Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko ja mam takie lagi po wczorajszej przerwie?

Pracujemy nad problemem z lagami w m1. Na pozostałych mapach ich nie zauważyliśmy.

Opublikowano

Te kostiumy, te nowe wyglądy, ten system teleportacji... Boże, co się stało z tą piękną grą... :(

Jeżeli Ci się nie podoba to nie graj na tym serwie i tyle :p 

// Chce kupić kostium pod metki/ DT brać wartość ataku czy potwory?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Te kostiumy, te nowe wyglądy, ten system teleportacji... Boże, co się stało z tą piękną grą... :(

Wyszła z ery kamienia łupanego i stała się bardziej przyjemna dla użytkownika.

Opublikowano

Jeżeli Ci się nie podoba to nie graj na tym serwie i tyle :p 

// Chce kupić kostium pod metki/ DT brać wartość ataku czy potwory?

wartość ataku bierz :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Witajcie,

dziś o 23.00 odbędzie się godzinnaes przerwa techniczna (możliwość przedłużenia).

Team Vesteris

Popraw literowke na stronie bo zaraz beda sie czepiac xD

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Witajcie,

dziś o 23.00 odbędzie się godzinnaes przerwa techniczna (możliwość przedłużenia).

Team Vesteris

Znowu ta przerwa? Wczoraj też była.

Pewnie poprawiają stabilność i jakieś bugi niwelują jak są, ogólnie to  coraz więcej ludzi gra maszynę może zmieniają na lepszą.

#POLECAM # SERWER # TOP # 1 #

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

UP@
Ludzie wystawiaja za rozne ceny, nie dawno widzialem 1 za 2kkk, a drugiego 1kkk.

@@@
A i co sie dzieje z serwerem..?

2 raz mnie wyrzuca z dt, po czym nie moge sie zalogowac bo wyrzuca mi postac po wybraniu.

Wczesniej chodzilem caly czas i ani razu mnie nie wyrzucilo.

Jesli to wina waszej maszyny to zmieniajcie ja jak najszybciej ^^

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jakaś reklama że skok z 800 online na niby 1,5k ?

Wiele osób w tym ja wróciły na serwer, ponieważ nie ma nic wartego uwagi z wielu względów - prowadzenie/dbanie o serwer, zaangażowanie administracji, eventy, możliwość wybicia się grając od 0 i wiele wiele więcej. To wszystko oferuje Vesteris, szczególnie teraz, kiedy trwa event wielkanocny.

Ale co ty mi się tutaj na drobne rozmieniasz jak każdy kumaty dobrze wie że grasz tam gdzie Ci za to zapłacą....

Jakieś ss'y z m1? 

Opublikowano

Wiele osób w tym ja wróciły na serwer, ponieważ nie ma nic wartego uwagi z wielu względów - prowadzenie/dbanie o serwer, zaangażowanie administracji, eventy, możliwość wybicia się grając od 0 i wiele wiele więcej. To wszystko oferuje Vesteris, szczególnie teraz, kiedy trwa event wielkanocny.

Ale co ty mi się tutaj na drobne rozmieniasz jak każdy kumaty dobrze wie że grasz tam gdzie Ci za to zapłacą....

Jakieś ss'y z m1? 

Mi nie płacą i odpowiem Ci, na serwerze gra w chuy i jeszcze więcej, ss z m1  dawać nie będę bo powiesz, że są sklepy offline, ale polecam Ci wbić na serwer i samemu się przekonać ;) 

xD 

Opublikowano

Wchodzę dziś na serwer, zalogowałem się w m1 Jinho. Od razu lag, gdyż pojawił się widok setek sklepów. "Kurczę, znowu na ch1 przez pomyłkę wszedłem"- pomyślałem sobie. Błąd. To było ch2.

Jeszcze w zeszłym tygodniu na kanale drugim było kilka sklepów na krzyż. Dziś jest widok podobny do ch1. Niesamowite.

Opublikowano

Osoby ze słabym kompem na ch1 jino nie wejdą :) a na żadnym serwerze jeszcze nie widziałem takiej ilości sklepów/graczy  na ch2 

Polecam pobrać i samemu zobaczyć 

Opublikowano

przez osattnie 3 dni serwer zaczyna sie pierdolic laguje strasznie w godzinach szczytu niemozna wejsc na okreslone kanaly na okreslonej mapie . prawdopodobnie jest to spowodowane iloscia graczy . ludzi dojebało tyle ze serw nie wyrabia . elo przyjemnosc z gry spada.

Opublikowano

Jakieś ss'y z m1? 

Tak faktycznie grałbym trzeci raz na tym serwerze, ponieważ jest c*****y, administracja się nim nie zajmuje i jest 100 graczy online, a jedynym ratunkiem są moje filmy na youtube - weź odpłyń typie.

Opublikowano

Jakieś ss'y z m1?

Tak faktycznie grałbym trzeci raz na tym serwerze, ponieważ jest c*****y, administracja się nim nie zajmuje i jest 100 graczy online, a jedynym ratunkiem są moje filmy na youtube - weź odpłyń typie.

Uważaj, bo malo kumaci nie wyczuja ironii ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

przez osattnie 3 dni serwer zaczyna sie pierdolic laguje strasznie w godzinach szczytu niemozna wejsc na okreslone kanaly na okreslonej mapie . prawdopodobnie jest to spowodowane iloscia graczy . ludzi dojebało tyle ze serw nie wyrabia . elo przyjemnosc z gry spada.

Jestes pierwsza osoba, która takie cos zgłasza.

Opublikowano

No powiem szczerze, ze ludzi przybylo tyle, ze wywala mnie z gry co jakis czas, Niewiem czy uznac to za + czy - xD.

Na chwile obecna lepszego serwera nie znajdziecie. Polecam i zapraszam. Ja

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...