Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robić całe

Nie koniecznie, można od innych graczy kupić teleportacje od razu na 7 pietro. Na tym serwerze jest tak, ze można wyjść z dungeona i wrócić na te pietro na którym byłeś, także wystarczy że po wyjściu zaprosisz inną osobę do pt i ona wraz z tobą będzie mogła wrócić na piętro którym na którym byłeś. 

xD 

Opublikowano

nie wiem w jakich czasach grales, ludzi jest tyle co zawsze "sklepy w m1 i ludki co robia marmury"

czasami jakis znudzony ninja, robi misje na zabijanie przeciwnikow

na info od serwera staly sklad co zabil: Trytona Polifema i tych innych ...

ale jest dobra wiadomosc ZułaKurwi...a, nie obnaża sie juz na skajpaju za itemy, sela konta za 1800 zł :) na "wujek drogo"

diamentowe kamyki kupic po 7kk w zgrzewce po 10 szt u redow, swiadczy to o duzym zainteresowaniu "serwerem"

temat wywalania z ch2 powrocil, wywala tez z innych ch

swiateczne itemy dalej w dropie i obiegu, co mieli zlikwidowac, nie umią czy tez nie umiejom :)

szafirowa ozdoba od swiat potaniala :)

w swieta mozna ja bylo kupic od 4-4,5kkk teraz tylko po 5kkk, z 20kkkkkkk marmurow psa i dorobisz sie do jednej ozdoby nic dalej :)

dla osob srednio zainteresowanych, na "tym serwerze" jestes nikim bez dropa: 35,55,100,115 lvl nie wspomne o obstawce z ziomkow co beda ci pilnowali bicia bosa

proponuje zmienic nazwe serwera z Vesteris na Dropseris

administracja chamska jedynie Orchidea normalna

diablo3x.png

Opublikowano

nie wiem w jakich czasach grales, ludzi jest tyle co zawsze "sklepy w m1 i ludki co robia marmury"

ale jest dobra wiadomosc ZułaKurwi...a, nie obnaża sie juz na skajpaju za itemy, sela konta za 1800 zł :) na "wujek drogo"

diamentowe kamyki kupic po 7kk w zgrzewce po 10 szt u redow, swiadczy to o duzym zainteresowaniu "serwerem"

swiateczne itemy dalej w dropie i obiegu, co mieli zlikwidowac, nie umią czy tez nie umiejom :)

w swieta mozna ja bylo kupic od 4-4,5kkk teraz tylko po 5kkk, z 20kkkkkkk marmurow psa i dorobisz sie do jednej ozdoby nic dalej :)

dla osob srednio zainteresowanych, na "tym serwerze" jestes nikim bez dropa: 35,55,100,115 lvl nie wspomne o obstawce z ziomkow co beda ci pilnowali bicia bosa

Czytając twoją obszerną wypowiedź, można jasno wywnioskować że jesteś leszczem który nic na Vesterisie nie osiągnął. A jedynie potrafisz wypłakać się na forum ;D Jak się nie podoba to wypierd***j na Easy na Candrie do ZabQ. On da Ci całe eq za free tylko będziesz musiał go dobrze opłacić. A po miesiącu zamknie serwer. 

Miłej gry jeb**y napinaczu.

Opublikowano

Czytając twoją obszerną wypowiedź, można jasno wywnioskować że jesteś leszczem który nic na Vesterisie nie osiągnął. A jedynie potrafisz wypłakać się na forum ;D Jak się nie podoba to wypierd***j na Easy na Candrie do ZabQ. On da Ci całe eq za free tylko będziesz musiał go dobrze opłacić. A po miesiącu zamknie serwer. 

Miłej gry jeb**y napinaczu.

Raczej powiedział prawdę, na serwerze trzeba mieć dropa 55,100 i 115 bez tego ani rusz. na 55 najlepiej body na zmianki, blaski i inne, na konkretniejsze zarabianie potrzeba wp 100+ najlepiej z eq na które trzeba zarobić dropiąc zmianki wcześniej wymienionym 55lvlem na 7p w dt, a na koniec potrzebujemy najlepiej wp 115, do dropu pozostałych przedmiotów, do tego dobrą gildie i sporo czasu wolnego, bez tego ani rusz, serwer dzieli się na takie wlasnie okresy:

wbić 35 -> zarobić na podstawe eq -> zrobić Aure P/Ostrze (lub uzbierać hajs na 55 z skillem P jak kto woli) -> dropić zmianki na 7p, lub v3 z kupionym podnoszeniem by uzbierać na eq 75 -> (tu można się zatrzymać na 75 i robić azraela ale nie warto) ->wbić 100, zrobić dobre eq, kupić helera -> dorobić się reszty eq -> wbić 115 i dropić dalej razem z gildią -> później warto znów kupić wp 100 na razadora-> zrobić na niego eq -> dobić 125 i zrobić resztę eq

Opublikowano

Śmieszne to wszystko, wydaje mi sie ze dzisiaj gracze wymagają albo wszystkiego u npc oraz całkowitego lewactwa i równości względem dropu i zarobków. Wybacz ie, że na poziomie 68 nie ma konkretnego zarobku wg was.

