Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Spróbujcie pobrać to i wrzucić do głównego folderu z grą:

http://www99.zippyshare.com/v/IwgL21yd/file.html

Spróbujcie, taki client master, że nie wie co ma zrobić haha. Oj Lajk, Lajk pamiętam te sprawdzanie eq z konta Imagusia bo Ci kolege zabiłem, beczka. 

@aw

Wierzchowce tylko z IS? 

­

Opublikowano

­Wszystko fajnie no ok,ale ktoś niech ogarnie strone abysmy mogli pobrać sobie lub zarejestrowac..!

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Zmien w opcjach systemowych z GPU na CPU podajze ;d albo z CPU na GPU zalezy jak masz ustawione

Nie pomogło, już to sprawdzałem. 

Patchowałem gierke ale też bez efektu. 

Opublikowano

EXP zbugowany. Na psach leci nawet na 60 XDDDDDDDDD

Bo Lajk się dobrał do serwera, 'client master' a wstawia pobugowanego clienta i z pobugowanym serwerem wystartował. Zarobi trochę na naiwniakach i zwinie interes. 

@aw

Exp taki sam jak za czasów Darka?

­

Opublikowano

Spróbujcie, taki client master, że nie wie co ma zrobić haha. Oj Lajk, Lajk pamiętam te sprawdzanie eq z konta Imagusia bo Ci kolege zabiłem, beczka. 

@aw

Wierzchowce tylko z IS? 

­

oj nie wypominaj mi starych rzeczy misiek <3

top; gra sie spoko, wie ktos co jest za biologa 30lv? tzn, opłaca się go robić?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...