Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę, proszę jakie smaczki by mnie obeszły :), dawno nie zaglądałem na forum, wchodzę po paru dniach a tutaj taka niespodzianka, widzimy się na starcie, powodzenia :) 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobra wiadomość! A co z handlem na serwerze? co będzie walutą? Czy każdy będzie robił wszystko dla siebie? No i czy jest zakas przedawania owej wauluty na allegro?

imetin_logo.png

Opublikowano

Statystki mówią, że blisko 2000 osób pobrało clienta. 

Statystyki mówią, że jak będziesz napieprzał w przycisk download to, to się zapisuje :).

Arcymistrz
Opublikowano

Z miłą chęcią pogram na tak starym serwerze Metin, gdzie nie ma przesadzonej ilości nowych rzeczy.

Czekam na start i liczę, że serwer nie zawiedzie graczy. 

Opublikowano

Jaka postac byla dobra w pvp na pierwszej odslonie ??

4uc581.jpg

Opublikowano

stary divine <3

Tylko ta prezka troszkę odstraszająca (tzn brak w niej info u dungach, ulepszania bizu)

Widzimy się 18:30 !

91.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytanie , bo nikt mi nie odpowiedzial ;( Jaka profesjaprofesja byla najlepsza badz jedna z lepszych na pierwszej odslonie ??

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...