Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM

Miesiąc temu wszystkie moje konta zostały zbanowane za nic. Kartoteka czysta. A z administracją przez MIESIĄC nie dałem rady się skontaktować ani na TS ani na forum.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te nowe kostiumy świąteczne już są na innych serverach, nawet na argentusie z 2k13 (?) widziałem jeden z nich.

Może chodzi, że tu na serwerze nowe? Że nie było rok temu? Akurat miałam przerwę na święta od Vesterisa to nie wiem jakie były w zeszłym roku kostiumy.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

NIE POLECAM

Miesiąc temu wszystkie moje konta zostały zbanowane za nic. Kartoteka czysta. A z administracją przez MIESIĄC nie dałem rady się skontaktować ani na TS ani na forum.

Brak kartoteki = handel Yangami. :)

Te nowe kostiumy świąteczne już są na innych serverach, nawet na argentusie z 2k13 (?) widziałem jeden z nich.

Czerwone kostiumy są z tego roku z PL'a, a poprzednie są z roku 2015 z PL'a. No to nieźle je widziałeś.

Opublikowano

Ile ludzi średnio online? 

Opłaca się zaczynać od 0? :p

Opłaca się ponieważ ciężko znalezc lepszy serwer na dzisiejszym rynku.

Serwer jest dobry, rozbudowany,  gra 1,5-2k graczy a nowi gracze mają dość łatwo.

Są też spore minusy:

Dość słaby kontakt z administracją (głównie ts3), częste problemy z wywalaniem, niedopracowany event świąteczny (poprawianie dropu ze szkat podczas eventu czy brak wartościowych przedmiotów po osłabieniu kostiumów i czapek) oraz 2 bugi z kopiowaniem itemów które podobno zostały usunięte z serwera wraz ze skopiowanymi itemami.

Minusy minusami, ale raczej cieżko bedzie ci znalezc cos lepszego.

Opublikowano

Te bugi są tak gówniane że mogli by nic z tym nie robić i nic by to nie zmieniło na serwie xD

Ktoś mógłby się dorobić, nic nie robiąc. :v

Jednak musiłby mouse clickera zrobic. xD
A to chwilka a stać może cały dzień i robić itemki xD

Aktualnie i tak jedyny sensowny serwer.

Najgorszy jest kontakt z administracją, a nawet jak juz się uda to i tak: "przekażę głównemu administratorowi" a sprawa umiera :\

Opublikowano

Te bugi są tak gówniane że mogli by nic z tym nie robić i nic by to nie zmieniło na serwie xD

Najgorszy jest kontakt z administracją, a nawet jak juz się uda to i tak: "przekażę głównemu administratorowi" a sprawa umiera :\

Racja, serwer jest super przyjemna atmosfera miła gra ale załatwić coś z adminami to masakra ;D 

Opublikowano

Racja, serwer jest super przyjemna atmosfera miła gra ale załatwić coś z adminami to masakra ;D 

Tak to już jest, im więcej się ma tym mniej się to docenia.

Graczy jest dużo, inne serwery metina są słabe więc i tak ludzie będą grali tutaj, ale jak długo.

Opublikowano

Witajcie!

Dnia 07.01.2017 o godzinie 23:59 odbędzie się 60 minutowa przerwa techniczna.

Podczas przerwy zostaną wprowadzone takie rzeczy jak:

• Modyfikacja schematu ułożenia ikon efektów nałożonych na postać w lewym górnym rogu. Ikony są pokazywane teraz w wierszach po 10 ikon w jednym.
HI4vnYc.gif
  • Usunięcie informacji o pozostałym czasie z pakietów Podnoszenia Yang oraz Powiększonego magazynu. 
  • Dodano panel ułatwiający ręczne zmienianie bonusów w przedmiotach
0b379708fbe840a4b59f8a1be97e7ffe.png
  • Dodano panel ułatwiający ręczne zmienianie bonusów w Pasach
3a654bab42874068831df86793e9112c.png
  • Przyspieszenie wytwarzania Legendarnych Kamieni Dusz. Kamienie Dusz+5 można umieszczać w oknie ulepszania klikając na nie PPM.
LUTfVQE.gif
  • Modyfikacja logowania do gry. Od teraz gdy mamy wybrane konto z panelu po prawej stronie logowania oraz wpisany Kod PIN kliknięcie ENTER wywoła logowanie do serwera gry.
  • Naprawa błędu, który blokował kursor myszy w systemie w momencie zminimalizowania gry przy wciśniętym PPM lub scrollu
  • Wyłączenie wyświetlania listów z misjami podczas przebywania w Dungeonach
W trakcie przerwy będzie wymagana aktualizacja clienta gry!

