Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

269 użytkowników czyta ten temat

Hahah xD bedzie Pompa! o 13 client ?

Do 13 max ma być, ale wiadomo, poślizg zawsze może być :rolleyes:

tenor.gif

Opublikowano

­

Do 13 max ma być, ale wiadomo, poślizg zawsze może być :rolleyes:

W najgorszym wypadku u nich może być bardzo stroma oblodzona górka i poślizg może być daleki :)

Oj czekamy i czekamy jak te wierne pieski :)

DT jest jak na s1 Ascarial mapa zin i można się tepnąć z parteru czy nie ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

"Niektóre obietnice przekraczają nasze możliwości. "  Niestety nie wspomnieli o tym że mogą się spóźnić  a klient miał już być 2/3 dni temu :/ przykre że administracja ma upload 15kb albo wcale go jeszcze nie wrzuca 

Około- czyli mogła to być 11:30  11:50 ale widocznie poczekamy jeszcze ;)

A no tak roku nie podali  :ninja:  B)

73ym74.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

"Niektóre obietnice przekraczają nasze możliwości. "  Niestety nie wspomnieli o tym że mogą się spóźnić  a klient miał już być 2/3 dni temu :/ przykre że administracja ma upload 15kb albo wcale go jeszcze nie wrzuca 

Około- czyli mogła to być 11:30  11:50 ale widocznie poczekamy jeszcze ;)

A no tak roku nie podali  :ninja:  B)

73ym74.jpg

Do 13 miał byc przedchwila mowił na ts 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Do 13 miał byc przedchwila mowił na ts 

o 13 "zapewne powie" o 14 będzie i tak ciągle a o 16 powie że startujemy "w Piątek bez bugów" Nie ma to jak spotkać bardzo fajny serwer ale administracja chu****  a to że mowił to mnie to nie interesuje bo nie słyszałem tego, powinni to na stronie napisać :) i proszę nie mówić że "Powinienem słuchać" bo ich środkiem masowego przekazu jest strona i fp z tego względu że tam 4/4 graczy zagląda a na ts 1/4 :)

@PixelekCS  przecież nigdy nie wspomniałem że nie wbije na serwer, nigdy nie powiedziałem że serwer jest c**j***, tylko administracja jest jak nasza była partia "PO" 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ze tak powiem za przeproszeniem - PIERDOLICIE NA SERWER/ADMINISTRACJE, A I TAK WBIJECIE! -.- 

Zwykły i nie potrzebny spam *ból dupy. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dokładnie się prujecie , wyzywacie itp . Z tego i tak większość wbije i będzie waliła nockę :D Ja niestety jutro do roboty to maksymalnie do 24 pogram zapewne xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokładnie się prujecie , wyzywacie itp . Z tego i tak większość wbije i będzie waliła nockę :D Ja niestety jutro do roboty to maksymalnie do 24 pogram zapewne xD

ja tutaj czegoś nie rozumiem, nie zauważyłem by ktoś "Hejtował" sam serwer, obecnie czego się czepiamy to Administracji za to jak zlewają, i tak będzie płacz jak serwer upadnie po miesiącu, Narzekam na administracje bo widać to na KM że zlewają sobie graczy, temat ogląda 300 osób a oni dalej obiecują i obiecują, obiecanki cacanki. Sama atmosfera na ts3 przedstawia iż ok 50 mówi to samo co ja tutaj piszę xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ASPRAJM OBIECAŁ CLIENTA O 12.00 TAKŻE JAK NAPISAŁ   " KIP KALM "  DONT ŁORY, CZIL GAJZ.

Asprajm ma na wszystko czas :D Client uploaduje już od piątku ^^ ... zeszłego ... jebanego ... piątku!

Opublikowano

ja wczoraj piwko dopiłem i mówie ide pograć, bo pewnie i tak juz topka poleciala ladnie, a tu dupa... :/ 

Ale nocka by poszła :D, a jutro takze do roboty

Opublikowano

ja tutaj czegoś nie rozumiem, nie zauważyłem by ktoś "Hejtował" sam serwer, obecnie czego się czepiamy to Administracji za to jak zlewają, i tak będzie płacz jak serwer upadnie po miesiącu, Narzekam na administracje bo widać to na KM że zlewają sobie graczy, temat ogląda 300 osób a oni dalej obiecują i obiecują, obiecanki cacanki. Sama atmosfera na ts3 przedstawia iż ok 50 mówi to samo co ja tutaj piszę xD

Myślisz , że to robią specjalnie? Oni także chcą aby wszystko szło po myśli , z tym , że w życiu nie zawsze tak jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie... czemu .. reklamuje respect.. najwieksze dziecko jutuba rozwala wszystkie serwery po kolei.. a tak czekałem na serwer.. polecam, nie zagram ze względu na respecta

VsxuB58.png

Opublikowano

Ze tak powiem za przeproszeniem - PIERDOLICIE NA SERWER/ADMINISTRACJE, A I TAK WBIJECIE! -.- 

Zwykły i nie potrzebny spam *ból dupy. 

Pozdrawiam.

Nie mierz każdego tą samą miarą, kolego.

Opublikowano

nie... czemu .. reklamuje respect.. najwieksze dziecko jutuba rozwala wszystkie serwery po kolei.. a tak czekałem na serwer.. polecam, nie zagram ze względu na respecta

Azprime kiedys pisal, że daje youtuberom kupon 30zl za 3 odcinki, wiec chyba zmienił to bo nie wierze, ze respect na to by poszedł. Ten człowiek bez full isa nie potrafi grac ;d

Ja to tam nie wierzę w tą 16 godzine, oby przynajmniej do północy ruszył :D No ale obym się mylił :P

Opublikowano

Nic ciekawego ten serwer sobą nie reprezentuje, wszystko było już i się nudzi.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie mierz każdego tą samą miarą, kolego.

jestem pewien w 100%, ze minimum 70% "hejterów" i tak wejdzie na serwer, a jeśli Cię tak bardzo to uraziło, to przyjmij moje szczere przeprosiny ;)

Opublikowano

niestety Azprime ma fajne odzywki ;) "Popierdoliło was"  "się kurwie to niepotrzebne bany polecą" niestety to jest administracja 

A czego się spodziewałeś po Metinie XDDDDD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...