Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różni się i będzie się różnić :).

Z tego co widze to różni sie tylko tym ze wszystko jest w shopach

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z eq skąd wziąć broń/zbroje?, na każdy poziom będą dostępne u handlarzy, czy trzeba je jakoś ulepszać?

Bronie 65 i stalki są u npc i musisz sam ulepszać a all ulepki masz u npc.

Z tego co widze to różni sie tylko tym ze wszystko jest w shopach

WIDZISZ..  "widzisz"

Opublikowano

Nukey taki cwaniaczek w innych prezkach, a sam napi**dala na plikach deili.eu, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Zagram ! W końcu coś na rozluźnienie .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nukey hahaha i serwer beka... :) Pewnie imaguś jest Technikiem a Nukey gówno robi, pewnie tylko bony 1-5 w bazie umie zmienić i edytować handlarzy i wgrywać Questy tyle max.

Beka że serwer to czysta Deila albo stary Castios pewnie jeszcze klient: Neudia. :)

Nic od siebie nie dodane, wszystkie rzeczy z Plików do handlarzy i tyle, na start 250 poziom, zmienione nazwy i tyle roboty od Nukeya.

Serwer będzie najlepszym w tym roku, pozdrawiam i gorąco polecam zawitam!  ^_^

Nukey sam mnie hejtowałeś że mam gówniane serwery, popatrz 10x na twój serwer a np na mój: Exoria, Tesoria, Ethoria i porównaj może i robię na gotowcach ale staram się je jak najbardziej edytować, dodawać od siebie coś,  bez odbjoru.

53594961070274399019.png

Opublikowano

na vpsie, nie padnie to przy 30 graczach? dojdzie w ogóle do tylu?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

no fajnie fajny serwer z najlepszą administracją widzę że nukey idzie w ślady swojego ojca crime aka israkuś i zaczyna robić serwery na gotowcach jak pan @Tesoria i wspomniany już crime NIECH GIMBA BĘDZIE Z WAMI MOI DRODZY a i jeszcze coś podaj parametry tego vps za 30 złoty xD

Opublikowano

no fajnie fajny serwer z najlepszą administracją widzę że nukey idzie w ślady swojego ojca crime aka israkuś i zaczyna robić serwery na gotowcach jak pan @Tesoria i wspomniany już crime NIECH GIMBA BĘDZIE Z WAMI MOI DRODZY a i jeszcze coś podaj parametry tego vps za 30 złoty xD

Co ty on ma zajebistego VPS za 30 zł tak zabezpieczone i skonfigurowanego że uciągnie 500+ osób, ale żeby mieć te 500 to trzeba kupić reklamy.

Ale niestety Nukey jest za młody aby iść na wakacje do roboty i zarobić, no jo stawia serwer, VPS 30 zł, Domena darmowa to już coś, Strona darmówka, Pliki gotowe bez własnego wkładu = Można startować haha! :D

Jeszcze Nukey tutaj Source brakuję.  xD ^_^

53594961070274399019.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Nukey hahaha i serwer beka... :) Pewnie imaguś jest Technikiem a Nukey gówno robi, pewnie tylko bony 1-5 w bazie umie zmienić i edytować handlarzy i wgrywać Questy tyle max.

Beka że serwer to czysta Deila albo stary Castios pewnie jeszcze klient: Neudia. :)

Nic od siebie nie dodane, wszystkie rzeczy z Plików do handlarzy i tyle, na start 250 poziom, zmienione nazwy i tyle roboty od Nukeya.

Nukey sam mnie hejtowałeś że mam gówniane serwery, popatrz 10x na twój serwer a np na mój: Exoria, Tesoria, Ethoria i porównaj może i robię na gotowcach ale staram się je jak najbardziej edytować, dodawać od siebie coś,  bez odbjoru.

Co ty on ma zajebistego VPS za 30 zł tak zabezpieczone i skonfigurowanego że uciągnie 500+ osób, ale żeby mieć te 500 to trzeba kupić reklamy.

Ale niestety Nukey jest za młody aby iść na wakacje do roboty i zarobić, no jo stawia serwer, VPS 30 zł, Domena darmowa to już coś, Strona darmówka, Pliki gotowe bez własnego wkładu = Można startować haha! :D

Wiesz on przynajmniej nie będzie napierdalał bonami w socketach czy jak to było.. musze aska zapytać.

ogólnie weź wypierdalaj bo sam k***a lepszy nie jesteś i znowu lecisz na gotowcu.. w sumie od zawsze na nich lecisz.

No.. umie ile umie ale jego serwer stał dłużej niż wszystkie twoje razem wzięte, i co ty na to?

­

Opublikowano

Wiesz on przynajmniej nie będzie napierdalał bonami w socketach czy jak to było.. musze aska zapytać.

ogólnie weź wypierdalaj bo sam k***a lepszy nie jesteś i znowu lecisz na gotowcu.. w sumie od zawsze na nich lecisz.

No.. umie ile umie ale jego serwer stał dłużej niż wszystkie twoje razem wzięte, i co ty na to?

­

Nie chce nic mówić ale to jest zapowiedź serwera a nie temat - wyraź opinie o innej osobie ;>... Serwer jak pod pvp to czemu ma nie postać.. bugować się nie ma co przynajmniej :D.

