Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio ku*wa karmicie trolla? Przecież mu o to chodzi by was prowokować ... 

Hmm, wrzucajcie coś na stronę główną serwera bo ostatni post tam jest z 15 listopada to wygląda tak jakby ktoś już 5 miesięcy temu olał serwer gdy się tam wejdzie ... 

Mnie jedynie to zniechęcało zanim wbiłem na serwer bo tak wyglądająca strona główna (tzn bez zainteresowania ze strony administracji) odstrasza potencjalnych graczy. :) 

A tak to serwer polecam. :) 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jaki sposób mogę się skontaktować z administracją w sprawie problemu z kontem? (oprócz ts) :)

Pisałam na forum ale kiepski odbiór tam macie.

Opublikowano

W jaki sposób mogę się skontaktować z administracją w sprawie problemu z kontem? (oprócz ts) :)

Pisałam na forum ale kiepski odbiór tam macie.

Co jak co, preferujemy TeamSpeak3. Nawet nie musisz mieć mikrofonu, wystarczy wejść na tego ts.

Opublikowano

Co jak co, preferujemy TeamSpeak3. Nawet nie musisz mieć mikrofonu, wystarczy wejść na tego ts.

Tylko właśnie problem w tym, że naprawdę mi nie po drodze na tego tsa ;)

Nie ma żadnej innej opcji kontaktu z wami? Bo to trochę krzywdzące dla graczy, którzy z niego nie korzystają.

Opublikowano

Tylko właśnie problem w tym, że naprawdę mi nie po drodze na tego tsa ;)

Nie ma żadnej innej opcji kontaktu z wami? Bo to trochę krzywdzące dla graczy, którzy z niego nie korzystają.

Pisz pw do mnie tutaj, pomogę Ci. :)

Opublikowano

Zacząłem wczoraj tu gre i chce kupic 500 SM co sie najbardziej oplaca kupic na poczatku ? 

Peta i pd'ka z rękawicą.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zacząłem wczoraj tu gre i chce kupic 500 SM co sie najbardziej oplaca kupic na poczatku ? 

Peta i pd'ka z rękawicą.

Nie polecam kupować PD :) exp leci szybko na początkowych lvl-ach :) a jak zrobisz eg to z od 50 do 75 np to 2h i bardziej opłaca się kupować pd w grze (typ IS) kosztują one po 20kk i są na 1h i działają tak samo jak pd z IS. :) A od 75 do 95 lvl to 5h expa więc nadal się nie opłaca kupować pd :) 

Opublikowano

Do 1000 losowych osób, które doładowywały Smocze Monety wysłaliśmy kod na 130 Smoczych Monet. Gratulacje dla tych, którym się poszczęściło. :P

Opublikowano

Do 1000 losowych osób, które doładowywały Smocze Monety wysłaliśmy kod na 130 Smoczych Monet. Gratulacje dla tych, którym się poszczęściło. :P

A w jaki sposób ktoś to może odebrać jeśli dostał email?

Opublikowano

Wysłaliśmy to sms'em. Kod trzeba wtedy użyć na stronie w sekcji doładuj konto > sms i wybrać opcję za 130sm.

Opublikowano

Peta i pd'ka z rękawicą.

co pet daje jest gdzies opisane? wiem tyle ze trzeba expic

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Peta i pd'ka z rękawicą.

co pet daje jest gdzies opisane? wiem tyle ze trzeba expic

kWC6yUd.png8Clgb5l.png

Opublikowano

Wysłaliśmy to sms'em. Kod trzeba wtedy użyć na stronie w sekcji doładuj konto > sms i wybrać opcję za 130sm.

O dostałem dziękuje :) 

Opublikowano

Kolejny syf który upadnie po miesiącu kadencji 

nie polecam ze względu na administracje to dzieci którym rodzice

nie dają kieszonkowego i chcą sobie dorobić na weekend !

Szkoda czasu na ten fejk !

