Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do antyexpa. To jest inna możliwość niż AP? Można w IS? Bo odkupić od ludzi też mnie ne będzie stać jak od 0 zacznę o.O

A jakoś gram od zera i zarobiłam na antyexp i pelerynkę za AP. Wystarczy troszku pomyśleć. ;>

A ile AP kosztuje taki pierścionek? :) Z czystej ciekawości :3

700

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakaś reklama że skok z 800 online na niby 1,5k ?

Wiele osób w tym ja wróciły na serwer, ponieważ nie ma nic wartego uwagi z wielu względów - prowadzenie/dbanie o serwer, zaangażowanie administracji, eventy, możliwość wybicia się grając od 0 i wiele wiele więcej. To wszystko oferuje Vesteris, szczególnie teraz, kiedy trwa event wielkanocny.

Opublikowano

Polecam serwer lecz nwm dlaczego grając od zera, czuje, że wgl nie będę mógł zaistnieć.

Opublikowano

Polecam serwer lecz nwm dlaczego grając od zera, czuje, że wgl nie będę mógł zaistnieć.

ja mam tak samo ;)

Ja również zaczynałem od zera gram tydzień a mam WP 75 lvl z lwim +9 z kd i stalką +9 z kd można ładnie zarabiać na dt, baronowej, i aktualnie event wielkanocny- magiczne jajka z metków leci z nich po 50kk i ciekawe rzeczy można zrobić dropka i dropić ku, ulepszacze wszystko schodzi :)  po czym kupić sobie/ zrobić np postać 55 BM ze skilami P i coś tworzyć co będzie niszczyło :D

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

ja mam tak samo ;)

Bo nie macie na siebie pomyslu :) O ile zarobek na zmiankach przestal byc tak dobry jak dawniej, o tyle nadal istnieja rownie dobre zarobki na 30-40 lvl. Trzeba uzyc glowy jedynie :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiem, że głupie pytanie ale ile zajmie mi wbicie 55 poziomu wojem body?

3-4 lata. Masz racje, glupie pytanie. Jak mamy Ci odpowiedziec, skoro nie znamy twoich umiejetnosci i wkladu? Idz i wbij, dowiesz sie ile ci to zajelo.

Niech ktoś napisze skąd lecą ulepki na pas 30lv? ;d

Zdaje sie, ze z odrodzonego wodza orkow. Chyba, ze sie myle :D Dawno nie gralem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tu na ch2 jest więcej shopów niż na większości serwerów na ch1 xDD

sklepy offline.  T_T

Nom, ale chodzi mi też o niektóre serwery ze sklepami off ;)

Opublikowano

@up nie działa forum teraz, jak działa ten zaklinacz, jak kupie postać to gdzie ona sie pojawi? Jakieś passy dostane czy coś? nie rozumiem 

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dziala teraz auto podnoszenie?

Odrazu do eq to wpada?

Bo ciagle widze jak boty w m1 na pieskach dropia, a zmianki i dodania nie wypadaja.

Czasem jakis typek podbiegnie i zbiera cos tam, podejrzewam ze jajka.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dziala teraz auto podnoszenie?

Odrazu do eq to wpada?

Bo ciagle widze jak boty w m1 na pieskach dropia, a zmianki i dodania nie wypadaja.

Czasem jakis typek podbiegnie i zbiera cos tam, podejrzewam ze jajka.

Cały czas tak to działało, jednak teraz trzeba mieć 30 poziom aby zadziałał pakiet.

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj tj 30.03.2016 o godzinie 23:00 odbędzie się przerwa techniczna. Przerwa potrwa godzinę, jednak uprzedzam że może się przedłużyć.

Po przerwie wymagana będzie aktualizacja clienta gry! W przypadku, gdyby ktoś nie zaktualizował clienta nie połączy się on na serwer.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Kto rozpatruje zgłoszenia na system? I ile to mniej wiecej trwa? ;)

Zgłoszenia proszę kierować do mnie na pw na forum (Orchidea). System Zgłoszeń jest chwilowo nieczynny, pracujemy nad nim. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Metki wielkanocne respią się w m2/dolina pustynia? Przejechałem o 6 rano x2 razy te mapy i nie znalazłem żadnego. Chyba, że ktoś wpadl tylko na taki genialny pomysł to dodał tylko w swiatyni pełno respow w tym samym miejscu, a na innych mapach są po 2 metki na mape...

Opublikowano

Metki wielkanocne respią się w m2/dolina pustynia? Przejechałem o 6 rano x2 razy te mapy i nie znalazłem żadnego. Chyba, że ktoś wpadl tylko na taki genialny pomysł to dodał tylko w swiatyni pełno respow w tym samym miejscu, a na innych mapach są po 2 metki na mape...

W m2 shinsoo jest bodaj 5 respów i najlepiej dropic w godzinach 3-5 bo potem juz o nie ciezko ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...