Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Nie ma szans aby ten serwer sie uchowal. Pogralem kilka godzin i tak na prawde nie ma nic co przyciagneloby gracza na dluzej. Juz teraz mozna stwierdzic, ze serwer jest nudny a shopy offline i lykan to zdecydowanie za malo, ponadto jak na serwer medium drop yang pozostawia wiele do zyczenia. (Do 30 lvla uzbieralem ledwo 300k). Z jednej strony ma to swoje plusy jednak ceny u handlarzy sa nieproporcjonalne do dropu yang. Jesli chodzi o exp - zalatuje hardem.

Graczy jest bardzo malutko, moze dlatego, ze czat podzielony jest na 3 krolestwa, zobaczymy za kilka dni jak sytuacja sie rozwinie ale poki co nie wroze serwerowi swietlanej przyszosci.

Srij9JT.png

Opublikowano

Szczerze? Nie ma szans aby ten serwer sie uchowal. Pogralem kilka godzin i tak na prawde nie ma nic co przyciagneloby gracza na dluzej. Juz teraz mozna stwierdzic, ze serwer jest nudny a shopy offline i lykan to zdecydowanie za malo, ponadto jak na serwer medium drop yang pozostawia wiele do zyczenia. (Do 30 lvla uzbieralem ledwo 300k). Z jednej strony ma to swoje plusy jednak ceny u handlarzy sa nieproporcjonalne do dropu yang. Jesli chodzi o exp - zalatuje hardem.

Graczy jest bardzo malutko, moze dlatego, ze czat podzielony jest na 3 krolestwa, zobaczymy za kilka dni jak sytuacja sie rozwinie ale poki co nie wroze serwerowi swietlanej przyszosci.

Drop yang został poprawiony.

Reklama + kilka poprawek umilających rozgrywkę i "jesteśmy w domu"  ;)

Opublikowano

­

Jakoś nie jestem chętny do odpisywania na wulgarne pytanie lecz zrobię wyjątek:

1) TS - udostępnimy jutro

2) Pomimo problemów na starcie ilość online wyniosła: 1200 osób

Tyś k***a widział 1200 osób chyba na swoim prywatnym liczniku. Maksymalnie 400 osób tutaj gra.

Opublikowano

­

Tyś k***a widział 1200 osób chyba na swoim prywatnym liczniku. Maksymalnie 400 osób tutaj gra.

Rozumiem, że byłeś na serwerze i zliczałeś graczy ?  :D

Zapytaj się kolegi gdzie jego 10.5 miliona botów  B)

Opublikowano

Serwera nie polecam, co tu nowego? Nawet nie spolszczyliście wszystkiego. Czysto ściągniety angielski serwer z paroma dodatkami, bugów pełno, hacki działają od A do Z, 35lvl na wh wbity i ani razu GM obok, nie polecam.

Opublikowano

Wszystkie posty które działy się po 20 czerwca nie zostały napisane przeze mnie.
Ktoś mi się włamał na konto i pisał jakieś brednie.

Za wszystkie posty które oczerniały kogoś lub obrażające chce przeprosić.

To nie byłem ja.

Konto zostało odzyskane.
Także jeszcze raz przepraszam za kłopoty jeśli ktoś wyrządził poprzez to konto.
A tego c***a który mi się włamał chętnie zajebę.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Wszystkie posty które działy się po 20 czerwca nie zostały napisane przeze mnie.

Ktoś mi się włamał na konto i pisał jakieś brednie.

Za wszystkie posty które oczerniały kogoś lub obrażające chce przeprosić.

To nie byłem ja.

Konto zostało odzyskane.

Także jeszcze raz przepraszam za kłopoty jeśli ktoś wyrządził poprzez to konto.

A tego c***a który mi się włamał chętnie zajebę.

oki ziom

Opublikowano

Dziwisz się? Piąty serwer stawiany przez te samo grono osób miał mieć powodzenie? Robią z ludzi debili, próbują oczerniać. Oni już nie mają przebicia w reklamie. Ale jeżeli powiesz na nich złe słowo to od razu Cię hejtują, że jesteś gruby i jeździsz na wózku. Sami nie są lepsi, Thespia, Mories, MPCforum S1 i MPCforum S2, Alucard i teraz ten Agares.

Ciągle te same grono osób, Małysz, Uzurpatro, Respect. Małysza jeszcze jedynie szanuję, ale nie wiem dlaczego próbuje oczerniać Jarka, chociaż wie, że nie powinien.

Powodzenia, pozdr.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...