Opublikowano

Widzę kilka rzeczy z Castiosa zawitam bo to serwa dla beki :D

@1373230489-U611928.pngNukey

Tylko zmień to " Umiejętności otrzymujemy po wbiciu 5 lvl na poziomie perfect wybierając odpowiedni Quest. " bo mamy na start 250 :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

­

Dobra Like ty się nie odzywaj, zajmij się twoim upadłym Divine gdzie RysieQ wgrał source robił cały serwer a ty gówno żeś zrobił tylko klienta i buttony i to jest cała twoja robota haha. :)

Sam lecisz na Gotowcu Divine + Wgrany source powiedz czy ty coś sam zrobiłeś lub osiągnąłeś też chyba nie, także nie wypowiadaj się na mój temat jo? :)

To nie jego tylko Imagusia jak już był Castios.

Nukey mi hejtował serwery że gówna, to też wyraziłem opinie racjonalnym na temat jego serwera i nie pluj się już ok?  :huh: :rolleyes:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Dobra Like ty się nie odzywaj, zajmij się twoim upadłym Divine gdzie RysieQ wgrał source robił cały serwer a ty gówno żeś zrobił tylko klienta i buttony i to jest cała twoja robota haha. :)

Sam lecisz na Gotowcu Divine + Wgrany source powiedz czy ty coś sam zrobiłeś lub osiągnąłeś też chyba nie, także nie wypowiadaj się na mój temat jo? :)

Nukey mi hejtował serwery że gówna, to też wyraziłem opinie racjonalnym na temat jego serwera i nie pluj się już ok?  :huh: :rolleyes:

Tej ale serwer lajka chociaż ma coś tych graczy i stoi już troche :D. A co do tematu to nwm nie czytałem postów innych itp - te bronie to się all kupuje czy się ulepsza?

Gość Lajk™
Opublikowano

Tej ale serwer lajka chociaż ma coś tych graczy i stoi już troche :D. A co do tematu to nwm nie czytałem postów innych itp - te bronie to się all kupuje czy się ulepsza?

Pewnie się ulepsza, ale ulepszacze masz w sklepikach z tego co widzę ;)

­

Ryśkowi teraz będziesz w dupę wchodził pisząc posty? nie wiesz jak było to zamknij mordę - taka mała prośba z mojej strony.

Opublikowano

Kto jest technikiem?

Ja.

No dokładnie ty wiesz co ja robie, tylko ja nie robie itemshopu i mój serwer nie będzie stać 2 dni jak twoje.

Z odbiorem, bo wiem, że będziesz jeszcze tu spamił.

PS. To nie ja mam zakaz wrzucania prezentacji na MPC.

Opublikowano

dno i wodorosty ... serwer dla 12 latków na godzinę zabawy ...

To możesz już wyjść, jak ci się nie podoba.

Opublikowano

­Chciałbym polecić ale nawet nie mam podstawy ku temu bo serwer prezentuje się po prostu c*****o. Nie ma tu całkowicie żadnego punktu zaczepienia  który mógłby przyciągnąć moją uwage. A szkoda, bo pograłbym na serwerze pvp.

Opublikowano

Ja.

No dokładnie ty wiesz co ja robie, tylko ja nie robie itemshopu i mój serwer nie będzie stać 2 dni jak twoje.

Z odbiorem, bo wiem, że będziesz jeszcze tu spamił.

PS. To nie ja mam zakaz wrzucania prezentacji na MPC.

Przykro mi trudno się mówi, to przerób te pliki aby nie były do poznania albo wrzuć coś od siebie.

Myślisz że przyciągniesz chociażby 100 osób na taki serwer? Bez reklam i YouTuberów? Teraz gdzie startują o niebo lepsze serwery? :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Przykro mi trudno się mówi, to przerób te pliki aby nie były do poznania albo wrzuć coś od siebie.

Myślisz że przyciągniesz chociażby 100 osób na taki serwer? Bez reklam i YouTuberów? Teraz gdzie startują o niebo lepsze serwery? :)

Myślisz, że się interesuje mnie post człowieka, który miał 50 serwerów, i każde padały po 2 dniach max tygodniu?

Opublikowano

­

Ale o co Ci chodzi, skoro na tym serwerze nie ma IS'u? Nawet jeśli VPS za 30zł to ten serwer utrzyma się pewnie dłużej niż wszystkie Twoje razem wzięte, więc skończ, pls.

Na serwer może wbiję :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Ale o co Ci chodzi, skoro na tym serwerze nie ma IS'u? Nawet jeśli VPS za 30zł to ten serwer utrzyma się pewnie dłużej niż wszystkie Twoje razem wzięte, więc skończ, pls.

Na serwer może wbiję :v

Haha beka utrzymaj 100 graczy o ile tyle będzie na VPSIE za 30 zł i zobaczymy czy nie będzie lagować Maszyna/Serwer. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Serwer dla zabawy :). Zawitam na nim :D.

//Edit: Kiedy będzie forum/strona?

Haha beka utrzymaj 100 graczy o ile tyle będzie na VPSIE za 30 zł i zobaczymy czy nie będzie lagować Maszyna/Serwer.  :)

Zobaczymy jak wystartuje twój serwer ile będziesz miał graczy.

LQyn8jq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...