Bez aktualizacji nie będzie można połączyć się do serwera!

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Siema mam zamiar zacząć od nowa opłaca się ? dużo haksów ? jak z rynkiem

Opłaca bo to jedyny serwer na którym możesz się od 0 wybić jakoś ;3 Haksów nie ma żadnych ( oprócz m2bob) rynek stabilny ;3

/

Opublikowano

Opłaca bo to jedyny serwer na którym możesz się od 0 wybić jakoś ;3 Haksów nie ma żadnych ( oprócz m2bob) rynek stabilny ;3

Haksów nie ma żadnych xDDD  :v

Opublikowano

ese1

Serwera nie polecam co chwilę wychodzą jakieś bugi typu "Bug na sklepy offline" słyszałem nawet coś o kopiowaniu itemów ;)

Opublikowano

Może i od czasu do czasu wychodzą bugi na światło dzienne, ale szybko jest to łatane, ale tak aby gospodarka nie ucierpiała. Ja swoją przygodę skończyłem tylko na 70 lvlu, a potem eq sprzedałem za pare złociszy, ale fajny serwer.

Odszedłem jak obejrzałem na  YT  jakie EQ musiałbym mieć na 100+ żeby cokolwiek bić bossom i odpuściłem xD

Opublikowano

Może i od czasu do czasu wychodzą bugi na światło dzienne, ale szybko jest to łatane, ale tak aby gospodarka nie ucierpiała. Ja swoją przygodę skończyłem tylko na 70 lvlu, a potem eq sprzedałem za pare złociszy, ale fajny serwer.

Odszedłem jak obejrzałem na  YT  jakie EQ musiałbym mieć na 100+ żeby cokolwiek bić bossom i odpuściłem xD

Ale zrozum ile osób się wybiło na tych bugach :) 

Opublikowano

Zrozum że w metinie są logi.

Opublikowano

Zrozum że w metinie są logi.

Szkoda czasu, nie zrozumieją.

Opublikowano

podumowanie eventu swiatecznego i innych "nowosci z serwera":

plusy:

- udalo im sie po okolo 10 dniach zlikwidowac wywalanie z ch2 przy zmianie kanalu

- ostanio o czym sie chwala cos zrobili w grze :), ale nie ma to wiekszego wplywu dla biedakow co sprzedaja 200 zmianek po 35kk i dalej klepia nielegalnie durne metki w DT

- wpisujac kod pin dziala Enter, szał pał gwizd pizd, osiagniecie na miare 0,00001 % Foresta Gumpa

- zlikwidowali od sierpnia 2016 roku blad przy wchodzeniu na Nemere i Razadora co do kluczy, co dziwne nikogo nie zbanowali a dali bana za Yang i sekrety (ale jak to mowia w zyciu "biznes ma sie krecic")

- chyba zlikwidowali jednego dobrego chlopaka (bota) co na 5 lvlu nabij rycerski, ale to po interwencji na forum :)

plus (nie dotyczacy serwera):

- od nowego roku szkolnego nie bedzie gimbusow w grze, beda podstawowcy :) to zapowiedsz Andrzeja D.

minusy:

- poczatek eventu porazka, szansa na drop 0,01% (szafirowa ozdoba o czym sie przyznali) cena z 3,5kkk wzrosla od 4,5-5,5kkk, fajnie

- spadly ceny ale nie tego co mialo dropic :)

- nieudolne poprawki patchera, jak na Lanerisie (oni nie mieli patchera)

- wydymanie graczy bez zapowiedzi o koncu eventu w dniu 09.01.2017

- nieudolna proba usuniecia przedmiotow ze swiatecznego eventu (dalej sa w obiegu) 09.01.2017

- dalsze wywalanie przy zmianie kanalow, czesty problem z zalogowaniem sie na ch1 (nie dotyczy tylko piatku i soboty)

