Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

55ku do g to żart? jak lecą jak na plu xD

Na serwerze resp metinów został powiększony x3 - możliwość wydropienia od 1 do 3 książek.

Opublikowano

Na serwerze resp metinów został powiększony x3 - możliwość wydropienia od 1 do 3 książek.

Zero pomocy ze strony administracji, bug na bugu, gram 44 minuty a pet z 6 godzin nagle ma 3 i 20 minut XDDDDDDD

pozdrawiam nie wrócę, powodzenia :)

Opublikowano

Szkoda, że nie ma licznika graczy online, bo jestem ciekawy ile graczy wbiło na start i ile utrzymuje się po starcie.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Zero pomocy ze strony administracji, bug na bugu, gram 44 minuty a pet z 6 godzin nagle ma 3 i 20 minut XDDDDDDD

pozdrawiam nie wrócę, powodzenia :)

Wystarczy, że całą sytuację przedstawisz mi na PW - oczywiście udzielę Ci pomocy :)

Opublikowano

dajcie k***a IP TS do jasnego skurwysyna caly czas olewaja to pytnaie  jak patrze... 

ogolnie niewiem k***a jak respect uzurpator i malysz mogli zareklamowac ten syf . powinni sie wstydzic k***a .

Opublikowano

Wystarczy, że całą sytuację przedstawisz mi na PW - oczywiście udzielę Ci pomocy :)

wybacz, zawiodłam sie na tym serwerze, maksymalne opóźnienie, około 3 godzin w sumie. 

Pełno ale to pełno BUGUÓW! niedopracowany bilans, 55ku gdzie leci 1/2/3? 

ŻAŁUJE TYLKO STRACONEGO CZASU, w chorobie towarzyszyć będzie mi inny serwer metina, ale powodzenia

Opublikowano

Straciłem ochotę na grę likanem jak zobaczyłem że posiada on pobugowane skille.

Wilczy skok nie zadaje dmg.

Rozedrzeć zadaje tylko jeden raz dmg.

Opublikowano

Więc tak kończę z tym syfem okno handlu nie działa,handel na ogół działa tylko nie widać go,drop yang dupy nie urywa,wbiłem 16 poziom i na tym kończę client by kosz...
Szkoda mi było nerwów i czasu więc jesteście bandą baranów co podejmuje się czegoś a nie potrafi tego zrobić serwer jest nudny myślałem że to jakiś fajny medium skille od razu P i lecisz zawiodłem się,Nie polecam serwera a wręcz odradzam gry na tym serwerze z prochu powstał w proch się zamieni za góra tydzień/2 jeśli nie to i za miesiąc kilka...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

dajcie k***a IP TS do jasnego skurwysyna caly czas olewaja to pytnaie  jak patrze... 

ogolnie niewiem k***a jak respect uzurpator i malysz mogli zareklamowac ten syf . powinni sie wstydzic k***a .

Wszystko robią dla $$.

Dlaczego się tak dziwicie? Czegoś innego się spodziewaliście? Wy nie wiecie ile już na was zarobili, spokojnie zaraz będzie nowy serwer od proboszcza.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Straciłem ochotę na grę likanem jak zobaczyłem że posiada on pobugowane skille.

Wilczy skok nie zadaje dmg.

Rozedrzeć zadaje tylko jeden raz dmg.

1) Wilczy skok działa

2) Rozedrzeć działa prawidłowo

Opublikowano

ty k***o z administracji 2 pytania slepy jestes do huja czy jak :

bedzie TS ?

Ile ludzi online

tak to pytanie do cb widze ze trzeba Ci rysowac zeby dotarło

Opublikowano

ty k***o z administracji 2 pytania slepy jestes do huja czy jak :

bedzie TS ?

Ile ludzi online

tak to pytanie do cb widze ze trzeba Ci rysowac zeby dotarło

Jakoś nie jestem chętny do odpisywania na wulgarne pytanie lecz zrobię wyjątek:

1) TS - udostępnimy jutro

2) Pomimo problemów na starcie ilość online wyniosła: 1200 osób

Opublikowano

Jakoś nie jestem chętny do odpisywania na wulgarne pytanie lecz zrobię wyjątek:

1) TS - udostępnimy jutro

2) Pomimo problemów na starcie ilość online wyniosła: 1200 osób

niestety liczba graczy spadnie :')

Opublikowano

To było do przewidzenia, serwer nie miał kompletnie nic ciekawego oprócz lycana, a teraz okazuje się że nawet i to nie działa tak jak powinno. Jak chcieliście zarobić to trzeba było trochę się chociaż postarać, a nie daliście lycana zapłaciliście małyszowi/ uzurpatorowi żeby wam napompowali graczy i tyle... 

Opublikowano

Dno i tyle nie polecam tego serwera są ciekawsze serwery na polskiej scenie ten serwer tylko pod hajs i tak jak mówił kolega wyżej za kilka dni pewnie nowy serwer Proboszcza :)

MQaM4O1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...