Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tantical

Nukey

Tantical  

372 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      312
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dla zabawy :). Zawitam na nim :D.

//Edit: Kiedy będzie forum/strona?

Zobaczymy jak wystartuje twój serwer ile będziesz miał graczy.

Nie wystartuje, bo ma zakaz publikacji na mpc chyba, że ktoś mu ją wstawi. xD xD

Strona powinna być max do 2-3 dni przed starem ale zobaczymy. ;)

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha beka utrzymaj 100 graczy o ile tyle będzie na VPSIE za 30 zł i zobaczymy czy nie będzie lagować Maszyna/Serwer. :)

Niech stracę 10-15%.

Wypierdalaj stąd kałamarzu - twoje serwery były dnem, padały po kilku tygodniach. Co z tego że leci sobie na gotowcach? Sam nie jesteś lepszy! Twoje serwery są o dupy wytarcie, myślisz że jak zaczniesz hejtować tutaj - to przeciągniesz ludzi na swojego Zjeboria - dziwne, bo każdy twój serwer się nazywał Oria, Oria. Kutasiornia. Więc mogę twój serwer nazwać jak chcę - będziesz ddosować? Oh k***a, Ddosy są dla małych dzieci które uważają że będą lepsi próbując wyniszczyć jakiś serwer. Jesteś gównem, totalnym pozerem który zamiast mózgu ma żel - najlepiej wypierdalaj z tego tematu tworzyć swoje pseudo-serwery. A ogółem, Nukey, fajny serwer - pewnie zagram.

Opublikowano

Haha beka utrzymaj 100 graczy o ile tyle będzie na VPSIE za 30 zł i zobaczymy czy nie będzie lagować Maszyna/Serwer. :)

jeśli będzie lagować to są również inne metody, boli cie dupa przez to że nawet prezentacji nie możesz wstawić?

dla twojej wiadomości nie mam z tym serwerem nic wspólnego, a jeśli już to pomagam nukeyowi z drobnymi edycjami i jestem pewien że nie popełni błędu BONY W SOCKETACH XDDDDDDDD

człowiek który uczy się około 2 tyg. robienia serwera potrafi więcej niż ty i te twoje 50 serwerów xD

serwer nie ma żadnych elementów castiosa, ale jeśli będzie taka potrzeba to może go zobaczycie ale nie ze mną w teamie :s

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

[iNFORMACJA]

Jak będziecie się rejestrować to pamiętajcie aby dać te same loginy i hasła co na innych serwerach.

Hahah xDD No, no baza musi być :D

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

face.png

Aktualnie na naszym FanPage odbywa się konkurs, w którym można zgarnąć item premium! (dostępny tylko za eventy)

Zapraszamy do udziału!

fb.com/TanticalMT2

TS_3_logo.png

MTS3.pl

Opublikowano

jeśli będzie lagować to są również inne metody, boli cie dupa przez to że nawet prezentacji nie możesz wstawić?

dla twojej wiadomości nie mam z tym serwerem nic wspólnego, a jeśli już to pomagam nukeyowi z drobnymi edycjami i jestem pewien że nie popełni błędu BONY W SOCKETACH XDDDDDDDD

człowiek który uczy się około 2 tyg. robienia serwera potrafi więcej niż ty i te twoje 50 serwerów xD

serwer nie ma żadnych elementów castiosa, ale jeśli będzie taka potrzeba to może go zobaczycie ale nie ze mną w teamie :s

Masz racje ! Bo to czysta kopia deili.eu :).

Link do prezentacji Deili.eu --> KLIK <---

Opublikowano

Masz racje ! Bo to czysta kopia deili.eu :).

