Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, czy archerem dam rade w pvp z każdym? :) Czy ta klasa to totalne zero?

Klasy zostały zbalansowane. Pozostaje tylko sprawdzić w późniejszym etapie gry.

Opublikowano

Mam pytanie, czy archerem dam rade w pvp z każdym? :) Czy ta klasa to totalne zero?

Archer to głównie klasa na wojenki ale PVP też powinien dać radę.

R9NMs7b.png

Opublikowano

W Metinie gra zespołowa? Powtórze to co pisałem jakis czas temu. W Metinie współpracowanie skończyło się po wypuszczeniu privów. Prawdziwi gracze byli tylko na globalach a na privach większość to ścierwa złodziejskie co cie wyjebią na hajs jak będzie okazja. Lepiej grać samemu lub ze znajomymi z reala bo inaczej klapa.

Na globalach też byli złodzieje ale było ich strasznie mało w porównaniu do dzisiejszych privów. Kwestia kilku dni i podejrzewam, że zmienią dungeony, że będą dla 1 osoby bo na bank da się je zrobić solo.

Współczuję znajomych. Bez gry zespołowej metin to nie metin. Polecam znaleźć gildię i to, że jest się złodziejem, któremu nie można zaufać nie znaczy, że każdy nim musi być. Gra samemu to nie gra. Pis Joł.

Opublikowano

Nie dość, że kostiumy fryzy itd drogie to jeszcze jakby wam mało było musieliście dać zwój zmiany skilli. Porażka totalna, zniechęciło mnie to do gry. ;]

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

W jakim celu jeśli są fasolki ;o ?

Nieraz, jak się napieprza na wolnym lub braknie faso to taki plaszcz się przyda, pierścień też.

Rękawice króla przepowiedni też można by dodać, zwiększa szybkość zdobywania punktów rangi.

@@@

Dodanie tego to minuta roboty.

Opublikowano

A resp metkow w red lesie jest powiekszony?jak tak to o ile

Tek resp metków jest zwiększony około 3/4 razy

R9NMs7b.png

Opublikowano

Nie dość, że kostiumy fryzy itd drogie to jeszcze jakby wam mało było musieliście dać zwój zmiany skilli. Porażka totalna, zniechęciło mnie to do gry.

Hahahahah Ty to nazywasz drogim IS'em? Jest to najtańszy is jakiego widziałem od pół roku. IS to jeden z wielu plusów serwera.

Opublikowano

Drodzy gracze ! Wielkimi krokami zbliżamy się do tego momentu. Kto jeszcze nie założył konta -> Zapraszam na tevia.pl do rejestracji.

Zapraszamy też na naszego ts3 gdzie już powoli robi się tłoczno :)

R9NMs7b.png

Opublikowano

Skąd bronie 75? Każda klasa ogarnia expa/bossy bez buffa? Co z marmurami?

Marmury kupujesz u handlarki, przekładasz na Hong-Hae i masz! Dasz radę bez buffa każdą klasą. Bronie 75 z lodowej wiedźmy na WW.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Skąd bronie 75? Każda klasa ogarnia expa/bossy bez buffa? Co z marmurami?

Bronie z dunga 75, konkretnie z bossa - dropią 2 szkaty, czyli 2 bronie losowe na 75lv

Klasy ogarniają raczej exp, dodano bony przeciwko bossom i metinom

Marmury u NPC

@Edit

ups, za wolny jestem ;D

Jeszcze tylko 0.5 h !! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...