Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

itemshop przesadzony. bonus wybrany do itemu, prosze was .

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

itemshop przesadzony. bonus wybrany do itemu, prosze was .

? to jest aka 6bon i tylko do zbroi i broni jakbyś nie zauważył. Fajna sprawa. 

VsxuB58.png

Opublikowano

... Wlasnie skonczylem zeby u biologa nowa postacia >< I co ? Fajnie wszystko ladnie pisze ze dostaje jakiegos tam speeda,szkate, reke dropa i  Zbroje +8 na 42 ( na niej mi najbardziej zalezało >< ) i gowno nie dostalem jej ;] co wiecej nawet na czacie nic nie pisalo ze powinienem otrzymac >< 

wrzucam ssa na dowod 

http://zapodaj.net/6e96bbc932203.png.html>< Ktos mial cos podobnego ? 

Opublikowano

Po starcie serwera zwatpilem ze to bedzie dzialac,ale dzis mi sie gra na nim bardzo dobrze jest kultura nie ma na tym serwerze "pyskatych gowniarzy" administracja takze udziela pomocy.

Takze zachecam :)

9pu8p2.png

Opublikowano

Przypadkowo natknąłem się na zapowiedź. Niczym ciekawym nie zachwyca...
Chciałem pobrać clienta i na szczęście nie udało się bo zmarnowane miejsce na dysku by to było.

Po przeczytaniu wielu komentarzy i własnych doświadczeniach odradzam gry na tym serwerze. 
Kółko wzajemnej adoracji kolejny raz otwiera serwer na kilka dni aby zgarnąć hajs.

a no i są problemy z pobieraniem clienta ale to szczegół.

Opublikowano

Przypadkowo natknąłem się na zapowiedź. Niczym ciekawym nie zachwyca...

Chciałem pobrać clienta i na szczęście nie udało się bo zmarnowane miejsce na dysku by to było.

Po przeczytaniu wielu komentarzy i własnych doświadczeniach odradzam gry na tym serwerze. 

Kółko wzajemnej adoracji kolejny raz otwiera serwer na kilka dni aby zgarnąć hajs.

a no i są problemy z pobieraniem clienta ale to szczegół.

Serwer hejtowali na starcie bo miał lekkie problemy, teraz wszystko jest OK, graczy przybywa, fajnie się gra, a i uplaodował ktoś klientka kilka stron wcześniej :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Serwer hejtowali na starcie bo miał lekkie problemy, teraz wszystko jest OK, graczy przybywa, fajnie się gra, a i uplaodował ktoś klientka kilka stron wcześniej :)

aha :) 33 strony i weź szukaj :)

Opublikowano

tak ze nie polecam administacji ;/ Mialem problem z nagroda za biologa :] zglosilem do administracji przez fejsa otrzymalem odpowiedz ze w godzinach pozniejszych przedyskutujemy temat ... do teraz nie odpowiadaja ;] 

Opublikowano

kto to jest ten cały proboszcz wtf ? a do serwera już pobieram fakt nie ma nic nowego poza lykianem ale chce zobaczyć jak działa na privach ;) i może jak byście zrobili easy/medium albo easy/pvp to by bardziej przyciągał uwagę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...