Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer się rozwija i to widać gołym okiem graczy jest z 1200 no i zaczynają się ostre bitwy o wiedzmę w 30 osób, jest pompa!!!!!!!!!

Już po starcie a ten dalej liże.

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie pl. Zmniejsz wymagania bo śmiać się chce. Żenada....

"Zmniejsz Wymagania"

Ja tylko jak czlowiek chce sobie przypomniec haslo do swojego konta,gdzie ta mozliwosc jest dostepna na najgorszych serwerach mt2,a oni nawet nie potrafia odpisac ! 

9pu8p2.png

Opublikowano

mam pytanie gdzie kurde dropia kamienie duchowe i czemu tak slabo leca zwoje egzo?

@edit. fajnie ze ktos mi pomogl-.-

Opublikowano

https://www.youtube.com/embed/W0AoYYdB01I

Zapraszam do oglądania otwierania 'normalnie zdobytych szkat' w drugim dniu serwera.

Wstawiam dopiero dzisiaj ponieważ miałem blokadę na konto mpc

Jak będzie jakis niedowiarek pojutrze mogę równie dobrze otworzyć tyle samo szkatułek, lecz teraz już będzie zarzucane, że mogły zostać kupione.

Poziom administracji stoi na zerowym, jak dla mnie poziomie.

Nie polecam.

Opublikowano

Dziwicie sie czemu ubywa osób ? heh..
To ja wam powiem czemu...
Serwer nie wiadomo po co na stronie głównej ma zakładke Forum skoro nie przenosi nas w daną strone...
Nie ma forum, nie ma supportu, nie można zgłaszać swoich problemów z grą, nie można zgłaszać frajerów na botach typu wh, fishbot...
Administracja ma kompletnie wy...... na problemy i potrzeby graczy...

Tak jak kolega powyżej napisał serwer bardzo nastawiony  na IS, nie masz kobry, praktycznie nie istniejesz w tej grze...
Jeśli chcesz zagrać, graj ! Ale nie sądze że ten serwer długo pociągnie.

Pozdro dla aroganckiej administracji ;)

Opublikowano

Dziwicie sie czemu ubywa osób ? heh..

To ja wam powiem czemu...

Serwer nie wiadomo po co na stronie głównej ma zakładke Forum skoro nie przenosi nas w daną strone...

Nie ma forum, nie ma supportu, nie można zgłaszać swoich problemów z grą, nie można zgłaszać frajerów na botach typu wh, fishbot...

Administracja ma kompletnie wy...... na problemy i potrzeby graczy...

Tak jak kolega powyżej napisał serwer bardzo nastawiony  na IS, nie masz kobry, praktycznie nie istniejesz w tej grze...

Jeśli chcesz zagrać, graj ! Ale nie sądze że ten serwer długo pociągnie.

Pozdro dla aroganckiej administracji ;)

"Nie masz kobry nie istniejesz" serwer jest bardzo łatwy i przyjazny dla graczy ( z wyjątkiem teog forum i paru usterek na stronie) jesli chcesz kobre to idziesz na wo robisz ebo na +9 sprzedajesz za 30kk.dozbierasz jeszcze 10 i już  masz na kobre. Ja na serwerze gram 6 dni nie wydając ani grosza. a już mam ogarnięte eq i wierzchowca oraz zbroje z item shopu. Pozdrawiam administracje serwera ,a serwer gorąco polecam.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Ten itemshop jest przegięty, nawet 6 bonus dali którego można włożyć do broni i zbroi, totalny bezsens. Poza tym nic ciekawego na tym serwerze nie ma, także ja osobiście nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Serwer spoko. Ale moim zdaniem nieważne jest to, że osłabili grotę av2 o 1/3 skoro i tak bez full odpału z IS nie da się tam ustać na spocie(mówię tu o zinach a raczej o komendantach które mają za duże abs). Exp jest kolosalnie większy niż na początkowych spotach niż na zinach (różnica około 4-5% za spota na 80lv)  ale buff z 45% błog, body aura g1, 80% grota, omdlenie strzaly unik itp, zbroja z isu i pet (kupiony w grze od graczy ) nawet nie pomaga. Expi się przyjemnie, ale za cieżko bez IS. Topka 95+ ma wszystko tęczakami powbijane itp, odpały, fryzury, medale itp masakra jaka różnica  ;_;  Także proponuje .. nie wiem co proponować, ale jest bez IS ciężko. Dodatkowo kamienie duchowe dropią tak samo, o ile nie gorzej jak na PL'u. Do samego serwera nie mam nic, no może troszkę irytujące bugi shopków offline, ale tak to spoko medium/hardzik. Jestem typem osoby co woli zdobyć w grze samemu, ale no .,gracze co grają tam to wiedzą jak to wygląda..

Dziś (11.07)u uzurpatora na filmie prawie taką samą trutą jak ja bił ziny i komendanta miał na pare hitów, a ja go z buta po 1000 ledwo bije, no wtf?  I jeszcze ci powiedzą, że bez IS sie da grać ;_;

VsxuB58.png

Opublikowano

Pozdrowienia dla cb buryzencio skoro twierdzisz że ebo na 9 jest tak "hop siup" zrobić...
Żeby przynajmniej dać rade zrobić dt początkowe (do kowala) musisz mieć buffa + eq na dt + postać która szybko nie padnie tam.. Owszem, lajtowo jest, ale po 75 ale ty napisałeś że bez kobry jest spoko... Smieszny jesteś...
Gdyby jeszcze ulepszał tak łatwo na tą dziewiątke to by każdy miał hajsu jak siana... A jak wszyscy wiedzą wiemy jak kowal pali w dt
Także nie wciskaj mi kitu że jest lajtowo z poczatku bez IS'u (mianowicie bez kobry)
Serwer tak jak napisałem powyżej, nastawiony całkowicie na IS.
Administracja myśli że doda jakieś ulepszenia na serwer i jest zaj......

Opublikowano

poza wilkołakiem.. nie ma nic ciekawego, dobra reklama to nie wszystko, nie polecam.

Opublikowano

narzekacie tylko i narzekacie nie grajcie a i tak serw jest mega i na pewno nie upadnie gdyz donate graczy ciągle przybywa pozdrawiam :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...