Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tak zmianki w dół poszły ? tyg temu sprzedałem po 40kk a teraz po 28/29 można kupić xDD

Dużo nowych graczy, którzy zarabiają na zmiankach to ceny lecą w dół. :P

Jest opcja, żeby po wywaleniu z dunga i ponownym zalogowaniu być dalej na nim? :)

Będzie po update.
Kiedy update?
  • Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tak zmianki w dół poszły ? tyg temu sprzedałem po 40kk a teraz po 28/29 można kupić xDD

Dużo nowych graczy, którzy zarabiają na zmiankach to ceny lecą w dół. :P

Jest opcja, żeby po wywaleniu z dunga i ponownym zalogowaniu być dalej na nim? :)

Będzie po update.
Kiedy update?

Najwcześniej 12 kwietnia.

Opublikowano

Winną tych cen zmianek jest fakt, że na tym serwerze są sklepiki offline, ich jest za dużo i wszystko tanieje na łep, na szyje. Potrzeba normalnych sklepików a rynek się ustabilizuje.

Opublikowano

Winną tych cen zmianek jest fakt, że na tym serwerze są sklepiki offline, ich jest za dużo i wszystko tanieje na łep, na szyje. Potrzeba normalnych sklepików a rynek się ustabilizuje.

Te sklepy są z nami od 9 miesięcy i nigdzie się nie wybierają! :)

Opublikowano

Serwer jak był tak nadal jest bardzo przyjemny.     

Udało mi się kumpla namówić do gry, więc może w końcu pośmigam na dungeony na high lvl  :yay:    

Nie wiem czy ktoś pamięta tego nooba.

https://www.youtube.com/watch?v=X1J4K0-7naY

Kto nie pamięta Lotha :P :P @groxx jakbyś nie miał z kim latać to zapraszam do gildii ;) 20+ osób online także zawsze ktoś się wybierze :) ShurTugal

Dzięki.   Postaramy się dojść xD

Opublikowano

Czy w czasie eventu światecznego odbywają się dalej eventy takie jak karty okey, blaski? Czy wtedy tylko event wielkanocny zostaje do naszej dyspozycji. :)

Opublikowano

Czy w czasie eventu światecznego odbywają się dalej eventy takie jak karty okey, blaski? Czy wtedy tylko event wielkanocny zostaje do naszej dyspozycji. :)

Będą się normalnie odbywać.

Opublikowano

Siemka :D Zamierzam powrócić po krotkiej przerwie - pytanie, czy warto tutaj obecnie zacząć od zera? Postacie zbilansowane są? Czy któreś znacznie przeważają nad pozostałymi?

Pozdrówka :D

Opublikowano

Siemka :D Zamierzam powrócić po krotkiej przerwie - pytanie, czy warto tutaj obecnie zacząć od zera? Postacie zbilansowane są? Czy któreś znacznie przeważają nad pozostałymi?

Pozdrówka :D

Warto zaczynać zwłaszcza dzisiaj, zaczyna się event wielkanocny, dzisiaj sa karty okey, jutro blaski, polecam. :) 

Tak mi sie zdaje że są zbalansowane, nie widac by jakaś strasznie mocno górowała nad innymi. :)

Opublikowano

warto zagrać, dużo ludzi online?

warto warto były już ss z m1 ch1 ludzi jest w chuy i dużo zaczyna gre bo to aktualnie najlepszy serwer :)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zaczalem gre pare dni temu, w dniu dzisiejszym mogę polecić na 100% naprawdę na tym serwerze nie ma nudy.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Możecie wejść na serwer? Ja mam napisane cały czas "Zostaniesz połączony..". Spatchowałem jak coś.

@Oczywiście nadal polecam. Ciągle jest co robić, graczy dużo, możliwości zarobku od cholery, bardzo przyjemnie się gra.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Możecie wejść na serwer? Ja mam napisane cały czas "Zostaniesz połączony..". Spatchowałem jak coś.

Właśnie chciałem to pisać ;x.

Moglibyście dać jakieś info.. Bo nie wiem czy czekać czy odpuścić ;_;

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Trwa przerwa techniczna wprowadzająca event wielkanocny do około 16.30 (info z forum)

Serwer oczywiście polecam gram na nim od okoła 2tygodni zostałem okradziony i dostałem bardzo szybką pomoc mimo, że nie odzyskałem jednego itemku jestem dumny z zachowania administracji jak i gry na serwerze.

Opublikowano

Serwer jest już online!

Aby połączyć się do serwera należy zaktualizować clienta. Jeżeli patcher działa komuś z "zawrotną prędkością" możecie pobrać łatkę, a zawartość pliku zip wrzucić do głównego katalogu gry.

http://www.vesteris.pl/ves_rework_49.zip

lub

http://www46.zippyshare.com/v/6P5nxMFl/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f74e5fb2b8bfb7c823c62067ff1d3a1240ea5f4a8ecf2b13cf9095a4536166bb/analysis/1458922519/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...