Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary jak im robisz laske to daj im moze numer konta to Ci zaplaca zebys tam gral... A ch*j wam w rzyc i wypie*alac na PL'a jak im robicie laske... Na co komu prywatne serwery kurde przeciez JA SOBIE MOGE GRAC GDZIE CHCE... Moze mieli Ci listem zaproszenie na start serwera wyslac xD?

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngTeamAgares daj info, tyle typa w temacie :D Ja tu już zlecenie w ETS2 skończyłem, a to dalej nie wystartowało ^^.

dedos by byl gdyby strona lezala a nie lezy

Na sam serwer też mogą być DDoS'y.

tenor.gif

Uczeń
Opublikowano

zamiast podaj przyblizona godzine startu i nie trzymac graczy w niepewnosci to dalej ich tracicie :D 

Opublikowano

Z*******e nie możesz k***a podać info kiedy start?

Jesteś Adminem to daj info do której start.

Widać że Administracja grubo ogarnia, pewnie ktoś im pliki zrobił i teraz nie umieją ogarnąć haha. :)  xD

W rzeczy samej, ale to utwierdza mnie w przekonaniu ze w teamie nie ma Proboszcza, bo nawet on wydawal byc sie bardziej rozgarniety.

Srij9JT.png

Opublikowano

W rzeczy samej, ale to utwierdza mnie w przekonaniu ze w teamie nie ma Proboszcza, bo nawet on wydawal byc sie bardziej rozgarniety.

No pewnie. To są w administracji jakieś dzieci pewnie haha.

Tak to by dawno włączyli patchera dali rooty albo łatkę stestowali w godzinę początek gry czy wszystko się dostaję itd i by włączyłi.

Jak by coś nie grało to Reset albo poprawiać i tyle a nie w c***a lecą. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

2 znawcow sie kloci ktory bardziej zdissuje administracje a ona ma na nich wyjebane xD Gratuluje rozwagi ludziom z administracji :D Scierwo sie samo wypleni jak ktos chce zagrac to zagra;) Marud nam nie potrzeba :D

Opublikowano

Z info od Małysza niczego się nie dowiedziałem to, że próbujecie ogarnąć to wie każdy co czeka. W takim filmiku jak ma być informacyjny powinien powiedzieć na czym stoicie czy dajecie rade i podać przybliżoną datę startu.

Opublikowano

Z*******e nie możesz k***a podać info kiedy start?

Jesteś Adminem to daj info do której start.

Widać że Administracja grubo ogarnia, pewnie ktoś im pliki zrobił i teraz nie umieją ogarnąć haha. :)  xD

Przecież nie jesteś w teamie, to co głupoty piszesz.

Czemu admin sam nie może dać info, tylko youtuber musi o tym film nagrywać?

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem po co hejtować to co że minęło już 1h i 20 min to jakoś mnie nie zniechęca aby zagrać,Ci co hejtują Moim zdaniem powinni wyjść z tego tematu oraz wyjść z domu szukać przyjaciół bo tu ich nie znajdziecie takim hejtowaniem... Jeden drugiego próbuje przegonić w byciu Debilem Hejtów,nie pasuje to mówi się trudno możecie iść do innego tematu tam robić z siebie jeszcze większe pośmiewisko.

Mi nie zostało nic innego jak tylko czekać.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

I widzicie.Lecicie jak lep na muchy za youtuberkami bo serwerek startuje i nieważne jakby gówniany był  zamiast docenić te gdzie jest poważna administracja ,która dotrzymuje terminów i obietnic.TO WY ROZWALACIE SPOŁECZNOŚĆ METINA :)

Opublikowano

półtorej godziny opóźnienia, zbieram zakłady, zbieram zakłady! 4:1 start jutro a start o 20 :D

Nie licz na to.. ja tutaj czuwam czekam aż serwer odpalą a na ircu 10.5 miliona botów już się rozgrzewa.

Droga administracjo o której start bo chciałbym już pograć a to nie fajne kiedy obiecujecie a słowa nie dotrzymujecie

Opublikowano

I widzicie.Lecicie jak lep na muchy za youtuberkami bo serwerek startuje i nieważne jakby gówniany był  zamiast docenić te gdzie jest poważna administracja ,która dotrzymuje terminów i obietnic.TO WY ROZWALACIE SPOŁECZNOŚĆ METINA :)

Nie oglądam tych youtuberków, przyszedłem, bo serwer ciekawie się prezentuje.

tenor.gif

Opublikowano

Nie licz na to.. ja tutaj czuwam czekam aż serwer odpalą a na ircu 10.5 miliona botów już się rozgrzewa.

Droga administracjo o której start bo chciałbym już pograć a to nie fajne kiedy obiecujecie a słowa nie dotrzymujecie

Dalbys ludziom chociaż chwile pobawić sie likanem. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...