Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony serial. Wasze typy

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skazany Na Śmierć, TWD 

Naruto i DragonBall ! :)

8026514472860381403521.png

Opublikowano

Dr House, 2 broke girls, Kości oraz Z Archiwum X. :)­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Z mojej listy seriali hmmm 

Gra o Tron, ale Wikingowie  do tego mam nowy serial The last kingdom już sam nie wiem :D

Do tego jeszcze Arrow/The Flash 

Ale chyba banshee chyba wygrywa.

837371446280124127260.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oczywiście Lości na pierwszym miejscu, na drugim Breaking Bad, na trzecim The Walking Dead ;)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

House of Cards, The Walking Dead i swojego czasu  Gossip girl, The Smash. Agenci NCIS. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim numer 1 jest Walking Dead oglądanie tego serialu dostarcza mi najwięcej emocji. 

Inne lubiane seriale to: Braking Bad, Gra o Tron, Sons of Anarchy, Wikingowie, Better call Saul, Dexter, Hannibal, DareDevil...

49yxrs.png

Opublikowano

Najlepszy serial jaki oglądałam to zdecydowanie Peaky Blinders. Najlepiej dobrana muzyka do serialu jaką było mi dane usłyszeć, piękna scenografia i genialny w swej roli Cillian Muprhy.

Poza powyższym lubię także: The Walking Dead, Game of Thrones, Vikings, Lost, Prison Break, Magnificent Century.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powtórzę się przy kilku, ale cóż poradzić, dobre seriale wielu ludziom się podobają. :> House of Cards, True Detective, Sherlock, Peaky Blinders, The Night Manager.

“I don't think there is any truth. There are only points of view.”
― Allen Ginsberg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...