Link do prezentacji Deili.eu --> KLIK <---

Grałeś na serwerze? Nie? To po c**j coś oceniasz jak jeszcze tego nie widziałeś ;-;

Opublikowano

Naprawdę, jaki jest sens robienia serwera z darmowym Item Shopem ? Ciekaw jestem jak za to utrzymasz ten serwer. Już większy jest sens w zrobieniu samemu serwera albo graniu na jakimś 4funie bądź hamachi . Jakby przynajmniej jakieś nowości były to jeszcze jeszcze, ale tak to... meh. Dam rękę uciąć że dwóch tygodni nie wytrzyma.

Opublikowano

Naprawdę, jaki jest sens robienia serwera z darmowym Item Shopem ? Ciekaw jestem jak za to utrzymasz ten serwer. Już większy jest sens w zrobieniu samemu serwera albo graniu na jakimś 4funie bądź hamachi . Jakby przynajmniej jakieś nowości były to jeszcze jeszcze, ale tak to... meh. Dam rękę uciąć że dwóch tygodni nie wytrzyma.

Stać mnie na opłacanie vps, widzę kolejny wróżbita maciej.

Opublikowano

Stać mnie na opłacanie vps, widzę kolejny wróżbita maciej.

Każdy tak mówi, w teorii brzmi pięknie ale w praktyce już wszystko kuleje. Wiem z własnego, większego doświadczenia jak to wygląda i jestem przekonany co do tego jak serwer wypadnie po premierze. A nawet jak obejdzie się bez problemów i będziesz miał koszty na utrzymanie to graczy będzie nie więcej niż 50. 

Opublikowano

Grałeś na serwerze? Nie? to po c**j coś oceniasz jak jeszcze tego nie widziałeś ;-;

Zobacz sobie obie prezentacje, a się przekonasz :).

Grałem na deili i to mi wystarczy.

Wszystkie przedmioty i mapy takie same, pozdro.

Cud, że teksury broni/zbr. zmieniliście xD

@@

Bronie na jaki max lv?

Opublikowano

Każdy tak mówi, w teorii brzmi pięknie ale w praktyce już wszystko kuleje. Wiem z własnego, większego doświadczenia jak to wygląda i jestem przekonany co do tego jak serwer wypadnie po premierze. A nawet jak obejdzie się bez problemów i będziesz miał koszty na utrzymanie to graczy będzie nie więcej niż 50. 

Może być nawet 10, a i tak go będe opłacał nie są to duże sumy.

Polecam ze względu na Nukeya, w porządku z niego człowiek : )

Dzięki.

Opublikowano

Może być nawet 10, a i tak go będe opłacał nie są to duże sumy.

Dzięki.

W takim razie jedyne co mogę zrobić to życzyć Ci powodzenia. Lecz naprawdę, powinieneś wziąć do siebie jakąkolwiek uwagę, nawet najdrobniejszą :)

Opublikowano

tutaj nie chodzi o liczbę graczy, a bardziej o nabycie doświadczenia metodą prób i błędów, jest to lekki vps więc raczej nie trzeba zważać na liczbę graczy

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zobacz sobie obie prezentacje, a się przekonasz :).

Grałem na deili i to mi wystarczy.

Wszystkie przedmioty i mapy takie same, pozdro.

Cud, że teksury broni/zbr. zmieniliście xD

@@

Bronie na jaki max lv?

To że prezentacja wygląda jak Deila to nie znaczy że serwer ma być taki sam. Prezentacja - to nie serwer. Dopiero po wejściu do gry dowiadujesz się, jak działa serwer - na jakich plikach.

Opublikowano

łoho dajnie ze jakis serwerek pvp/4fun na wakacje na pewno wbije w koncu jakas odmiana od tych mediumow co teraz caly czas startuja 

jedno pytanie czemu dopiero start za tydzien?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

łoho dajnie ze jakis serwerek pvp/4fun na wakacje na pewno wbije w koncu jakas odmiana od tych mediumow co teraz caly czas startuja 

jedno pytanie czemu dopiero start za tydzien?

Nie wiem w sumie, chce jeszcze parę rzeczy dokończyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...