Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha beka z ciebie pokaż mi w czym on i ty jesteście lepsi, to podaj GG na PW zadam ci 2/3 pytania odnośnie podstawy Pythona ty musisz zadasz pytania zobaczymy który więcej potrafi, wypominasz mi błąd od Aska gdzie ten błąd robiłem 2 lata temu na 1 moim serwerze więc trzym japkę bo to było 2 lata temu, ty 2 lata temu żeś nie wiedział jak plików odpalić to o czym my gadamy?

Idz się zabij.

W sumie to zycze powodzenia z serwerem :)

Jestem zakochany od zawsze w tym czerwono czarnym Hwangu wiec macie plusa

Czekam na start :D

Dzięki.

startuj jak najszybciej 

cos mi ta sygna nie dziala albo zle ustawiam

Jak ci nie dziala, to poprostu pobierz i wstaw na hosting MPC.

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tesoria

No k***a nie, Asfen serio? Przeciez to ja ci do cholery zadawalem te pytania a ty nie potrafiles odpowiedziec nawet czemu petla sie nie wykonuje.. Jak masz juz na kogos najezdzac, to rob to ze swojej mocnej strony..

Opublikowano

kiedy forum? :v

@Tesoria
No k***a nie, Asfen serio? Przeciez to ja ci do cholery zadawalem te pytania a ty nie potrafiles odpowiedziec nawet czemu petla sie nie wykonuje.. Jak masz juz na kogos najezdzac, to rob to ze swojej mocnej strony..

mówiłem już że asfen uczy się robienia source na novaline? xD 

@Tesoria ale na gg możesz odblokować bo nie mam z kim pisać, 518726997

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer polecam, gdyż:

- Ludzie oczekują w tych czasach serwerów easy

A jak ktoś chce hard'a to niech wyp13rd4l4 na PL

Serwer 9/10

@1373230489-U611928.pngNukey - kiedy start, ile osób uciągnie serwer, duże jest zainteresowanie, ściągam gildie 30 osobową, czekaliśmy na jakiś serwer easy.

Ps. Jeszcze podobno za niedługo ma się pojawić prezentacja innego serwera też Easy z odrobinką Medium, więc zobaczymy, ale na 100% zagram na tym serwie z ekipą.

@1373230489-U611928.pngNukey serwer będzie dla was korzystny, w tych czasach są najważniejsi gracze, a jak zgromadzicie dużo graczy na tym serwie, i dużo Like na FB to będziecie mieli łatwiejszy start s2, a s2 możecie zrobić easy.

Serwer jeszcze raz polecam, bo naprawdę oni trochę myślą, na co jest zapotrzebowanie.

minecraft.jpg
Opublikowano

Serwer polecam, gdyż:

- Ludzie oczekują w tych czasach serwerów easy

A jak ktoś chce hard'a to niech wyp13rd4l4 na PL

Serwer 9/10

@1373230489-U611928.pngNukey - kiedy start, ile osób uciągnie serwer, duże jest zainteresowanie, ściągam gildie 30 osobową, czekaliśmy na jakiś serwer easy.

Ps. Jeszcze podobno za niedługo ma się pojawić prezentacja innego serwera też Easy z odrobinką Medium, więc zobaczymy, ale na 100% zagram na tym serwie z ekipą.

@1373230489-U611928.pngNukey serwer będzie dla was korzystny, w tych czasach są najważniejsi gracze, a jak zgromadzicie dużo graczy na tym serwie, i dużo Like na FB to będziecie mieli łatwiejszy start s2, a s2 możecie zrobić easy.

Serwer jeszcze raz polecam, bo naprawdę oni trochę myślą, na co jest zapotrzebowanie.

Start jest w piatek lecz moze sie przesunąć na środę, myślę, że uciągnie dużo osób :).

Dzięki za miłe słowa na temat serwera i zapraszam cb z gildią do zabawy na nim :), gwarantuje jako GM dużo zabawy i śmiechu ;p.

/Shandie

Opublikowano

Start jest w piatek lecz moze sie przesunąć na środę, myślę, że uciągnie dużo osób :).

Dzięki za miłe słowa na temat serwera i zapraszam cb z gildią do zabawy na nim :), gwarantuje jako GM dużo zabawy i śmiechu ;p.

/Shandie

Start zależy od wyników  z ankiety ?

Zapraszam na : https://www.facebook.com/TanticalMT2?_rdr

minecraft.jpg
Opublikowano

dawajcie jutro

34 do 0 na wczesniejszy start tez chce szybciej niz piatek

ile mamy hp na max lvl i max eq?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Nom. Przydałby się start w pon-śr. :)

LQyn8jq.png

Opublikowano
Polecam bo Nukej.

GM'a co ch*** potrafił na castiosie, robił aby OX'y i rozdawał milion ulepszaczy, przez co psuł rynek gry.

Stary castios z małymi dodatkami 

Sam jest gimbusem (teraz pewnie już skończył gimbaze i pójdzie do średniej szkoły  xD ) a innych wyzywał od gimbusów. Dziecko na liścia.

Rodzice sporo Ci dają pieniędzy skoro Cie stać na coś takiego :P 

Opublikowano

Typowa, Deila tylko tutaj jeszcze tym bardziej nic nie bedzie do roboty takze przewiduje 50 osob online jak nie mniej. Bo czyste pvp tylko zrob bony i ulepsz eq, zajmie do 30 minut. Szkoda ze nie startuje z typowa Deila chetnie bym pochodzil na Niebiosa :D

2lj00au.jpg

Opublikowano

Typowa, Deila tylko tutaj jeszcze tym bardziej nic nie bedzie do roboty takze przewiduje 50 osob online jak nie mniej. Bo czyste pvp tylko zrob bony i ulepsz eq, zajmie do 30 minut. Szkoda ze nie startuje z typowa Deila chetnie bym pochodzil na Niebiosa :D

niebieso , piekło coś pięknego :D i  bynajmniej 100% na ulepszenie nic pod hajs i wszystko łatwe do zdobycia typowa deila.eu a nie jakieś podruby vantea,casios oraz  xantis czy bawaria podróby które zszargały jej dobre imie

wilowo.jpg

Opublikowano

dla mnie nie wazne czy podroba czy nie czy postoji 2 dni czy tydzien ale sa wakacje nudno troche to mozna  wbic na taki serwerek ogolnie dlugo szukalem only pvp i nic ciekawego nie bylo :)

Opublikowano

Start zależy od wyników  z ankiety ?

Zapraszam na : https://www.facebook.com/TanticalMT2?_rdr

Wynik dominuję wcześniejszym startem, lecz jeszcze robimy stronę i myślę, że do środy się ze wszystkim wyrobimy i zrobimy start.

Rejestracja płatna ?

Nie.

Zaraz ci napisze :).

Około miliona na max lvl, z full eq i całym odpałem :).

Myślę, że jak wbijesz na start albo chociaż później na serwer to sobie pochodzisz na niebiosa które będą może edytowane pod względem ulep :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...