Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS już jest :)

Wow ceny w isie bardzo fajne , mam nadzieje ze tak zostanie !

Btw Czas wierzchowca leci tylko gdy na nim jezdzimy ??

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow ceny w isie bardzo fajne , mam nadzieje ze tak zostanie !

Btw Czas wierzchowca leci tylko gdy na nim jezdzimy ??

Starałem się to ustawić żeby serwer mógł się spokojnie utrzymać bo nie ma co ukrywać po co są serwery tworzone, ale i żeby itemy w większości nie były na czas. Czas wierzchowca leci od momentu zakupu - jakiś item musi być ograniczony czasowo. Co co cen nie ma obawy, że wzrosną bo takie już zostaną.

Administracja Tevia.pl

R9NMs7b.png

Opublikowano

Czy DT (Kowal) będzie opłacalny do robienia? Będzie można u niego ulepszać ekwipunek "bez zniknięcia", a ze spadkiem przykładowo 1 poziomu? Czy zdobywanie "ulepszaczy" to jedyna metoda?

baner3.png

Opublikowano

Czy DT (Kowal) będzie opłacalny do robienia? Będzie można u niego ulepszać ekwipunek "bez zniknięcia", a ze spadkiem przykładowo 1 poziomu? Czy zdobywanie "ulepszaczy" to jedyna metoda?

Nie ma DT ;p, jest tylko WW gdzie kowala nie ma, ale co do samej propozycji to jest bardzo interesująca - szkoda że nie zapodałeś jej podczas trwania bety. Można by było to wprowadzić jako aktualizację.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Serwer zatem bardzo ciekawie się zapowiada, lecz bez urazy podobny będzie do wielu, m.in.do nowego Evalisa. Szkoda, że nie wprowadzacie jednak całkiem innych pomysłów, zupełnie niedostępnych na innych serwerach. Sam jestem wysłannikiem DT, dlatego pytałem, ale cóż. Dla innych jednak polecam, ciekawy, lecz tak jak mówię według mnie STANDARD. Powodzenia :)

baner3.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie lecz mam kilka pytań:

1. Które królestwo ma mapę Shinsoo a które Jinno?

2. Czy wprowadzicie do IS'u możliwość płatności przelewem oraz paypal'em?

3. Czy z BS'a by Unpublished będzie można korzystać czy jest zablokowany i jesteśmy "skazani" tylko na serwerowego?

4. Jak będą wyglądać sytuacje z eventami (Zuo / OX) mniej więcej co ile i czy wgl będą :)

5. Czy na początku będzie problem z kupywaniem zmianek w dużej ilości czy są one dosyć tanie ?

6. Czy wprowadzicie na stronie coś takiego jak "Online:" by można było wiedzieć ile osób gra?

Opublikowano

Ale przelewy to moglibyście dodać ;)

Będą jutro :)

Serwer zapowiada się ciekawie lecz mam kilka pytań:

1. Które królestwo ma mapę Shinsoo a które Jinno?

2. Czy wprowadzicie do IS'u możliwość płatności przelewem oraz paypal'em?

3. Czy z BS'a by Unpublished będzie można korzystać czy jest zablokowany i jesteśmy "skazani" tylko na serwerowego?

4. Jak będą wyglądać sytuacje z eventami (Zuo / OX) mniej więcej co ile i czy wgl będą :)

5. Czy na początku będzie problem z kupywaniem zmianek w dużej ilości czy są one dosyć tanie ?

1. Żółte to Shisoo a zielone to jinno

2. Przelewem tak.

3. Możesz korzystać z jakiego chcesz jeśli go sobie wgrasz

4. Jest kalendarz eventów na naszym forum

5. Dosyć tanie, ale całego EQ zmianek na starcie nie kupisz

R9NMs7b.png

Opublikowano

W IS tylko 8 przedmiotów? Od Demoniczna Skrzynia do Zwój Zmiany Profesji?

Gdzie są jakie mounty itp bo nie widzę?:( Do jakiego lv zwój profesji? 250sm za sms 30zł dobrze rozumiem? PD z IS tylko na 24h?

Opublikowano

W IS tylko 8 przedmiotów? Od Demoniczna Skrzynia do Zwój Zmiany Profesji?

Gdzie są jakie mounty itp bo nie widzę? :( Do jakiego lv zwój profesji? 250sm za sms 30zł dobrze rozumiem? PD z IS tylko na 24h?

Tam masz do wyboru: Przedmioty specjalne/wierzchowce/fryzury

@1361622928-U485574.pngTevia.pl

1.Kostiumy i fryzury tylko w IS?

2. Czy już można zakupić SM?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tam masz do wyboru: Przedmioty specjalne/wierzchowce/fryzury

@1361622928-U485574.pngTevia.pl

1.Kostiumy i fryzury tylko w IS?

2. Czy już można zakupić SM?

Thx nie widziałem tego że obok do klikania są:D

Opublikowano

Andrew, szykujesz jakieś skoki w bok tzn. sprzedawanie unikatowych kostiumów, czy też pytania do graczy 'Podobno biegasz po wodzie' tak jak miało to miejsce na Ishyii. Co do serwera, nie polecam po pierwszym miesiącu każdy się przekona jaki to Andrew jest, pamiętam te bany na Ishyi bo byliśmy rywalami Twoich pupili. ^^ ­

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer wypali ;)

Razem z kumplami wbijamy także jakiś tam plus dla was jest :D

Hmm... Serwer dobrze jest zabezpieczony przed DDoS czy innymi gównami żeby było można w spokoju popykać sobie? 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Andrew, szykujesz jakieś skoki w bok tzn. sprzedawanie unikatowych kostiumów, czy też pytania do graczy 'Podobno biegasz po wodzie' tak jak miało to miejsce na Ishyii. Co do serwera, nie polecam po pierwszym miesiącu każdy się przekona jaki to Andrew jest, pamiętam te bany na Ishyi bo byliśmy rywalami Twoich pupili. ^^ ­

Dobra Wypier*alaj se gdzies indziej spamowac :)

Pytania:

1. czy dodacie kupywanie sm z zagranicy bo akurat mieszkam i inni tak samo hih

2.Proponuje wam dodac sklepy offline nie ma lagow wogole i mi sie podoba dlatego przewaznie ide na serwery gdy sa sklepy offline :)

3.skad bronie 75?

4.jak balans jest dopasowany pvp i pve ? czy bede normalnie ubijal bossy hellerem? :) 

Powodzenia!. bede na starcie.

Opublikowano

Pytania:

1. czy dodacie kupywanie sm z zagranicy bo akurat mieszkam i inni tak samo hih

2.Proponuje wam dodac sklepy offline nie ma lagow wogole i mi sie podoba dlatego przewaznie ide na serwery gdy sa sklepy offline :)

3.skad bronie 75?

4.jak balans jest dopasowany pvp i pve ? czy bede normalnie ubijal bossy hellerem? :)

Powodzenia!. bede na starcie.

1. Paypal nie ma, ale jest zwykły przelew od dotpay więc powinno się dać

2. Sklepy offline są zazwyczaj zbugowane, ale może w przyszłości skusimy się na to rozwiązanie

3. Bronie 75 dropią z dungeonu na 75 (Wieza Wygnańców) ze szkatułki lodowej wiedźmy. Można wbić samemu ale ciężko będzie ją ubić dlatego zalecane jest wejście w PT.

4. Bossy hellerem dasz radę bo ma polepszone zwiększenie ataku.

R9NMs7b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...