Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Różni sie czyms bron zrobiona z truty od tej zrobionej z lwiego, już na 250?

Niczym się nie różni, od broni 180 do 250 posiadają te same bonusy. 

denzel.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć apropo tego pvp? Archer ma jakieś szanse? Kto jest najlepszy/był na poprzedniej odsłonie?

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny! W m1 idzie wbić naprawdę wysoki lv i na dropić bardzo dużo sztabek! Polecam serwer, ze względu na administrację i ich starania :D

A na jakiej jeszcze jest niby źle? :D

Na 99 tylko porażka, jak na Hardzie leci

CZEKAM NADAL NA WH :D

Ja nic nie udostępniam :D

Opublikowano

Licznik nie jest zbugowany serio było 800+ osób? I można zmieniać klase z body na mentala np?

Widziałem 850, wieczorkiem gdzieś do 23 było z 800 :v

­

Opublikowano

@__Homix

Już nie rób z siebie wielce programisty, nie mam clienta divine, ale pewnie trzeba jedynie dopisać linijke w pliku żeby działało... nvm...

Co do serwera, wbije napewno jak tylko sie ten exp poprawi :D, na starym divine pamiętam ze troche trzeba było posiedzieć na tej mapie od 99, ale żeby aż tyle jak tu ludzie piszą ze im po 0.01 leci to masakra ;p

Opublikowano

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć apropo tego pvp? Archer ma jakieś szanse? Kto jest najlepszy/był na poprzedniej odsłonie?

Na poprzedniej odsłonie archer był jedną z topowych postaci. Przy krytyku z ognistej, zdejmował ludzi w pvp na 2 skile. ;)

denzel.png

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny! W m1 idzie wbić naprawdę wysoki lv i na dropić bardzo dużo sztabek! Polecam serwer, ze względu na administrację i ich starania :D

Ja nic nie udostępniam :D

Nie myśl czasem, że jesteś tutaj królem i tylko Ty masz wh ;)

Serwer bardzo przyjemny, polecam każdemu. Mam pytanie czy są na mapie 99 jakieś metki może ? albo bossy ? i gdzie perły dropić ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A Jak BM w pvp?

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Nie myśl czasem, że jesteś tutaj królem i tylko Ty masz wh ;)

Serwer bardzo przyjemny, polecam każdemu. Mam pytanie czy są na mapie 99 jakieś metki może ? albo bossy ? i gdzie perły dropić ?

Perły z małż i szkatułek. Małże dropią w AV2 i 99 (na wyższych mapach pewnie też).

I czemu taki zjebany exp od 114?

­

Opublikowano

Tyle syfu dropi, że ciężko jest te małże podnieść, to coś mało sposobów na perły a trochę ich trzeba .. :/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tyle syfu dropi, że ciężko jest te małże podnieść, to coś mało sposobów na perły a trochę ich trzeba .. :/

No tak, najgorzej z redkami. Przegrałem 6 godzin i mam ich tylko 6/8 bodajże, reszty po 20. Tak samo z ziołami czerwonymi, a potrzeba ich trochę, przy czym mam tylko jedno.

­

Opublikowano

Ja mam po 20 ziół i po 25 perełek, nie wiem jak wy to robicie haha ;d jakoś samo leci ze skrzynek

Opublikowano

Nieumarle, fajny serwerek, ale dla mnie za duzo zmian, "niemetinowych" 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nieumarle, fajny serwerek, ale dla mnie za duzo zmian, "niemetinowych" 

Jakich zmian? Przecież to jest praktycznie ten sam serwer który był 4 lata temu...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Poprawa expa na 115,nieskończone potki/zmianka, usuniecie dropu syfu z każdej mapy, dodanie dropu z bossów np dziewiec ogonów na wyższych lvlach...Tyle odemnie..

Opublikowano

Jakich zmian? Przecież to jest praktycznie ten sam serwer który był 4 lata temu...

nie mowie o starym divine'ie tylko o strasznie brzydkim wyglądzie skilli, nowych skili, jak nie metin

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...