- zsiadanie z konia uzwajac Ctrl+h pokazuja sie czesto czarne paski na gorze i dole ekranu (nie widac uzytych mikstur i umiejetnosci, od okolo 4 dni-blad)

- dziwny balans potworow (jednego dnia w tym samym eq bez potow, przy tej samei ilosci potworow w M2 robiac marmur "dziki sluga" zabieraja mi Hp innym razem nie)

- brak administracji na TS, nie nowosc

- bonusy na mapach od 95 lvlu dzialaja TYLKO na BOSOW nie na potwory

- to co pozostalo bez zmian to: brak mozliwosci dopchania sie do bosow na mapach od 95 lvlu,

- ubicie bosa graniczy z cudem chyba ze grasz WP i masz 10 ziomkow w okolicy bosa

- serwer tak jak juz pisalem nie ma nic wspolnego z Medium, typowa Ravia, Best kapitana nikt nie bije bo wuj z niego leci :)

diablo3x.png

Opublikowano

podumowanie eventu swiatecznego i innych "nowosci z serwera":

plusy:

- udalo im sie po okolo 10 dniach zlikwidowac wywalanie z ch2 przy zmianie kanalu

- ostanio o czym sie chwala cos zrobili w grze :), ale nie ma to wiekszego wplywu dla biedakow co sprzedaja 200 zmianek po 35kk i dalej klepia nielegalnie durne metki w DT

- wpisujac kod pin dziala Enter, szał pał gwizd pizd, osiagniecie na miare 0,00001 % Foresta Gumpa

- zlikwidowali od sierpnia 2016 roku blad przy wchodzeniu na Nemere i Razadora co do kluczy, co dziwne nikogo nie zbanowali a dali bana za Yang i sekrety (ale jak to mowia w zyciu "biznes ma sie krecic")

- chyba zlikwidowali jednego dobrego chlopaka (bota) co na 5 lvlu nabij rycerski, ale to po interwencji na forum :)

plus (nie dotyczacy serwera):

- od nowego roku szkolnego nie bedzie gimbusow w grze, beda podstawowcy :) to zapowiedsz Andrzeja D.

minusy:

- poczatek eventu porazka, szansa na drop 0,01% (szafirowa ozdoba o czym sie przyznali) cena z 3,5kkk wzrosla od 4,5-5,5kkk, fajnie

- spadly ceny ale nie tego co mialo dropic :)

- nieudolne poprawki patchera, jak na Lanerisie (oni nie mieli patchera)

- wydymanie graczy bez zapowiedzi o koncu eventu w dniu 09.01.2017

- nieudolna proba usuniecia przedmiotow ze swiatecznego eventu (dalej sa w obiegu) 09.01.2017

- dalsze wywalanie przy zmianie kanalow, czesty problem z zalogowaniem sie na ch1 (nie dotyczy tylko piatku i soboty)

- zsiadanie z konia uzwajac Ctrl+h pokazuja sie czesto czarne paski na gorze i dole ekranu (nie widac uzytych mikstur i umiejetnosci, od okolo 4 dni-blad)

- dziwny balans potworow (jednego dnia w tym samym eq bez potow, przy tej samei ilosci potworow w M2 robiac marmur "dziki sluga" zabieraja mi Hp innym razem nie)

- brak administracji na TS, nie nowosc

- bonusy na mapach od 95 lvlu dzialaja TYLKO na BOSOW nie na potwory

- to co pozostalo bez zmian to: brak mozliwosci dopchania sie do bosow na mapach od 95 lvlu,

- ubicie bosa graniczy z cudem chyba ze grasz WP i masz 10 ziomkow w okolicy bosa

- serwer tak jak juz pisalem nie ma nic wspolnego z Medium, typowa Ravia, Best kapitana nikt nie bije bo wuj z niego leci :)

wtf?nieudolne poprawki patchera?

z dropem lepszych itemow ze skrzyń świątecznych od razu było wiadomo, że będzie nikła szansa...

