Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio? Lepszy wierzchowiec jest taniej, a gorszy droższy? Z takim IS'em startujecie? Jeśli tak liczę na małe poprawki, bo zrobione byle jak.

Może złe są opisy, jeśli tak to poprawcie.

sK8jXsp.png

ps. buff potrzebny do expa?

Poprawione.

­

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pytam sie 2gi raz: handel za PLN yangami/eq dozwolony?

Dozwolony

Opublikowano

Przewiduje że bedzie tak :  START przesuniety o 1h z powodu .....   po 1h  bedzie że START o 22:00 a puzniej komunikat iż STAR odbędzie sie  21-06-2015 o godz 15:00   :angry:  Ostatnio zauważyłem że 90% serwerów tak startuje , ale obym sie mylił 

Opublikowano

Ustawcie jeden bon na wszystkie moby i bossy żeby łatwiej się biło :)
NP. SIlny na diabły.

Polecam i zagram z sentymentu :x

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Cześć,

Troszkę zastanawia mnie fakt, że dwa najdroższe ulepszacze w grze, mianowicie Pieczęć Minotaura, oraz Berana są dostępne w is.. W ilości 200 sztuk za 12 zł.. Nie wiem kto wpadł na pomysł by dodawać je.. Okej zgodziłbym się na to, ale aby były one w dużo mniejszych ilościach !

Żeby uklepać 200 razy minosa, potrzeba baardzo dużo czasu.. Podobnie jest z beranem.

Tutaj swoją prośbę kieruję do administracji - przemyślcie to raz jeszcze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Troszkę zastanawia mnie fakt, że dwa najdroższe ulepszacze w grze, mianowicie Pieczęć Minotaura, oraz Berana są dostępne w is.. W ilości 200 sztuk za 12 zł.. Nie wiem kto wpadł na pomysł by dodawać je.. Okej zgodziłbym się na to, ale aby były one w dużo mniejszych ilościach !

Żeby uklepać 200 razy minosa, potrzeba baardzo dużo czasu.. Podobnie jest z beranem.

Pozdrawiam

Minotaura były droższe niż berana :v

Poza tym jeżeli ktoś chce to sobie kupi a inny sobie nadropi. :v

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Cześć,

Pozdrawiam

Alternatywa dla tych którzy narzekają na brak czasu na robienie eq oraz na grę.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Przewiduje że bedzie tak :  START przesuniety o 1h z powodu .....   po 1h  bedzie że START o 22:00 a puzniej komunikat iż STAR odbędzie sie  21-06-2015 o godz 15:00   :angry:  Ostatnio zauważyłem że 90% serwerów tak startuje , ale obym sie mylił 

To nie San**ria :P 

Grając surą BM ogarne wszystko czy będzie potrzebny buff ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Oczekujecie tylu graczy ilu było kiedyś na DW, a nawet porządnie publikacji nie możecie ogarnąć. Pamiętać należy, że publikacja serwera to 60% reklamy. Treść oraz estetyka tejże publikacji ma bardzo dużo do decyzji gracza czy chce pograć na tym serwerze i mówię to również z własnego doświadczenia. 

To nie San**ria :P

Grając surą BM ogarne wszystko czy będzie potrzebny buff ? 

Jeżeli expowiska oraz 6-7 bony i inne takie standardy są podobne, tylko zmienione bądz też takie same jak na DW to easy dasz radę.

Opublikowano

Strona jebła wam chłopaki

Polecam, lajk spoko typ.

Konkurencja nas mieli, chyba poczuli potęge konkurencji    B)  B)  B)

­

Opublikowano

Konkurencja nas mieli, chyba poczuli konkurencje   B)  B)  B)

­

Zróbcie zastępcze dla ludzi żeby konta robili.

Opublikowano

Dlatego konta robi się przed startem :)

Nie każdy robi przed startem, są osoby, które wychodzą z domu.

Piszę ogólnikowo nie o sb :P

Opublikowano

6-7 na klasy ? z gory dzieki za info .

Nie ;)

Wystartujecie planowo ?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...