Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie moglibyscie zmienic tabele bonusów bo z tego co widze jest pod F4 a np ja i na pewno wiele innych osób ma pod tym klawiszem jakiś skill także za kazdym razem jak wcisne np szarże to ma mi wyskoczyc tabela? ;/

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Dlaczego uruchomiles skanowanie komputera, a nie clienta? I czemu wszędzie są zera?

Wrzuć klienta na virustotal i pokaż ss-y, lub pokaż ssa ze skanowania samego clienta antywirem, bo jakos Ci nie wierze ^^

No na esecie piszę "Skanowanie komputera" różne są antywirusy :p
Opublikowano

Mam pytanie moglibyscie zmienic tabele bonusów bo z tego co widze jest pod F4 a np ja i na pewno wiele innych osób ma pod tym klawiszem jakiś skill także za kazdym razem jak wcisne np szarże to ma mi wyskoczyc tabela? ;/

Został dodany panel boczny. ;)

Opublikowano

Dzisiaj będzie ale tylko sama rejestracja bez szablonu, ponieważ nie dostaliśmy go na czas. (Po starcie powinna się ukazać normalna strona)

Opublikowano

Szkoda ze wszystkie ulepy są w sklepie ;c  jakbyście zrobili dunga na którym te ulepy lecą to by było fajnie ;)

Na serwerze zagram na 100% ;)

Powodzenia w rozwoju serwera ;D 

Opublikowano

Szkoda ze wszystkie ulepy są w sklepie ;c  jakbyście zrobili dunga na którym te ulepy lecą to by było fajnie ;)

Na serwerze zagram na 100% ;)

Powodzenia w rozwoju serwera ;D 

Będzie dungeon dodany po starcie, z którego będzie lecieć specjalna szkatułka a z niej będzie jakiś % na item premium. :)

Opublikowano

Będzie dungeon dodany po starcie, z którego będzie lecieć specjalna szkatułka a z niej będzie jakiś % na item premium. :)

o bardzo fajnie czekam z niecierpliwoscia

a takie pytanie 

czy kiedys tam np za 2mies jakby serwer sie trzymalitd itp jest mozliwosc wprowadzenia wilka?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Popieram pomysł co do niekończącej się zmianki, co administracja na to? Bo kolega wyżej nie dostał odp.

btw. jeśli chodzi o ten dungeon, to proponuje zrobić wejście na niego za free i ustawić na nim tylko bossa do ubicia, bez zbędnych utrudnień, bo jest to serwer pvp. A szanse na drop unikatowych przedmiotów ustawić na 2% tak, żeby trzeba bylo troche pochodzic na tego dunga, aby zdobyć konkretny item premium.

Opublikowano

A wchodzą tutaj chociaż max bony ?

Wchodzą np: 5k, 10k hp itp

również zostały usunięte bony typu silny na diabły, aby łatwiej wbić bony.

Opublikowano

Będą lagi a szkoda, :D Przenieście się na dedyka i zróbcie jakiś is :P żeby było na utrzymanie dedyka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...