Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz serwer będzie stabilny, prosimy o cierpliwość! Znamy przyczynę wyrzucania chaneli i to nie jest sprawka hakerów z MPC, to jest nasze lekkie niedopatrzenie nic więcej...  pracujemy bez przerwy! :)

Wy sie osmieszacie sami, przesuwacie start i teraz nagle jakis blad z wywalaniem channeli. xD

201dzc.png

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pozdrawiam osobe, ktora zapieprzyla mi moj nick z mpcforum, pozdrawiam tego durnia

btw, tu wszystko jak na plu jest, hmm, a ten item shjopx D

#edit1, drop yang jest wysmienity :D
#edit2, ten likan jest zjeb*** jak kon po westernie xD
#edit3, do 8 lvl mam 1k yang, koks
#edit4, usuwam ten serwer

201dzc.png

Opublikowano

yangi lecą jak krew z nosa,przez to wszystko naużywałem się potek zielonych i fioletowych same mi znikły -,-.... Potke duża to na prawdę za 1k yang kupie ale gdybym miał pomnożoną sumę x10...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

yangi lecą jak krew z nosa,przez to wszystko naużywałem się potek zielonych i fioletowych same mi znikły -,-.... Potke duża to na prawdę za 1k yang kupie ale gdybym miał pomnożoną sumę x10...

Ale te potki się nie kończą. 

Opublikowano

Ale te potki się nie kończą. 

No dobra,ale i tak yangi nie są dostosowane do potrzeb,nawet nie mogę kupić tej jednej potki ala...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

widzę serwer klęska z 500 online w temacie zrobiło się marne 150 ;)... Widać potrafią zadbać o super start,tak samo jaki inne serwery każdy zawszę ma problem ze startem od kąt pamiętam.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...