koniec eventu miał być chyba 8 stycznia więc ciesz się, że przedłużyli wam event o 24h... dodatkowo informacja o tym kiedy event zostanie zakończony była podane 18 grudnia a wy płaczki płaczecie bo chcieliście chomikować skrzynie a później sprzedać je za xxx wartości... a gdy event został usunięty wraz z itemeami to wycie i zgrzytanie zębami bo "mi coś zabrano"

bossy na mapach o których mówisz - zapewne jesteś bez gildii i płaczesz bo ktoś zgrany i z ekipą zbija ci bossy(płaczek)

z tego co mi wiadomo to ludzie też archerami zbijają bossy :D

na wywalanie skarży się tylko garstka osób więc to zapewne ich wina :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

nie placze, nie korzystalem z tego eventu, byl lipny

masz moze jakis kanal na ZYT z filmikiem jak to szeroki na +9 wbijales ????

wejdz na ich forum, do dnia dzisiejszego dropia buty, w dniu wczorajszym ich niby informatyk napisal co napisal a zrobil tyle ile umial :)

ENDYMION na szkolenie do Surkas z Lanerisa :)) razem cos zdzialacie :) zawsze to moze 4 z informatyki bedzi  w PT, chyba ze inny bedzie podzial

"Informatyk" zostawil skaczaca prostytutke na duzym kole, chyba szczyt jego osiagniec w animacji lub nie wiem jak to sie nazywa

nie jestem w gildi, do niczego nie jest mi potrzebna, do bosow nie bede sie dopychal ZuaPizdzica tam rzadzi

stoi jak lachoneks w M1 u redow na Ch4 przy dozo i jest "koksem" ale nie tym co opalaja mieszkania na Ślasku

na obecna chwile zrobilem to co mialem zrobic, czyli stwierdzilem fakty jak dziala i co moze wniesc serwer dla innych nieopatrznych nowych uzytkownikow

byly sa i beda bledy "tolerowane" dla pseudo "Elity" w grzez

dalej do kopalni mozna wchodzic KIEDY I ILE SIE CHCE

wazne zeby wyjsc przed 2 godz,

mozna dolaczyc do grupy w DT na 7 pietrze i bic bezmyslnie metiny na zmianki

na dungeonie "Razador" mozna polatac po M1, ewentualnie kupic sobie piwko w biedrze typy Vesteris czyli VIP

na potwierdzenie film od 16:50 i mozna wrocic do grupy z M1:

https://www.youtube.com/watch?v=iizZ6nt-kr4

diablo3x.png

Opublikowano

nie placze, nie korzystalem z tego eventu, byl lipny

masz moze jakis kanal na ZYT z filmikiem jak to szeroki na +9 wbijales ????

wejdz na ich forum, do dnia dzisiejszego dropia buty, w dniu wczorajszym ich niby informatyk napisal co napisal a zrobil tyle ile umial :)

ENDYMION na szkolenie do Surkas z Lanerisa :)) razem cos zdzialacie :) zawsze to moze 4 z informatyki bedzi  w PT, chyba ze inny bedzie podzial

"Informatyk" zostawil skaczaca prostytutke na duzym kole, chyba szczyt jego osiagniec w animacji lub nie wiem jak to sie nazywa

nie jestem w gildi, do niczego nie jest mi potrzebna, do bosow nie bede sie dopychal ZuaPizdzica tam rzadzi

stoi jak lachoneks w M1 u redow na Ch4 przy dozo i jest "koksem" ale nie tym co opalaja mieszkania na Ślasku

na obecna chwile zrobilem to co mialem zrobic, czyli stwierdzilem fakty jak dziala i co moze wniesc serwer dla innych nieopatrznych nowych uzytkownikow

byly sa i beda bledy "tolerowane" dla pseudo "Elity" w grzez

dalej do kopalni mozna wchodzic KIEDY I ILE SIE CHCE

wazne zeby wyjsc przed 2 godz,

mozna dolaczyc do grupy w DT na 7 pietrze i bic bezmyslnie metiny na zmianki

na dungeonie "Razador" mozna polatac po M1, ewentualnie kupic sobie piwko w biedrze typy Vesteris czyli VIP

na potwierdzenie film od 16:50 i mozna wrocic do grupy z M1:

https://www.youtube.com/watch?v=iizZ6nt-kr4

jesteś świadomy, że to jest specjalnie zrobione bo ludzie taiego typu jak ty skarżyli isę na wywalanie i na to, że tracą przepustki?

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...