Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony serial. Wasze typy

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki serial uważacie za najlepszy jaki kiedykolwiek powstał? Ja zawsze powracam do Zagubionych, finał i ogólnie serial ze mną zrobił to ja nie mam pytań... Genialne zakończenie równie genialnego serialu Naprawdę, nie mogło powstać lepsze zakończenie. Po prostu urwało mi to i owo, a dodatkowo przyprawiło o trochę wylanych pod koniec łez.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmmm zdecydowanie Skazany na Śmierć serial po prostu cudowny pomimo, iż oglądałam go kilka razy.

Ostatnio również mogłabym dołączyć do niego Chirurgów do których się przyzwyczaiłam oglądając wszystkie 11 sezonów, no i nie inaczej jak American Horror Story który jest wprost genialny ze względu na fabułę i aktorów.

Opublikowano

Hm, zawsze lubiłem oglądać serial Czerwony Orzeł, jakoś mi przypadł do gustu. xD

Za najlepszy jaki kiedykolwiek powstał, to raczej go nie uważam, ale był spoko i nawet jest.

denzel.png

Opublikowano

Skazany na śmierć, Gra o Tron, z polskich to Czas Honoru.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Według mnie LOST, mimo dziwnego zakończenia. Na drugim miejscu dałbym Breaking Bad, a na trzecim Big Bang Theory.

Opublikowano

LOST, Z Archiwum X, Millenium i 24 godziny (pierwsze sezony)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Sherlock :) Jak dla mnie, bardzo ciekawy serial liczący bardzo mało odcinków :( Z seriali dzieciństwa to Miodowe Lata :D W sumie miałem zamiar obejrzeć Lost, po tych komentarzach na serio się za to wezmę :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Supernatural

Z archiwum X

Lost leciał kiedyś na tvp?

Leciał :)

Gra o Tron, Arrow, Breaking Bad

z polskich także Czas honoru :)

Opublikowano

Wikingowie,GOT,Ripper Street,Sherlock,House of Cards 

z polskich hmm Czas Honoru,Pitbull,Kryminalni,Wataha

#rein

Opublikowano

Bez dwóch zdań Dr.House. Jeszcze żaden serial mnie tak nie wkręcił jak właśnie House, chociaż ostatnio zacząłem oglądać Brooklyn 9-9 i nie powiem, fajnie się ogląda, ale House jest jednak nie do przebicia wg. mnie.

Opublikowano

Pierwsze miejsce zdecydowanie lost, potem na drugim remis twd i mistifs.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...