Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony serial. Wasze typy

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oglądam aż tak seriali, ale mam swoje ulubione: The Walking Dead, House of Cards, Gossip Girl.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The Wire zdecydowanie

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra o tron 

Pretty Little Liars

Pamiętniki Wampirów

Red Band Society (ubolewam, że skończyli go emitować. :c)

Witches of East End (tak samo jak wyżej:c)

Awkword

American Horror Story

najbardziej mnie wciągnęły. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Skazany na śmierć, Dr. House, Chirurdzy, Ostry dyżur, 90210, Skins, American horror story, Dexter, House of cards, The Wire, Teen Wolf, Wspaniałe stulecie, Gra o tron, Grimm, The walking dead, Breaking bad, Na dobre i na złe, Shameless, Doctor Who, Sherlock, Suits, Salem, Hannibal, The simpsons, CSI miami, Wyspa harpera, Misfits, Star trek, Star wars. To takie moje najbardziej ulubione i zawsze oglądane. Coś dużo tego...  :rolleyes:  

21bj5th.png

Opublikowano

Ja bardzo lubiłem oglądać serial Chuck oraz Doktor House ale od dłuższego czasu bardzo rzadko oglądam coś w telewizji.

Opublikowano

The Wire zdecydowanie

już myślałem, że nikt nie wymieni tej pozycji. Arcydzieło, serial wszechczasów, nic tego nie pobije. 

Opublikowano

Person of Interest <3, iZombie, a także po wczorajszym seansie Mr. Robot.

Oprócz tego wszystkie seriale z superheroes w roli głównej. Arrow, Flash, Daredevil etc.

who cares?

Opublikowano

Breaking Bad, oklepany, ale to chyba mój ulubiony. Suits - lekki, zabawny - polecam. Gossip Girl - typowo dla bab, każdy z każdym, ale mimo wszystko dobrze przemyślany, bardzo wciąga.

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...