Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z wyborem uruchamiania clienta w "okienku"? Po każdej edycji divine.cfg tak czy siak metin uruchamia się w trybie pełnego okna.

Ps:

Zmieńcie w patcherze ścieżkę do pliku konfiguracyjnego i jego nazwę.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie działać patcher  poprawnie ?

I kiedy będzie uzupełniona prezentacja do końca?

Jeśli chodzi o Hack Shielda to usunięty, a jeśli nie działa ci patcher to na stronie jest alternatywny, który powinien działać wszystkim ;)

­

Opublikowano

Powie mi ktos jak z klasami? zbalansowane? Jaka najlepsza w pvp?

Zapewne będzie tak jak na starej odsłonie czyli archer, dagger, mental, smok oraz wp :D Na 95 tank bm.

Opublikowano

Tryb pełnego okna! Nie da się ustawić w config.exe rozdzielczości i wgl.

@Edit

1. Odpalić grę poprzez _DivineWorld.exe

2. Nacisnąć Opcje i ustawić grafikę rozdzielczosc itp :)

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z wyborem uruchamiania clienta w "okienku"? Po każdej edycji divine.cfg tak czy siak metin uruchamia się w trybie pełnego okna.

Ps:

Zmieńcie w patcherze ścieżkę do pliku konfiguracyjnego i jego nazwę.

Wrzuciłem swój config do patchera ;)

Uruchamiacie patchery, powinno pobierać plik config i ustawiacie tam swoją rozdzielczość ;)

­

Opublikowano

O Jezusie! Mój pierwszy polski serwer wraca!

Blagam Was, nie spieprzcie tego. I nie wprowadzajcie żadnych znaczących zmian!­

Qui est le prochain?

Opublikowano

O Jezusie! Mój pierwszy polski serwer wraca!

Blagam Was, nie spieprzcie tego. I nie wprowadzajcie żadnych znaczących zmian!­

Postaramy się żeby start przebiegł bez większych problemów ! ;)

Rejestrujemy konta panie i panowie ! ;)

http://divineworld.eu/?page=account&subpage=register

Start za 5 godzin 50 Minut ! :D

­

Opublikowano

Czyli jaka klasa najlepsza na max lvlku ? ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

to k***a lipa, bo to jedyna postać, którą grałem XDDD

BS wbudowany? 

Tak, wbudowany i na 7 slotów. ;)

no i gdzie ta prezka uzupełniona  jakie są te dungeony od jakiego lvl i czy trzeba przepustki i pt żeby na nie wejść 

Staramy się jak możemy aby dopiąć wszystko na ostatni guzik ;)

­

Opublikowano

Rosy mają max wartości? I prośba...Dodajcie tarcze 61 do handlarzy bo albo jesteś ślepy albo ich nie ma...Dzięki

Opublikowano

Stary Dobry Serwer i wypuszczony na wakacje <3 Znów przesiedzę nad nim parę tygodni :)

Shinsoo Comeback :D

Opublikowano

sa 6/7 klasowe?

Nie ma ;)

Stary Dobry Serwer i wypuszczony na wakacje <3 Znów przesiedzę nad nim parę tygodni :)

Shinsoo Comeback :D

Zapraszam zapraszam ! :D

­

Rosy mają max wartości? I prośba...Dodajcie tarcze 61 do handlarzy bo albo jesteś ślepy albo ich nie ma...Dzięki

Tak, max wartości i na 20 minut są ;)

Opublikowano

Czy ktoś z ekipy starego serwera wie o Waszej reaktywacji? Bo żeby potem jak serwer wypali i będzie kosą wśród konkurencji ktoś z nich nie zaczął robić problemów o prawa autorskie, własność nazwy plagiaty itp.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Czy ktoś z ekipy starego serwera wie o Waszej reaktywacji? Bo żeby potem jak serwer wypali i będzie kosą wśród konkurencji ktoś z nich nie zaczął robić problemów o prawa autorskie, własność nazwy plagiaty itp.

Skoro maja ich pliki to stara ekipa napewno wie ;d

Do tego kazdy server nawet ten zrobiona od postaw autorsko jest nielegalny bo pliki metina sa kradzione wiec nikt im sprawy nie wytoczy :D

rYD9JSA.png

Opublikowano

DarkSince pisał na którejś stronie że wbije do nas na start ;)

http://screenshot.sh/oBCtsEzh5uLKP

Poza tym pliki kupiłem.. 

­

Opublikowano

DarkSince pisał na którejś stronie że wbije do nas na start ;)

http://screenshot.sh/oBCtsEzh5uLKP

Poza tym pliki kupiłem.. 

­

Niech się lepiej nie pokazuje bo dostanie na piz#e za te wszystkie lata lecenia w ciula :D

Zmienicie te PT na dungi? -.-

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Prezentacja uboga, ale każdy kto grał na tym serwerze nie potrzebuje nawet prezentacji.

Jeśli zawita stara, dobra ekipa z pierwszej odsłony to będzie naprawdę ciekawie. Już mnie nosi żeby tam wbić zrobić porządny rozpie***.

Coś czuje, że jak Wy tego nie zyebiecie, to serwer będzie naprawdę na długo :) Czas pokaże ale ja i tak go nie odpuszczę ;) 

Powodzenia Panowie ;)

Opublikowano

Chłopaki kupili pliczki i mają pełne pozwolenie na wystartowanie z nimi, sam zawitam z ciekawości jako gracz zobaczyć czy udało się im ogarnąć wszystko tak jak powinno być oraz jeśli będzie taka potrzeba to postaram się pomoc :)

//DarkSince

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...