Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbije na start :D

Mam nadzieje że klasy zbalansowane ­bo tu chodzi tylko o pvp :D

Zapewne nie są zbalansowane, na deili gorowal mental oraz BM,

więc watpie ze coś tutaj poprawili. ^^

Ale moze? :D

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne nie są zbalansowane, na deili gorowal mental oraz BM,

więc watpie ze coś tutaj poprawili. ^^

Ale moze? :D

na jakiej deili grales 

jak ja gralem to gorowal body jechalem wszystkich na skila

to klient bedzie do jutra wieczorem?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Coś czuje, że ten serwer nawet nie wystartuje jak WSZYSTKIE serwery nukeya (już było ich ponad 5 jak nie kilkanaście) służące do nabijania postów.

A nawet jeśli wystartuje co graniczy z cudem to będzie pełno znaczących bugów jak np było na ventea.eu :) Jeszcze nawet strony nie ma i nie będzie, bo nigdy nie było na jego fake serwerach.

Tak a screeny weryfikacyjne podrobiłem w paincie.

Do jutra powinienem wstawić clienta.

Opublikowano

Nie jest to żadna  czysta kopia deili tylko są elementy z tamtego servera, zauważ że gdy do pla weszły skrzynki ucznia to na każdym serverze potem one były, weszły nowe mapy, to servery prywatne ściągneły, a niektóre przedmioty z deili/castiosa były ciekawe i wykorzystało się to tutaj,  to więc siedź cicho tymbardziej że to będzie server głównie do zabawy 

jak castios to podróba deili prosze cie

wilowo.jpg

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem podamy wam informację co do startu serwera oraz klienta.

Wiemy, że wszyscy wolicie szybszy start, lecz musicie zachować cierpliwość :).

Dziś będzie można się z nami skontaktować na ts.

Opublikowano

Fajnie, fajnie. Ale szczerze mówiąc wolałabym wbić ten 250 lv, nie za wolno, nie za szybko, ale wolałabym wbijać. :P Jak będzie z ulepszaniem eq? Troche tych stron tutaj jest i nie chce mi się szukać.

Opublikowano

Fajnie, fajnie. Ale szczerze mówiąc wolałabym wbić ten 250 lv, nie za wolno, nie za szybko, ale wolałabym wbijać. :P Jak będzie z ulepszaniem eq? Troche tych stron tutaj jest i nie chce mi się szukać.

wszystko u npc wystarczy wbić perf i po tem tylko ulepszasz bo all u npc

level dostajesz na start 200.

wilowo.jpg

Opublikowano

Co do expa to go nie zmienimy, zostaje 250 lvl :v. Na ulepszanie eq nie potrzeba żadnych ulepszaczy, sam hajs :).

Co do startu serwera.

Startujemy jednak w piątek tak jak było w planach. Strona z klientem będzie podana jutro. Wiem, że wszyscy wolicie start w środę, ale niestety tak wyszło.

Opublikowano

Co do expa to go nie zmienimy, zostaje 250 lvl :v. Na ulepszanie eq nie potrzeba żadnych ulepszaczy, sam hajs :).

Co do startu serwera.

Startujemy jednak w piątek tak jak było w planach. Strona z klientem będzie podana jutro. Wiem, że wszyscy wolicie start w środę, ale niestety tak wyszło.

Kiedy podacie TS? :)

LQyn8jq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...