Ssij

Opublikowano

Zgadazm sie w 100% 

xyz

mhm a o co chodzi? bo nie wiem

Opublikowano

Zgadazm sie w 100% 

xyz

mhm a o co chodzi? bo nie wiem

Film miał cel humorystyczny(śmiejemy się z kolegi z gildi)  i nie miał na celu obrażenia serwera 2 min po napisaniu posta miałem zamiar go edytować i dopisać to ale niestety po kliknięciu "edytuj" wyświetlał mi się błąd 

Serwer oczywiście polecam 

Jak by ktoś był ciekaw o co chodziło to polecam filmik Top1 jutubera ---> xyz

Opublikowano

6GdVe5U.png

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzymy Wam
uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku,
przyjaciół wielu, dużo w portfelu,
dyngusa mokrego i czasu radosnego,
a przede wszystkim szczęścia w miłości i moc radości!

Chcielibyśmy przedstawić Wam Event, jaki zaplanowaliśmy na czas Świąt Wielkanocnych.

Wszystkie wydarzenia rozpoczynają się w piątek (25.03) od godziny 16.00, a kończą w niedzielę (03.04), tak więc czeka was 10 dni zabawy!

W tym czasie naszą krainę odwiedzi stary kompan, Wielkanocny Zając.

CbrMWbV.png

W tym roku jednak przyprowadzi ze sobą swojego kuzyna, Króliczka.

TLrMTa9.png

Ze wszystkich potworów będzie można zdobyć Wielkanocne JajkaugwR4fJ.png . W dodatku, na większości map pojawią się Wielkanocne Metiny z różnymi poziomami, z których będzie można zdobyć Magiczne Jajo pJA39zS.png. Magiczne Jajo będzie można otwierać raz na 30 minut, maksymalnie 3 razy.

Co do Wielkanocnych Jajek - będziecie mogli zbierać je do Wielkanocnego Koszyczka dB8Zni7.png (który zdobędziecie z Wielkanocnych Metinów), a następnie oddać 50 Wielkanocnych Jajek oraz Wielkanocny Koszyczek naszemu słodkiemu Króliczkowi. Wzamian otrzymacie Koszyk z Jajkami qrusWQe.png, który będziecie mogli otworzyć i otrzymać wartościowe nagrody. U naszego Wielkanocnego Zająca z kolei możecie oddawać Wielkanocne Jajka w ilości 5, 10, 20 lub 30 Wielkanocnych Jajek. W zależności od tego, ile Jajek oddacie, Wasza nagroda będzie ciekawsza i bardziej wartościowa.

Wielkanocne Jajka możecie również wymienić u Wielkanocnego Zająca za fryzurę lub kostium z bonusami. Potrzebujecie do tego 100 Wielkanocnych Jajek oraz 5 Wielkanocnych Koszyczków (pełnych).

Do ItemShopu zostanie dodana Wielkanocna Skrzynia, z której możecie zdobyć jedno z dwóch Wielkanocnych Zwierzątek (na 90 dni):

ya9wmyh.png  yoYAwbE.png

Wielkanocnego Wierzchowca (czas 50 godzin):

UXEurAF.png

Wielkanocne Fryzury (30 dni) oraz Wielkanocne Kostiumy (30 dni):

R0K0e6J.png  qwpNdbS.png

Możecie spodziewać się również Eventu OX, który odbędzie się w piątek (25.03). Dla każdego królestwa przewidziane są 2 rundy, zaczynamy od 18.00 !

Dodatkowo w sobotę (26.03) uruchomione zostaną raty serwerowe:

+30% zdobywanego doświadczenia

+30% zdobywana przedmiotów

+30% zdobywania yang

Będą trwać od godziny 18.00 do godziny 0:00.

Życzymy wszystkim jeszcze raz - Wesołych Świąt!

Administracja Vesteris

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nigdy nie grałem na vesterisie, a smsa dostałem.

Kod na 130sm - QPPSUNSF

kto lepszy ten szybszy

Stary dzięki wielkie XDDD

@Enobaria

Co z tym kowalstwem? ;/

Bo troszku irytuje mnie, że nie mogę tego skończyc..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...