Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może inaczej xD Macie w planie taką zrobic?­

Na razie nie.

miał być w środe bo większość była za wcześniejszym startem czyli dzisiaj ;p nukey to samo mówił

Start miał być od samego początku w piątek, ale się rozmyślaliśmy co do startu.

Przypominam o naszym ts'ie serwera.  MTS3.PL 

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie nie.

Start miał być od samego początku w piątek, ale się rozmyślaliśmy co do startu.

Przypominam o naszym ts'ie serwera.  MTS3.PL 

nukey co innego gadał miał być  dziś nie w piątek bo była ankieta i było przegłosowane ze ma byc wczesniej wiec po co ankiete robicie jak i tak startuje w piątek bez sens... w piątek nie zawitam.

wilowo.jpg

Opublikowano

nukey co innego gadał miał być  dziś nie w piątek bo była ankieta i było przegłosowane ze ma byc wczesniej wiec po co ankiete robicie jak i tak startuje w piątek bez sens... w piątek nie zawitam.

Myślisz, że mnie interesuje, że ty nie zawitasz? nie potrzebuje "graczy", którzy hejtują bezpodstawnie. Nie moja wina, że nie dostałem na czas strony.

ps. dziś będzie client do pobrania.

Opublikowano

czyli jak start w piatek to normalnioe o 19 czy moze cos wczesneiej? 

Ile razy mam pisać? start w piątek.

Opublikowano

Myślisz, że mnie interesuje, że ty nie zawitasz? nie potrzebuje "graczy", którzy hejtują bezpodstawnie. Nie moja wina, że nie dostałem na czas strony.

ps. dziś będzie client do pobrania.

nie hejtuje tylko mówie co o tym sądzę

więc zluzuj...

niestety szkoda że ankieta była i nawet się z niej nie wywiązujecie

wilowo.jpg

Opublikowano

@ChoryLloyd 

ty masz chyba jakiś problem ze sobą bo ciągle męczysz o jakąś ankiete, naprawdę twoje jęki nic nie zmienią ;-)

Czekam na serwer... i licze na dobry balans postaci :-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Nukey zrób żeby expiło się normalnie ale fastem i za Yang ulepki by się od handlarza  kupywało bo takie same pvp to się za szybko znudzi !:D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nukey zrób żeby expiło się normalnie ale fastem i za Yang ulepki by się od handlarza  kupywało bo takie same pvp to się za szybko znudzi ! :D

Nie da rady zrobić, że będzie można expić. Spokojnie my dopilnujemy, żeby się nie znudziło :).

Opublikowano

Około 1 miliona.

w full eq na 200 możesz wyciągnąć prawie 500k hp

Serwer i tak nie wystartuje stronki nie będzie jak na każdym jego serwie fake niby ciągle przedłużał, że nie dostał stronki itp na dzień po starcie prezka zamykana :)

Opublikowano

Serwer i tak nie wystartuje stronki nie będzie jak na każdym jego serwie fake niby ciągle przedłużał, że nie dostał stronki itp na dzień po starcie prezka zamykana :)

Są jeszcze kostiumy, pety itp poza tym max hp to 10k, dobrze, że ty wiesz co będzie lepiej niż ja xD

Około, 19 - 20 pojawi się client.

Opublikowano

Ulallala zajebioza, na takie coś czekałem, widzę w koncu serwerek na ktorym będzie można porobić wojenki :> 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Kolejny agent się znalazł ;v.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...