Opublikowano

@ksh33

a czego ty oczekujesz od servera hard?

ze wejdziesz wbijesz lv i bedzie sie nawalał po m1 od tak? i miał wszystko w 2tyg jak na easy? ...  tok myślenia ludzi mnie powala ...

Opublikowano

Mam zamiar zacząć na serwerze i mam kilka pytań.

Mam w CS:GO kilka niepotrzebnych skinów(ok. 5 euro) i mógłbym za to dostać ok. 5kkk.

I teraz jakie itemy mógłbym kupić za tyle yangów? Głównie chodzi mi o eq dla wojownika body do 55Lvl(Fms/Rib+9/ Ebo+9 itd), bo mam zamiar dobić 55Lvl i podciągnąć skille zanim ruszę dalej.

Czy da się grać bez inwestowania w IS?

Eq lepiej ulepszać samemu czy kupować już gotowe?

Najlepszy zarobek na 55Lvl(albo niżej), i ile około kosztuje wbicie Aury na P?

Eq lepiej ulepszać samemu czy kupować już gotowe?

Czy trzeba robić buffa?

Z góry dzięki

Za 5kkk różne rzeczy mógłbyś kupić: pet(1,5kkk), is(1,5kkk) zostaje Ci 2kkk - możesz za to sobie kupić fajną broń na 30lvl.

No, ale nie musisz i możesz wybrać inną opcję.

Da się grać bez inwestowania w IS, ponieważ bardzo łatwo ten IS zdobyć po prostu grając.

Co do eq, hmmm..to zależy, naprawdę - raz Ci ulepszy, raz spali - zależy od szczęścia.

Najlepszy zarobek na 55lvl to oczywiście 7piętro DT - zmianki itd.

Koszt wbicia aury? Musi Ci wejść bodajże 30ksiąg do G1 (księga 1,5kk) (czytać można; jeżeli spali - 2h, jeżeli wejdzie - 4h) (egzo 20kk).

Od G1 do P trzeba wydać około 30 kamieni (ja tak miałem ostatnio). (kamień duchowy 4kk max, diament duchowy 7kk). Z diamentem duchowym nie musisz czekać, a tak to 120minut.

Buff jest bardzo przydatny.

Polecam serwerek.

Pozdrawiam :) 

sygnatura.png

Opublikowano

A czy ja na coś narzekam? Przedstawiłem schemat grę osoba które nie grają :)

weź napisz to normalnie bo nic nie kumam...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

A czy ja na coś narzekam? Przedstawiłem schemat grę osoba które nie grają :)

weź napisz to normalnie bo nic nie kumam...

wystaczy tylko troszke inteligencji zeby sie domyslic, widocznie nawet to dla Ciebie za ciezkie bo gra i Ci juz mozg wyzarla, pisalem na tel i korekta zmienila jedno slowo, ale mi ciezkie rzeczy ojej :) specjalnie dla Ciebie:

A czy ja na coś narzekam? Przedstawiłem schemat gry osoba które nie graja  :)

Opublikowano

Zrobicie coś z tym wywalaniem clienta? Często przy prostej zmianie channelu czy zwykłej grze ;s Nie tylko ja tak mam więc chyba coś u was nie styka

Opublikowano

Zrobicie coś z tym wywalaniem clienta? Często przy prostej zmianie channelu czy zwykłej grze ;s Nie tylko ja tak mam więc chyba coś u was nie styka

U mnie wszystko jest oke może spójność plików coś? reinstall?

