Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony serial. Wasze typy

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Breaking Bad, Dr House. Ale powiedzmy sobie szczerze: żaden z nich nie dorównywał chłopakom z baraków. Piszę serio. Chłopaki z baraków, jak dla mnie, best serial ever

linki w górę

Opublikowano

Od wczoraj oglądam serial Daredevil. Bardzo fajny, polecam obejrzeć ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Z zagranicznych:

The Walking Dead, chociaż do geniuszu mu daleko

Skazany na śmierć, kozak serial i tyle w temacie

Big Bang Theory, chyba najlepsza komedia jaką kiedykolwiek oglądałem

Z polskich:

Ranczo, takie zwyczajne codzienne życie

Czas honoru, klimacik 2 wojny światowej zawsze na propsie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Pewnie nie będę oryginalny, jak napiszę, że jednym z lepszych seriali, jakie oglądałem jest właśnie "Gra o Tron". Co prawda książka sprawdziła się lepiej, aczkolwiek na tle ekranizacji saga wypada naprawę dobrze.

Niedawno zacząłem oglądać też "Supernatural". Pomimo odsunięcia głównej fabuły na drugi plan, z racji tego, że reżyser skupił się na dodaniu jak największej dawki akcji i nowych pomysłów w każdym odcinku, przebrnąłem już przez cztery sezony. Rozrzut w ocenie poszczególnych byłby dosyć duży, ale wiele pomysłów okazało się naprawdę ciekawych (jak chociażby adaptacja bajek dla dzieci w formie horroru).

Do piątego sezonu obejrzałem też "The Walking Dead". Fajnie się ogląda, ale poza tym dupy nie urywa. Dobrałem się do komiksu i okazał się lepszy, niemniej serial z pewnością załapuje się do mojego osobistego Top 5 (być może dlatego, że oglądam niewiele seriali).

Bezapelacyjnie pierwsze miejsce zająłby mini-serial "Band of Brothers". Wspaniała, oparta na faktach historia, świetna gra aktorska, równie dobra ścieżka dźwiękowa i powalająca fabuła. Polecam każdemu.

<?php

//accurate debugging

echo 'dupa';

[Poradnik] Własna strona internetowa

Opublikowano

Szkoła, haha xD

Ogólnie różnego typu komedie, już mi się tytułów podawać nie chce :v

Opublikowano

Breaking Bad, Arrow, Mr. Robot na razie się tak zapowiada, a jak będzie to nie wiem :s

Opublikowano

Uwielbiam seriale takie jak: Supernatural, Skazany na Śmierć (obejrzałem już 4 raz cały sezon), Gra o Tron i Arrow

Opublikowano

Izombie- inne podejście do tematu zombie. Mieszanka komedii, kryminału. Ogólnie ciekawa pozycja do sprawdzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...