Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem tu ale ujmę to w kilku słowach.

Azprime spierdalaj z sceny metina <3

Pa.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde usuwacie mi posty więc napiszę kolejny raz.

I co Azprime znowu zjebałeś? 

Czwarty Twój serwer na którym gram i co znowu padnie? 

Opublikowano

LUDZIE, jesteście niedorobieni. Zacznijcie używać mózgów i myślcie za siebie a nie tak jak wam zagrają. :)

Debili jest więcej niż tych co urzywają mózgu :D

Opublikowano

Azprime, chciałbym Ci powiedzieć co myślę o Twoich serwerach.

Ascarial s1 - jeden z lepszych serwerów w historii polskich privów, dla mnie top3. 4 tyś postaci online na liczniku to jakby nie patrzeć sukces, serwer był stabilny, graczom się podobał, Ty miałeś duży hajs z tego więc wszyscy byli zadowoleni. 

Ascarial s2 - z tego co wiem niewypał, chyba padł już

Santeria - Spory hejt, coś w tym musi być, wątpię, że utrzyma się tyle graczy ile jest teraz do końca wakacji. Ascarial s1 też jakoś w wakacje rok temu się skończył, no bo skoro z 4k na liczniku robi się 700 to już koniec wg. mnie.

Gdyby nie Wallander i to, że pierwszy raz nagrywa z priva, to tych 4k by nie było, dużo zawdzięczasz jemu, ale serwer sam w sobie też był z*******y. Patent z expem na metkach, wyeliminowanie expa w v2 i grocie, wszystko było dobrze dopasowane. Wiadomo, że idealnie nie było, np. te zmianki z metków, jedni nadropili w ciul, potem zmniejszyli ich drop itp. ale każdy popełnia błędy. W temacie z reworkiem s1 na forum, w ostatnich postach ktoś pisze, że reworka s1 nie będzie, żadnego info nie ma. Gdybyś postawił dopracowany s1, bez takich zmian jak likan czy bony w kostiumach, ale jak zaznaczyłem "dopracowany" z jakąś reklamą to myślę, że 2k luźno by  grało. Możesz nie zgodzić się z moim zdaniem, może o tym wiesz, ale nie chcesz żeby tak było, nie wiem, chciałem swoje zdanie napisać. Jak dla mnie ta Santeria nie ma przyszłości

Opublikowano

Jak tam Azprime yangi na allegro schodzą?

Dodaj je lepiej do ISu tak jak na globalu

IS hula, yangi gonisz, widzę że interes się kręci xD

nie polecam i gardze!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Azprime, chciałbym Ci powiedzieć co myślę o Twoich serwerach.

Ascarial s1 - jeden z lepszych serwerów w historii polskich privów, dla mnie top3. 4 tyś postaci online na liczniku to jakby nie patrzeć sukces, serwer był stabilny, graczom się podobał, Ty miałeś duży hajs z tego więc wszyscy byli zadowoleni. 

Ascarial s2 - z tego co wiem niewypał, chyba padł już

Santeria - Spory hejt, coś w tym musi być, wątpię, że utrzyma się tyle graczy ile jest teraz do końca wakacji. Ascarial s1 też jakoś w wakacje rok temu się skończył, no bo skoro z 4k na liczniku robi się 700 to już koniec wg. mnie.

Gdyby nie Wallander i to, że pierwszy raz nagrywa z priva, to tych 4k by nie było, dużo zawdzięczasz jemu, ale serwer sam w sobie też był z*******y. Patent z expem na metkach, wyeliminowanie expa w v2 i grocie, wszystko było dobrze dopasowane. Wiadomo, że idealnie nie było, np. te zmianki z metków, jedni nadropili w ciul, potem zmniejszyli ich drop itp. ale każdy popełnia błędy. W temacie z reworkiem s1 na forum, w ostatnich postach ktoś pisze, że reworka s1 nie będzie, żadnego info nie ma. Gdybyś postawił dopracowany s1, bez takich zmian jak likan czy bony w kostiumach, ale jak zaznaczyłem "dopracowany" z jakąś reklamą to myślę, że 2k luźno by  grało. Możesz nie zgodzić się z moim zdaniem, może o tym wiesz, ale nie chcesz żeby tak było, nie wiem, chciałem swoje zdanie napisać. Jak dla mnie ta Santeria nie ma przyszłości

Zapomniales dodac ze na wszystkich tych serverach byl bug z yangami , brylkami :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Zapomniales dodac ze na wszystkich tych serverach byl bug z yangami , brylkami :D

Na ascarialu s1 wiem, że coś ze smokiem było z ulepkami z niego

Opublikowano

Czy będziecie robić s2 czy dajecie sobie spokój i santeria kompletnie upada ?

Bo serwer z graczami mniej niż 100 online to porażka.

M1 Jinno = 30 graczy

M1 Shinsoo = puste

M2 = puste

To co macie w planie ?  :)

Opublikowano

Czy będziecie robić s2 czy dajecie sobie spokój i santeria kompletnie upada ?

Bo serwer z graczami mniej niż 100 online to porażka.

M1 Jinno = 30 graczy

M1 Shinsoo = puste

M2 = puste

To co macie w planie ?  :)

Jak co trzepac hajsy dalej xD

Opublikowano

Nie polecam, bo mało graczy.

Serwer pospolity jak wszystkie inne na rynku.

Na początku się niby fajnie grało, ale teraz się czuje jak w grze SinglePlayer.

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Jutro, dnia 08.07 od godziny 12:00 do 23:59 potrwa drop Szkatułek Triumfu, natomiast o 19:00 zostaną aktywowane raty 100% expa, które potrwają do 21:00.

Opublikowano

Jutro, dnia 08.07 od godziny 12:00 do 23:59 potrwa drop Szkatułek Triumfu, natomiast o 19:00 zostaną aktywowane raty 100% expa, które potrwają do 21:00.

100% , po takim czyms domyslalem sie ze niedlugo koniec

kyo normalny daje 100, masakra. serwer moglbyc fajny, a wyszlo dno sorrka ;(

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...