Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Enobaria na WO też biegasz i banujesz? :3 

Powiem Ci że dużo osób tak dropi ale nikt tego po prostu nie widzi i dlatego nikomu zbytnio to nie przeszkadza ... 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci że dużo osób tak dropi ale nikt tego po prostu nie widzi i dlatego nikomu zbytnio to nie przeszkadza ... 

Kiedyś mieliśmy ten problem, zanim zablokowaliśmy całkowicie wh i inne pierdoły, że jak ktoś był na WO, to kiepsko było z tepaniem do niego. Mikuś zrobił. B) Teraz mam problem, że nie wiem kto jest na wo, ale spokojnie, Mikuś zrobi. B)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Kiedyś mieliśmy ten problem, zanim zablokowaliśmy całkowicie wh i inne pierdoły, że jak ktoś był na WO, to kiepsko było z tepaniem do niego. Mikuś zrobił. B) Teraz mam problem, że nie wiem kto jest na wo, ale spokojnie, Mikuś zrobi. B)

Jak Mikuś lubi robić to niech w końcu poprawi ogra maximusa żeby sie nie wpychał w ziemie :v

Opublikowano

Jak Mikuś lubi robić to niech w końcu poprawi ogra maximusa żeby sie nie wpychał w ziemie :v
Wpycha Cie tam gdzie Twoje miejsce Szczekacz :D Zobaczę co da sie zrobić :P

Opublikowano

Wpycha Cie tam gdzie Twoje miejsce Szczekacz :D Zobaczę co da sie zrobić :P

<w tym miejscu wstaw sobie naklejkę z forum z serduszkiem> 

Jak będzie ci się nudziło to możesz tez zobaczyć tego razadora o którym ci mówiłem kiedyś na Ts (na pl podobno już  to poprawili  :D

Opublikowano

Jak na mieście stoją zwoje egzo, tęczaki i perełki? 

Event miał duży wpływ na załamanie rynku czy wręcz go poprawił?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jak na mieście stoją zwoje egzo, tęczaki i perełki? 

Event miał duży wpływ na załamanie rynku czy wręcz go poprawił?

egzo 10kk, diament duchowy 10kk, perły biała 15kk, niebieska 15kk, czerwona 30kk

event poprawił rynek :)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Dali auto podnoszenie od 30lvla ale co z tego, skoro teraz ktos sobie postawi 1lvl na pieskach, przyjdzie 50lvlem odpali auto podnoszenie i zarobiony jest.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Dali auto podnoszenie od 30lvla ale co z tego, skoro teraz ktos sobie postawi 1lvl na pieskach, przyjdzie 50lvlem odpali auto podnoszenie i zarobiony jest.

To aż tak dobrze to działało? Bo słyszałem o tych botach w m1 ale nie wiedziałem ze az tak dobrze dropili na tym ;p

Opublikowano

To nie działa tak, że podnosi przedmioty z ziemi.

Opublikowano

U pandy jest pierscien antyexpa za AP.  Pande znajdziesz w drodze do Straznika Wsi bodajze po lewej stronie w m1

叶是白痴

Opublikowano

Co do antyexpa. To jest inna możliwość niż AP? Można w IS? Bo odkupić od ludzi też mnie ne będzie stać jak od 0 zacznę o.O

A jakoś gram od zera i zarobiłam na antyexp i pelerynkę za AP. Wystarczy troszku pomyśleć. ;>

Opublikowano

Co do antyexpa. To jest inna możliwość niż AP? Można w IS? Bo odkupić od ludzi też mnie ne będzie stać jak od 0 zacznę o.O

A jakoś gram od zera i zarobiłam na antyexp i pelerynkę za AP. Wystarczy troszku pomyśleć. ;>

A ile AP kosztuje taki pierścionek? :) Z czystej ciekawości :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...