Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stary divine <3

Tylko ta prezka troszkę odstraszająca (tzn brak w niej info u dungach, ulepszania bizu)

Widzimy się 18:30 !

Każdy prawie wie jakie tu są dungi i tak dalej bo 3 serwery były takie sam jak ten : Divine stary / glador / erunis coś takiego

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się tu robi skille?

1 kamyk duchowy all skille na p

Ponawiam pytanie , bo nikt mi nie odpowiedzial ;( Jaka profesjaprofesja byla najlepsza badz jedna z lepszych na pierwszej odslonie ??

smok,mental,wp

wilowo.jpg

Opublikowano

Liczba kont juz 1375 rano bylo o polowe mniej fajnie duzo ludzi pewnie wejdzie :) Powodzenia :)

Venum

Opublikowano

Ten is działa czy nie ? bo dziwinie to tam wygląda ? Poza tym ile będzie kosztowała zmiana profesji ?

Opublikowano

Serwer stoi u kreta więc nie powinno być problemów ze startem i atakami ;D @1373230489-U611928.pngKokoszka. te pobrania nalicza odrazu jak już ktoś naciśnie. Nie sugeruj się tym 

No ale chyba nikt nie naciska DL bez powodu. 

­

Opublikowano

Ludzi i tak zawsze przybywa na 2-3 dzień :) Więc jutro dopiero będą tłumy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Liczba kont juz 1375 rano bylo o polowe mniej fajnie duzo ludzi pewnie wejdzie :) Powodzenia :)

Podkręcone liczniki chłopak. Czekamy na start dopiero w grze okażę się ile jest tak na prawdę osób. 

Opublikowano

Podkręcone liczniki chłopak. Czekamy na start dopiero w grze okażę się ile jest tak na prawdę osób. 

Nie podkręcone tylko niektórzy mają po 5-6 kont już. W końcu łuk um 30 zręka kryt i lud sam się nie zrobi ^^

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dodajcie mi te kostiumy proszę ? I z miłą chęcią tu w tedy zagram : D

Jak pisałam wcześniej kostiumy moga nie mieć żadnych bonów, chodzi tylko o przykrycie tych nie ładnych zbrojek ( bez urazy )

Opublikowano

Jak pisałam wcześniej kostiumy moga nie mieć żadnych bonów, chodzi tylko o przykrycie tych nie ładnych zbrojek ( bez urazy )

zbędne.

wilowo.jpg

Opublikowano

Nadal chyba nie rozumiesz ze owych itemów nie ma ze względu na klimat serwera! Kostiumów nie bd!

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ogólnie mam wszystkie cheaty na ten serwer(m.in wh/nok/dmg/multi hack/autopot), ale już zaczyna się spam o cheaty. Na razie nic nie udostępniam i raczej(99.99%) przy tym zostanę, szkoda mi serwera i lajka by tutaj cheatować :D

Opublikowano

Ogólnie mam wszystkie cheaty na ten serwer(m.in wh/nok/dmg/multi hack/autopot), ale już zaczyna się spam o cheaty. Na razie nic nie udostępniam i raczej(99.99%) przy tym zostanę, szkoda mi serwera i lajka by tutaj cheatować :D

I sadzisz ze administracja tak po prostu pozwoli Ci ich uzywac? :)

Opublikowano

Przecież na tym serwerze pierwsze lepsze wh, nok i inne gówna idą a ty się jarasz że coś robisz [tworzysz cheata] dodając tak naprawdę gotowe do binki [przykład to mh od errora].

Opublikowano

Przecież na tym serwerze pierwsze lepsze wh, nok i inne gówna idą a ty się jarasz że coś robisz [tworzysz cheata] dodając tak naprawdę gotowe do binki [przykład to mh od errora].

Mhm, ale tutaj nie wejdzie Ci pierwsze lepsze wh, spójrz na pack, albo spróbuj coś wrzucić poprzez clienta :D Więc sprawdź zanim coś napiszesz, a co do errora, no dobry exp bocik dobry, udostępniony to dodaję :D

Opublikowano

Grajac BM bedzie potrzebny buff?

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Ludzi i tak zawsze przybywa na 2-3 dzień :) Więc jutro dopiero będą tłumy.

ir2zuy.png

:**

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

Opublikowano

Czy na serwerze będzie nieskończona zmianka bonów?

Oraz czy potki, pelerynki będą nieskończone?

Pelerynka jest, zmianki i dodania raczej nie .. choć mogę się mylić :D no ale masz po 1000 w stacku.

Potki chyba będą ;)

­

Opublikowano

Nelux1998 kolejny który na Is Poleciał ? serwer nie wystartował Poczekaj aż wystartuje i zaczną robić poprawki No nic czekamy do tej 18:30 mam nadzieje ze będziecie punktualni i będziemy się dobrze bawić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...