 .

Mapa jest podobna ale rozni sie od czaso 79 !

Z tego co widze nie masz zielonego pojecia o tej grze .

Na sererach GF'a P4Story oraz Globala sa dostepne 2 rodzaje latwy i trudny .

post-1290858-0-65345300-1437816817.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...