Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj. Mam takie pytanko, czy ten event wielkanocny będzie idealnym momentem na rozpoczęcie gry, jak i na zarobek?

I tak ogólnie opłaca się zaczynać?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj. Mam takie pytanko, czy ten event wielkanocny będzie idealnym momentem na rozpoczęcie gry, jak i na zarobek?

Zawsze jest dobry moment na zarobek, a z eventu pewnie sporo ulepek będzie to jeszcze lepiej.

Opłaca się i to bardzo

Opublikowano

Event wielkanocny to wręcz idealny moment bo będą dostępne przedmioty eventowe (pet/kostium/fryz) dający 2 razy lepsze bonusy niz itemy w is 

Dodatkowo Exo dodał na forum propozycje która będzie pomagała nowym http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/11188-pakiet-startowy/#entry82256

Opublikowano

Event wielkanocny to wręcz idealny moment bo będą dostępne przedmioty eventowe (pet/kostium/fryz) dający 2 razy lepsze bonusy niz itemy w is

Dodatkowo Exo dodał na forum propozycje która będzie pomagała nowym http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/11188-pakiet-startowy/#entry82256

K***a moj pomysl, ktory byl i jest w propozycjach.... -_-

QjprBF.png

Opublikowano

Serwer jak był tak nadal jest bardzo przyjemny.     

Udało mi się kumpla namówić do gry, więc może w końcu pośmigam na dungeony na high lvl  :yay:    

Nie wiem czy ktoś pamięta tego nooba.

https://www.youtube.com/watch?v=X1J4K0-7naY

Kto nie pamięta Lotha :P :P @groxx jakbyś nie miał z kim latać to zapraszam do gildii ;) 20+ osób online także zawsze ktoś się wybierze :) ShurTugal

Opublikowano

Ktoś wie może dlaczego mam takie ścinki gdy mam włączone nazwy ;x?

Kumpel to samo.. Na innych privkach tego nie ma ;/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niestety przy tak dużej ilości sklepów raczej większość będzie miała problem ze ścinkami. A jak już masz włączone nazwy to radzę dać mniejszy zasięg widoczności. Możesz także wyłączyć wyświetlanie nazw. A do przyspieszenia funkcjonowania polecam pobrać program: Game Booster Razer. Wyłącza inne niepotrzebne procesy na komputerze w trakcie rozgrywki. Jest to darmowy program od Razera także zaufany :)

Opublikowano

Niestety przy tak dużej ilości sklepów raczej większość będzie miała problem ze ścinkami. A jak już masz włączone nazwy to radzę dać mniejszy zasięg widoczności. Możesz także wyłączyć wyświetlanie nazw. A do przyspieszenia funkcjonowania polecam pobrać program: Game Booster Razer. Wyłącza inne niepotrzebne procesy na komputerze w trakcie rozgrywki. Jest to darmowy program od Razera także zaufany :)

Nie chodzi mi tutaj o M1.. Bo to raczej normalne..

Lagi mam na przykład na BO, gdzie na innych privkach nawet nagrywać mogę z nazwami i problemu nie ma..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie chodzi mi tutaj o M1.. Bo to raczej normalne..

Lagi mam na przykład na BO, gdzie na innych privkach nawet nagrywać mogę z nazwami i problemu nie ma..

http://i.imgur.com/dcZ4rmj.jpg

Ustaw sobie takie opcje w grze i zobacz ci pomogło 

Opublikowano

Mysleliscie nad usunieciem bronmistrza na wo?

Nie dosc, ze kowala nie mozna ustawic to jeszcze jest bronmistrz do ktorego nie ma co ulepszac.

Chyba, ze jest jakas op bron do 50lvl ktora mozna ulepszyc i jest warta 200kk :)

Co dropi z odrodzonego orka na wo?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie dosc, ze kowala nie mozna ustawic to jeszcze jest bronmistrz do ktorego nie ma co ulepszac.

Chyba, ze jest jakas op bron do 50lvl ktora mozna ulepszyc i jest warta 200kk :)

Bizuterie +6, kamienie duchowe / diamenty duchowe, zmianki 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jakie miej wiecej trzeba miec eq zeby tego glownego bossa pokonac na wo?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

jakie miej wiecej trzeba miec eq zeby tego glownego bossa pokonac na wo?

Dobre :D

Ja mam fmsa 34 sr bodajze, 80 orki, ale mam ostrze na P i peta z max potworami. I schodzi tak przecietnie (bez buffa, rzadziej kryt).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co tak zmianki w dół poszły ? tyg temu sprzedałem po 40kk a teraz po 28/29 można kupić xDD 

Chyba dlatego że dużo ludzi zaczeło grać i każdy ma dużo tych zmianek i cena w dół leci 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Jest opcja, żeby po wywaleniu z dunga i ponownym zalogowaniu być dalej na nim? :)

Opublikowano

Co tak zmianki w dół poszły ? tyg temu sprzedałem po 40kk a teraz po 28/29 można kupić xDD 

Dużo nowych graczy, którzy zarabiają na zmiankach to ceny lecą w dół. :P

Jest opcja, żeby po wywaleniu z dunga i ponownym zalogowaniu być dalej na nim? :)

Będzie po update.

Opublikowano

Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na dropienie jajek dt? V2? Czy może psy, podzieli się ktoś? :D
A tak wgl to 

DiFjEpY.jpg

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...