Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serva ;) po zmianach jakie prowadzili naprawde miło się gra ;) Lepiej niz na sss a ilość graczy podobna 

Ale od sss to się odpier***. Już mnie denerwują marne prowokacje z Waszej strony.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zapraszam na serva ;) po zmianach jakie prowadzili naprawde miło się gra ;) Lepiej niz na Veste** a ilość graczy podobna 

Ale Vesterisy to ty szanuj pachole, ok?

//Ps. Widzę proboszcz że odbugowałeś sklepy offline, graty chłopie :P

Opublikowano

No serwer lepszy od Vesterisa, no na pewno. Mając ciągle tych samych youtuberow, ciągle tą samą nędzna administracje która robi 50x nowych kont aby założyć temat i przyciągnąć graczy?
Ten serwer różni się czymś wyjątkowym od innych? Bo jak na razie to widzę, że na facebooku (waszym fanpage) mnóstwo graczy się żali i mówi, że jesteście nieudacznikami + usuwacie posty.

@ edit

A nie, zapomniałem, serwer ma 5 postać to znaczy, że jest niszczycielskim dobrym serwerem, a tyle graczy że w miastach pustka wieje. xD

Opublikowano

Ale od Vesterisa to się odpier***. Już mnie denerwują marne prowokacje z Waszej strony.

Droga damo jeżeli możesz... to odpier**** się od graczy naszego serwera ponieważ my do "Was" z "buciorami" nie wchodzimy.  ^_^

Jeżeli uważasz, że to jest prowokacja to jak można nazwać zachowanie spółki z. o.O  "Endymion" w tym temacie?

Pozdrawiam i żegnam  B)

Zapraszamy na pierwszy odcinek Respect'a 

https://www.youtube.com/watch?v=2B9HN9LxIqA

Opublikowano

o k***a strona od zielaka   :P zobaczymy ile postoi :D

serwer taki 2/10 troche mi to przypomina heliosa2 tylko z likanem no ale coz ;) 

Opublikowano

Zawsze śą ludzie którzy maja problem, a sami siedzą na dupsku i nie potrafią zrobić nic lepszego i tylko mają jebane okulary czipsy koszulki xxxl i hejtują inne serwery :)

ps. Mógłbym wiedzieć ile graczy online w godzinach szczytu ?

Opublikowano

Gdzie do cholery sa buty wiatru?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Droga damo jeżeli możesz... to odpier**** się od graczy naszego serwera ponieważ my do "Was" z "buciorami" nie wchodzimy.  ^_^

Trochę kultury gdy zwracasz się do kobiety zerze.

Opublikowano

Gdzie sie wchodzi na WO?  Od jakiego lvl ?  Jest kowal ? Trzeba przepe?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Gdzie sie wchodzi na WO?  Od jakiego lvl ?  Jest kowal ? Trzeba przepe?

1) Tam gdzie znajduje się Wieża Demonów 

2)  Od 30 lvl'a

3) Tak, jest kowal

4) Nie potrzeba przepustki

Śmiało zadawajcie pytania !  ;)

Opublikowano

michael-jackson-popcorn-meme-generator-i

Edymion jako rycerz 

Proboszcz jako nie proboszcz 

Harnas jako zawsze czujny krytyk 
Thorin który mówi, że ktoś coś robi dla $$ 
LiveNet " pomoc ode mnie na starcie macie zapewnioną If you know what i mean ;]" 

To mi się podoba :) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

michael-jackson-popcorn-meme-generator-i

Edymion jako rycerz 

Proboszcz jako nie proboszcz 

Harnas jako zawsze czujny krytyk 

Thorin który mówi, że ktoś coś robi dla $$ 

LiveNet " pomoc ode mnie na starcie macie zapewnioną If you know what i mean ;]" 

To mi się podoba :) 

Popcorn + pepsi i można czytać śmieszne posty :D

Jak zniknie bug z yangiem ( 4-5 osób na razie o tym  wie ...z  czegoś leci w piździet hajsu) zawitam z powrotem :)

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...