Opublikowano

administracja na poziomie chama ze wsi (Endymion)

wszystkie rozumy pozjadales, jakby nie bylo buraku zarabiasz na "Nas"

skoro jestes taki madrala to powiedz od jakiego lvlu zaczyna sie zarobek od 100?, do tego trzeba miec wiecej nic dobre eq i 4 stada bufow

nie kazdemu sprawia przyjemnosc klepanie metkow w dt po kilka godzin, co czesto konczy sie wywaleniem z kanalu

nie kazdy ma komputer lub laptopa ktory jest w stanie utrzymac 2 lub 3 zalogowane konta

nie wspomne o wejsciu na ch1 przy minimalnych detalach gry, graniczy z cudem chyba ze u zoltych tam malo sklepow

przypuszczam ze znajda sie madrale co napisza "kup sobie lepszy komputer", odpowiadam: nie stac mnie na lepszy i lepszego nie potrzebuje

czynsz i rachunki oplacam sam i niestety nie mam bogatego sponsora w postaci rodzicow, kochankow,kochanek, w sejmie tez nie pracuje :)

wiele bledow bylo zglaszane na tym Waszym pseudo "forum", czemu ich nie poblokowaliscie?

nie umieliscie czy tez faworyzowaliscie znajomkow, znajomki doklepali kasy w grze i bledy zostaly naprawione

venturas jaki medium chyba do expa do 100 lvlu

przypuszczam iz wiekszosc tak jak wczesniej napisalem konczy gre na 100 lvlu przy starciu z Nemere lub Razadorem

bo w miare dobre eq w niczym nie pomaga

wyjasnij moze o co chodzi: jednego dnia potwory w m2 (robiac marmur dziskusa) majac 26k zycia zabieraja  troche zycia a innego dnia nie?

wywalanie przy zmianie kanalow jak bylo tak jest,

placze bo lupie plakac, pisze tak jak mi pasuje, tylko 3 mialem z polskiego :)

typowy Dropseris

diablo3x.png

Opublikowano

Polecałem serwer aż do czasu inflacji D:, zarobiłem ogólnie ok. 10kkk + 50k zmianek (grając 3miesiące ), lecz przestałem grac, iż ceny wzrosły kilka krotnie i wartość mojego zarobku była równa zarobkowi kilku dniowemu. Pozdrawiam.

4521609.png

Opublikowano

Gościu, co ty myślisz ze dla zabawy bez restartu serwera zwiększam dmg dzikusów? Masz ewidentnie jakiś grubszy problem jeżeli chodzi o nasz serwer, a z racji Twojego zachowania i pieprzenia takich głupot nawet nie chce mi sie do tego odnosić.

Opublikowano

Hej! Nie grałem około dwóch miesięcy na serwerku. Dużo się pozmieniało? Pytam głównie o grę przed 90, ponieważ wymaxowałem sobie hellera 75 i bodego 55, bo jakoś mi się nie chciało expić :D

Nie chce mi się przeglądać tyle stronek prezentacji tym bardziej, że większość postów to hejterzy którzy gówno więdzą o serwerze  xD  Ja po miesiącu gry wymaxowałem dropka na dt i zmianek leciało tyle, że nie miałem gdzie ich trzymać :p Ponadto dungi na których zarabiało się także przyjemnie ;)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Endymion lubie pisac glupoty, taki juz jestem sknera z urodzenia :)

musze cie pochwalic drugi raz, pierwszy to byl na Waszym czasie na forum, ten drugi to tu: usunales durny snieg i ta durna skaczaca piczke

problemu z Waszym serwerem raczej nie mam, tylko nie chce mi sie klepac durnych metkow w Dt

na Razadorze i Nemere po czaszkach jeszcze nie bylem wiec nie wiem, czy jest jakas szansa na zarobek patrzac jak na serwerze ceny pospadaly

tylko nie szafirowych ozdob, dobrze dla innych graczy ze zmianki wocily do poprzedniej ceny

wypowiesz sie moze cos na temat dungow gdzie mozna bylo wchodzic tylko na jednym kluczu?

o czym wiedziales od dawna a jakis miesiac temu zablokowaliscie to, czy nie mozna tego nazwac ziomkostwem dla innych graczy

zbanowales za Uriela i blad z yangami to chyba oni tez powinni dostac bana?

ale w tym wypadku duzo ludzi by wam ubylo :)

diablo3x.png

Opublikowano

Za to nie zbanowalismy z prostego powodu - nie ma logów z tego czy grupa miała zalogowane wymagana liczbę osób przy wejściu do dungeonu.

Opublikowano

dziwie się, że Endymion ci jeszcze odpisuje kiedy ty z każdym kolejnym postem próbujesz go obrażać lub sprowokować by odpisał się w chamski sposób...

Twoje posty nie wnoszą nic innego jak płacz bo nie możesz ubić bossa na mapach i zrobić eq...

To nie serwer easy gdzie pójdziesz na spot na 5h i masz 5kkk i kilkaset ulepszaczy...

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...