Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mi się podoba? 

Prezka

Brak 6-7 bonu
Brak wysokich śr
Dungeony
Pet na początku, na stałe 
Bronie jak i zbroje ( z takimi broniami chyba się jeszcze do tej pory nie spotkałem. Zbroje - nic nowego )
Dwa nowe bonusy: Silny przeciwko metinom, Silny przeciwko bossom 
Skille na P
Możliwość cofnięcia skillów do G1
Bony wchodzą max
< inne >

Zgadzam się z @cegla1962 co do tego licznika

Będą podstawowe fryzury? 

Dodałbym więcej : fryzur, kostiumów

Mam nadzieję, że :
- serwer wypali
- będzie dużo osób grało
- będą częste eventy
- będą częste update'y
.... no i, że ninja nie będzie taki najgorszy w expie :)

Zawitam ^_^

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idealnie przypomina mi starego Diamo**dMT2, który był popularny i strasznie rozpoznawany.
Wejdę i zobaczymy, jak to będzie.
Jak ze ślubem? Jest zbugowany czy działa poprawnie? Chodzi mi tutaj o to, że ktoś weźmię ślub z osobą typu 40 lvl, a posiada on 80+/- i jak użyje pierscienia, to przeniesie jego również drugą postać (związana).

Opublikowano

@UP:

- Nikt Ci nie powie ile przewidują osób na start, bo to się dopiero okaże. Przypuszczenia przypuszczeniami, lecz patrząc po ilości wyświetleń jak i komentarzach w większości pozytywnych z pewnością będzie ich trochę ;)

- Bronie na 75 dropią w wiedźmy z Wierzy Wygnańców, natomiast by się tam dostać potrzeba 75 lvl, oraz przepustkę która dropi w red lesie z metinów.

Także były komentarze, że wiedźma ma dużą regeneracje PŻ w związku z czym zalecana ilość osób do bicia to min.2 (dlatego także z wiedźmy dropią 2 szkaty i z każdej losowa broń na 75)

Opublikowano

No to odliczanie zaczęte :D

@Topic: Proponuję już  Wam około 17;00 startować powoli, bo zapewne będą mocne DDOS'y i o 18 może wam się nie udać włączyć

Opublikowano

Idealnie przypomina mi starego Diamo**dMT2, który był popularny i strasznie rozpoznawany.

Mam dokładnie to samo odczucie dlatego wiążę z tym serwerem nie małe nadzieje :P

Opublikowano

Też grałem na Diamondzie :DD Ach te dropienie Szlachetnych kamieni jak się nie myle na metkach :DD

@Topic: Do kogoś co grał na becie, jaka postać była ''Uniwersalna'' tak jak wszędzie WP czy jeszcze jakas? O PVP głównie chodzi, ale jak exp slaby to podziekuje :D

Opublikowano

Na serwer zawitam z paroma kumplami, bardzo czekałem na start serwera pokroju DiamondMT2. 

Bardzo ważnym elementem, który powinien być dodany, jest licznik osób na stronce serwera.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

jak jest z balansem postaci?

Chciałbym pograć ninją ale coś czuję, że gdy wybiorę się na WW do nawet przy dobrym eq mogę sobie nie poradzić...

x

Opublikowano

jak jest z balansem postaci?

Chciałbym pograć ninją ale coś czuję, że gdy wybiorę się na WW do nawet przy dobrym eq mogę sobie nie poradzić..

Każda klasa sobie radzi, po to masz dodane bony:

-silny na metiny

- silny na bossy

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Sality

Ten moderator od dawna budził moje wątpliwości i głównie za stronniczość i brak wykonywania swoich obowiązków a jedynie szczycenie się swoją rangą został zdjęty z funkcji moderatora forum. Na moderatora ogłoszona będzie nowa rekrutacja.

R9NMs7b.png

Opublikowano

U kogo macie reklamy wykupione? O ile są wykupione 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Odnośnie wiedźmy na WW... lecą z niej 2 skrzynki i w każdej jest broń 75?
Jeśli tak to raczej nie będzie problemu z zatrutym czy daggerami... :] to mi się podoba.

x

Opublikowano

Odnośnie wiedźmy na WW... lecą z niej 2 skrzynki i w każdej jest broń 75?

Jeśli tak to raczej nie będzie problemu z zatrutym czy daggerami... :] to mi się podoba.

Tak, nie ma żadnych innych śmieci, tylko i wyłacznie bronie 75lvl

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tak, nie ma żadnych innych śmieci, tylko i wyłacznie bronie 75lvl

Praktycznie są bo na prośbę graczy dodaliśmy tam PD i rękawice ;p

R9NMs7b.png

Opublikowano

Niestety ja nie pogram bo mi wirusa wykryło konia trojanskiego win32

10596782480748166806.png     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...