Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które królestwo ma mapkę shinsoo? :)

Proszę o odpowiedź, wbijam. 

Vete to chyba Shinsoo, oczywiście wzoruję się na tym:

mapa_metin.jpg

3740880500_1435926866.png

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie pasy można zdobyć w grze wykonując questy, a co do kostiumów to można je wygrać w OX (:

Gorzej jak ktoś nie za dobrze radzi sobie w konkursach. Nazw i tak nie zapamiętam, zieloni to Shinsoo więc tam wbijam :D

Opublikowano

Gorzej jak ktoś nie za dobrze radzi sobie w konkursach. Nazw i tak nie zapamiętam, zieloni to Shinsoo więc tam wbijam :D

Hehehe, no to już Twój problem :D

@1361622928-U485574.pngTevia.pl

PW :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

No akurat żółci to Shinsoo xD

Opublikowano

Skoro wam zależy na graczach to zmieńcie to PT.... Nie ma nic gorszego jak szukanie osób na dungi na easy i dzieleniem się dropem..

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

No tak napisałem ;)

A czemu nie ma 3 królestw?

Bo później nie są one zapełnione, tak to przynajmniej będzie większa rywalizacją pomiędzy graczami.

Opublikowano

Skoro wam zależy na graczach to zmieńcie to PT.... Nie ma nic gorszego jak szukanie osób na dungi na easy i dzieleniem się dropem..

Była już o tym mowa tryliard razy..

I tak nie ubijesz sam bossa, potrzebny Ci minimum buff.

Opublikowano

Prezka wyglada calkiem spoko. Nie zaduzo nie zamalo, tak w sam raz ;p

Powodzonka na starcie, pobiore i zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Wygląda ciekawie, nie podoba mi się tylko ostatni set broni , rzygam nim ,ale to tylko moje zdanie :D

Opublikowano

Była już o tym mowa tryliard razy..

I tak nie ubijesz sam bossa, potrzebny Ci minimum buff.

O mnie się nie martw bez buffa dam radę.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Moje uwagi i pytania:

1) Czy IS jest skończony? Bo jest bardzo tani i dość ubogi w przedmioty,
2) Czy czas wierzchowców z IS-u leci cały czas, czy tylko gdy ich używamy?

3) Misji jest sporo? Wydaje mi się, że dość ubogi jest ten serwer. Tylko 3 dungeony, specjalnych nowości też nie widać- wiecie jak jest, ryzyko, że kilkanaście osób się rzuci na topkę, za dwa dni wszystko porobią i serwer będzie powoli się wyludniał, bo "nie ma co robić" (sorki za tak skonstruowane zdanie, sens może wyłapiecie, ale przy tych upałach ciężko się myśli:D)
4) Jakiś sklepik za PO jest? Czy w ogóle są jakieś osiągnięcia?

Podsumowując, martwię się czy gra tu nie będzie monotonna i nie będzie polegała na schemacie: wbij lvl> nowa mapa> wydrop biologa i ulepki> wbij lvl...

Opublikowano

Moje uwagi i pytania:

1) Czy IS jest skończony? Bo jest bardzo tani i dość ubogi w przedmioty,

2) Czy czas wierzchowców z IS-u leci cały czas, czy tylko gdy ich używamy?

3) Misji jest sporo? Wydaje mi się, że dość ubogi jest ten serwer. Tylko 3 dungeony, specjalnych nowości też nie widać- wiecie jak jest, ryzyko, że kilkanaście osób się rzuci na topkę, za dwa dni wszystko porobią i serwer będzie powoli się wyludniał, bo "nie ma co robić" (sorki za tak skonstruowane zdanie, sens może wyłapiecie, ale przy tych upałach ciężko się myśli:D)

4) Jakiś sklepik za PO jest? Czy w ogóle są jakieś osiągnięcia?

Podsumowując, martwię się czy gra tu nie będzie monotonna i nie będzie polegała na schemacie: wbij lvl> nowa mapa> wydrop biologa i ulepki> wbij lvl...

1. Tak jest skończony, może dodamy jeszcze 1/2 itemy

2. Cały czas

3. Nie zrobią wszystkiego w 2 dni bo EQ nie jest tak łatwo ulepszyc

4. Nie ma osiągnięć

Na becie nie narzekali na monotonność gry.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Nikt mi nie odpowiedział, więc ponawiam pytanie. Czy na bosy działa TYLKO bonus silny na bosy, czy inne bonusy też działają?

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Jak nie będzie 500 osób to zjem swojego kapcia i nagram wam filmik xD

Za to kocham ten serwer i administracje. Widzimy się o 18 <3

W metinie chodzi o grę zespołową a jak jesteś aspołeczny zawsze możesz zrobić buffke/dropka

Opublikowano

W metinie chodzi o grę zespołową a jak jesteś aspołeczny zawsze możesz zrobić buffke/dropka

W Metinie gra zespołowa? Powtórze to co pisałem jakis czas temu. W Metinie współpracowanie skończyło się po wypuszczeniu privów. Prawdziwi gracze byli tylko na globalach a na privach większość to ścierwa złodziejskie co cie wyjebią na hajs jak będzie okazja. Lepiej grać samemu lub ze znajomymi z reala bo inaczej klapa.

Na globalach też byli złodzieje ale było ich strasznie mało w porównaniu do dzisiejszych privów. Kwestia kilku dni i podejrzewam, że zmienią dungeony, że będą dla 1 osoby bo na bank da się je zrobić solo.

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

@Tevia.pl, a myśleliście także nad rozwiązaniem dodania jakichś kostiumów do dropu z bossów czy np. z misji?

Nie, serwer musi się z czegoś utrzymać.

Nikt mi nie odpowiedział, więc ponawiam pytanie. Czy na bosy działa TYLKO bonus silny na bosy, czy inne bonusy też działają?

Nie, silny na diałby i nieumrłe

skad zdobede bron na 75?

Z lodowej wiedźmy na WW

Widzimy się ^^ już za ponad 2h

R9NMs7b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...