Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko, chciałem się dowiedzieć czy jakaś postać góruje w PVP i expie? Po za tym trzymam za słowo że ma być ponad 500 graczy! :D 

34tbjes.png

Opublikowano

szkoda że start tak późno.Serwer po zapowiedzi nawet spoko choć nie wszystko pasuje.

Zagrał bym ale ten start nie pasuje a więc powodzenia :)

Opublikowano

A to co zagraniczne zamknięte macie ? Co mam ci na pw wysłać ?

Z sygnaturki wnioskuję, że jesteś z Norwegii.....sprawdź teraz.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Pytanko, chciałem się dowiedzieć czy jakaś postać góruje w PVP i expie? Po za tym trzymam za słowo że ma być ponad 500 graczy! :D

Na serwerze występuje balans postaci :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zmienicie to wymagane pt na dungi? Czy jest opcja albo dropisz na mapach albo na dungach?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Zmianka profy w is. -,- Obstawiam po tygodniu 3/4 klas = BM. :)

Dlaczego tak sądzisz? Sura BM wcale nie jest taki mocny na Tevii (:

Opublikowano

Zmianka profy w is. -,- Obstawiam po tygodniu 3/4 klas = BM. :)

Nie zawsze tak jest :p Grałam na serwerze (teraz ma kilka lat) gdzie jest zmianka skili. Był taki okres że były same WP później BM. Wszystko zależy od gracza i tzw. sezonowości klasy.

Opublikowano

A jak w isie ? Z tego co widzialem to bez isa pvp to tak srednio ;c Tam jest kostium i wszystko pod pvp ;c NAWET PAS lel.

Pasy w grze można zdobyć z misji klasowe - lepsze od tamtego.

R9NMs7b.png

Opublikowano

A jak w isie ? Z tego co widzialem to bez isa pvp to tak srednio ;c Tam jest kostium i wszystko pod pvp ;c NAWET PAS lel.

Wszystkie pasy można zdobyć w grze wykonując questy, a co do kostiumów to można je wygrać w OX (:

Opublikowano

Zmienicie dungi na 1 osobe, bez pt?

Tylko 1 jest bez PT reszta zostanie tak jak jest , zawsze można wejść z buffem sam raczej nie dasz rady.

R9NMs7b.png

Opublikowano

nawet body z full odpalem nie da rady solo?

Nie da się wszystkiego sprawdzić, serwer wystartuje - zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Które królestwo ma mapkę shinsoo? :)

Proszę o odpowiedź, wbijam. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTevia.pl - czy ceny u handlarzy uległy zmianom? Chodzi mi głównie o te 0 yang, co osobiście uważam za bardzo dobry pomysł.

Nie ceny zostają jak na becie.

@U P Zieloni

R9NMs7b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...